mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Na a Fandango nyitva lesz, de az nem abelváros, de ott kajálni is lehet ha akar valaki.... Na majd látjuk, akkor többet nem hívok, úgyis zárva vannak.vagy max majd vonulgatunk egyik helyről a másikba :blink: Én nékem mindegy, hogy hová megyünk. Az a lényeg, hogy sokan legyünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Én nékem mindegy, hogy hová megyünk. Az a lényeg, hogy sokan legyünk. :blink: A kettőnél több, az már sok.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A kettőnél több, az már sok.... :lol: Mindenki hozzon magával még egy embert.... :blink: Tényleg... SzaboT! "Oldalborda" jön? Mert hát Ő is OPELes! Luigi, ha tudsz egy kicsit szervezni az ismerősök között, azt megköszönnénk...szerintem! :) Nyuszi...már csak nekünk kéne még találni valakiket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyuszi...már csak nekünk kéne még találni valakiket... :blink: Én megtaláltalak, összehoztalak benenteket, a többi már rajtatok múlik!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Én megtaláltalak, összehoztalak benenteket, a többi már rajtatok múlik!!!! :blink: Milyen igaz.... Majd leszünk többen, sokkal többen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ez fiúknak való ajándék Na ezen most igazán elgondolkodtam... Persze rossz az, aki rosszra gondol! :blink: (ez a kacsintás tényleg elég arcidegzsábás! én vidámabban kacsintottam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Na ezen most igazán elgondolkodtam... Persze rossz az, aki rosszra gondol! :) (ez a kacsintás tényleg elég arcidegzsábás! én vidámabban kacsintottam) Nyugi.....nem az lesz, amire gondolsz.... :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyugi.....nem az lesz, amire gondolsz.... :blink: :) Nem egy tűzpiros 1.6 16V GSi Corsa B? De kár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nem egy tűzpiros 1.6 16V GSi Corsa B? De kár! hisz neked akkor már van....szólok Nyuszinak, hogy neked ne adjon! :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Hm...Nyuszka adja,fijuk kapják,és csak nekik való...Nekünk lányoknak nem...Töröm az agyam,töröm..Sörnyitóbajuszeltávolítónévnapemléketető-pisztolytáska?? :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Hm...Nyuszka adja,fijuk kapják,és csak nekik való...Nekünk lányoknak nem...Töröm az agyam,töröm..Sörnyitóbajuszeltávolítónévnapemléketető-pisztolytáska?? :) :blink: Ha gondolod, kérdezd meg nyuszit, vagy kérj engedélyt tőle, és én pü-ben elárulom...mert már én megkaptam...korábban.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A kettőnél több, az már sok.... :) Ez az adott helyzettől is nagyon függ ám Nyuszi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Ha gondolod, kérdezd meg nyuszit, vagy kérj engedélyt tőle, és én pü-ben elárulom...mert már én megkaptam...korábban.. :blink: Nyuszka!! Kérek engedélyt..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nyuszka!! Kérek engedélyt..... :) http://www.dred242.com/MrX/salute/Salute.jpg Húúú, lassan félve fogom megnyitni a topicot, nehogy az asszony arra gyanakodjon, hogy 18+ oldalakat nézegetek. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Húúú, lassan félve fogom megnyitni a topicot, nehogy az asszony arra gyanakodjon, hogy 18+ oldalakat nézegetek. :) Miért??A Dörmögő Dömötörben,és az Ifjúsági Magazinbanis voltak bikinis lányok... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Na ezt az ajándék dolgot meg lehetne kérdezni, hogy mi lesz? Vagy meglepi? nyuszifül a parkolóba karaoke-zni fog nektek :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 nyuszifül a parkolóba karaoke-zni fog nektek :o B) B) Nem csak.... :blink: :) :) Nyuszka!! Kérek engedélyt..... B) :lol: Engedélyt megadom B) De itthon már nincs képem...Rulezke majd elküldi neked, ha szépen megkérjük, vagy ha van, elküldöm, bár az én mailjeimet sosem kapod meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Nem csak.... :blink: :) :) :lol: Engedélyt megadom B) De itthon már nincs képem...Rulezke majd elküldi neked, ha szépen megkérjük, vagy ha van, elküldöm, bár az én mailjeimet sosem kapod meg :o Iggen!!Ez már nekem is feltünt..Gyanús..Lehet,hogy cenzúráznak?? :D :D Macisajt!! Megkaptuk az engedélyt..Elárulod?? nyuszifül a parkolóba karaoke-zni fog nektek B) B) B) De miért csak a FIJUKNAK??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 De miért csak a FIJUKNAK??? Hááát azért, mert csak fiúk lesznek ott!!! :blink: mindjárt küldöm a mailt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Na ekkor vészesen közeledett a vectra hátsó fele.... :lol: De minden oké....csak a fodrász csezste el ahajamat :) Azért mesélhetnél Nyulacska, mit cseszett el rajta??? :D :o Fél centivel rövidebbre vágta... :) Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Azért mesélhetnél Nyulacska, mit cseszett el rajta??? B) B) Fél centivel rövidebbre vágta... :lol: Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :blink: :) :) Ez nem volt szép!!!!!!!!!!!! :D :o az abaj, hogy túl hosszú, még mindig meg tudom fogni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 :) :) Ez nem volt szép!!!!!!!!!!!! :lol: :D az abaj, hogy túl hosszú, még mindig meg tudom fogni :o B) Már az is baj, ha túl hosszú....? B) B) Ezt nem hittem volna, pláne Rólad. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 Már az is baj, ha túl hosszú....? B) B) Ezt nem hittem volna, pláne Rólad. :blink: B) B) Most ezt miért kellett???? :) :) :lol: Hm...Nyuszka adja,fijuk kapják,és csak nekik való...Nekünk lányoknak nem...Töröm az agyam,töröm..Sörnyitóbajuszeltávolítónévnapemléketető-pisztolytáska?? :P :D Ez nagyon jó! :o De gondolom a felsorolást a helyhiány miatt hagytad abba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A sörbontó nagyon praktikus ajándék lenne! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2005 A sörbontó nagyon praktikus ajándék lenne! :) Akkor végre nem a fogatokat használnátok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts