mackosajt Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Szabbensz. Az olajlámpa nem viccel. Nálad volt már olaj cserélve? ha nem, akkor S.O.S.-ben... az nem tesz jót, ha olaj nélkül megy. kopogás... abból is eredhet a kormány berázása. kerekekből is.. sokrétű. a fogyihoz meg grat. már csak ezért is megérdemli, hogy rendes olaj legyen benne. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Hali! Tudom, hogy nem viccel az olajlámpa, vasárnap le is cserélem friss anyagra a benne lévőt. Pedig a nivó pálca a max szintig mutatta az olajszintet, mikor 150 km után elkezdte a villogást, s egyre jobban idegesített, ezért megálltam megnézni... :D Viszont ennyit megérdemel a kicsike, ilyen jó fogyasztás mellett ;) A kormány remegéséből, még arra is gondoltam, hogy talán a kerekek nem jól vannak kicentírozva/kisúlyozva (vagy mi a szakszó erre) vagy fater szerint a gömbcsukló is bűnös lehet... A termosztát ot hol tudom kicserélni? remélem nem kell hozzá akna... :blush: Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Holnap reggel még "visszanézek" le kéne már dőlni durmolni :blush: Jó éjt, aki még fenn van! S Kössz Mackó ;-) Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 hmm... tényleg menni kéne aludni. Reggel meló... jó az az olajpálca? jó az olajszivattyúd? jó az olajgomba? ez mind jó kérdés? :blush: centrírozás (jól írtam, nem dadogok) okozhat remegést, kikopott szilentek, egyebek szintúgy. most megyek alszom gyorsan sokat. jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március16, 2007 Megoszt Elküldve Március16, 2007 Erre az olajkérdésre okosat nem tudok mondani. De azt tudom, hogyha nem éri a pálcát az olaj, akkor meg kell toldani a nívópálcát. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hali! Köszi Sanyi! De szerintem a mackó által javasolt variációknál maradok. Mindent át kell nézni a motorban, mert nem nagyon volt az autóval foglalkozva... Az jellegzetes opel "betegség" hogy a váltónál taknyolja az olajat?? mert nekem merő olaj a váltó... Műszaki vizsga előtt, ígyis-úgyis át kell az egészet vizsgálni. Az előző tulaj nagyon hamar megvált az autótól. Az előző törzskönyve 2006.11. hóban lett kiállítva... bár az is lehet, hogy elhagyta a régit, azért csinált újat. Az eladás okát, pénzhiánynak tituálta... remélem nem is azért, mert valami komoly baja van a kocsinak... eddig még nem mutatkozott, ha van is :D Mondjuk az szerintem gerinctelenség volt tőle, hogy írtam neki emailt, az autó pótkulcsa ügyében s nem válaszolt rá.. mivel azt nem adta ide... Majd kieszelünk valamit :blush: Üdv: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 ha pénzhiány miatt adta el, akkor állapotilag is elhanyagolhatta... ezt látszik alátámasztani a futómű betegsége. légy gondos gazdi, és meg fogja hálálni. lehet megdöbbentő összegeket fogsz hallani, de érdemesebb jobb alkatrészekkel felszerelkezni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 valaki nézze már meg nekem légyszi, hogy a világítás két fokozatát ráadva a kocsira, csak elöl van fényerőben különbség a két fokozat között, vagy hátul is? mert nekem csak elöl van, és nagyon gyengének találom a hátsó világítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hátul állandó a fényerő helyzetjelző, tompított és országúti esetén is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Hátul állandó a fényerő helyzetjelző, tompított és országúti esetén is. értem, köszi, de akkor miért van két szál az izzóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Mert a másik a fék szála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Nah most nem értelek... világítás kapcsoló: 0-I-II 0= nulla. I= helyzetjelző II=tompított (index kar előlre tolása=országúti) index magad felé húzogatás=fénykürt kihúzod a világításkapcsolót=belső világítás/visszanyomod=kikapcs hátsó ködzárfény=csak bal hátsóban +21watt bekapcs (de ezt néztük is) a világítás meg jó, nem kell bántani szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Mert a másik a fék szála. a féklámpához külön izzó van, vagy hogy érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 na meg úgy ahogy Sanyi is mondja. kivéve nálam... :blush: múltkor azért nem lett jó a jobb hátsó féklámpám, mert nem is azt az izzót kellett volna nézzem. ;) nekem sima 1 szálas. nekem a ködzárfény van a helyzetjelzővel 2 szálason. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Egy foglalat, egy izzó, két szál, két funkció. Az 5W-os szál helyzetjelző, a 21W-os pedig a féklámpa. nekem a ködzárfény van a helyzetjelzővel 2 szálason. :blush: Akkor ezt most elbasztam. :D Érdekes, mert az MTZ-nél így van . ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Nah most nem értelek... világítás kapcsoló: 0-I-II 0= nulla. I= helyzetjelző II=tompított (index kar előlre tolása=országúti) index magad felé húzogatás=fénykürt kihúzod a világításkapcsolót=belső világítás/visszanyomod=kikapcs hátsó ködzárfény=csak bal hátsóban +21watt bekapcs (de ezt néztük is) a világítás meg jó, nem kell bántani szerintem nem bántom én, csak tanulgatok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 2 szálas izzóban a 2 szál külön világít. az egyik 5 watt, a másik 21. helyzetjelző 5 watt, és a fék 21. kombinálás Amigo mijó... felrakhatom megmutatni a többieknek a vectrádat ide? képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Egy foglalat, egy izzó, két szál, két funkció. Az 5W-os szál helyzetjelző, a 21W-os pedig a féklámpa. ahhaa, mostmár értem, de akkor tisztázás képpen, nem oktatás képpen mondom: Macko, 21W nem a ködfényzár, hanem a féklámpa, és ez egyfunkciós, egyszálas Sanyi, a féklámpa külön van, 21W-os, továbbá a két szál a helyzetjelzőben a ködfényzár miatt van, egyébként nálam nem 5W, hanem 4W, az 5W-os bele se megy mostmár csak azt nem értem, hogy minek két szálas izzó mindkét oldalra, ha csak baloldalt van ködfényzár, micsoda pocséklás :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 2 szálas izzóban a 2 szál külön világít. az egyik 5 watt, a másik 21. helyzetjelző 5 watt, és a fék 21. kombinálás Amigo mijó... felrakhatom megmutatni a többieknek a vectrádat ide? képen? persze, rakhatod Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Amigo: nem gond, variáltak opelnál rendesen a jelek szerint. :blush: nekem sima 21-es a féklámpám. :D mindjárt rakok képet akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Amigo: nem gond, variáltak opelnál rendesen a jelek szerint. :D nekem sima 21-es a féklámpám. ;) mindjárt rakok képet akkor nekem is, a fék külön van, sima 21-es és 4w-os a helyzetjelző + ködfényzár mindkét oldalon, pedig csak bal oldalon van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 khm...rendszám!!! nem szokás így felrakni képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 :blush: szégyellős vagy... :D oks... mindjárt megoldom. addig elrejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 :blush: szégyellős vagy... ;) oks... mindjárt megoldom. addig elrejtem. bocs, majd elmesélem miért is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts