mackosajt Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Tetőablakot. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2007 Mackó nem tudtál aludni megint? Srácok, a Bartók Béla még mindig le van zárva?Célszerű akkor a Cora felől megközelítenem Lujdzsi székhelyét ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Szép jó napsütéses reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Jó reggelt! Lacus szenvedett picit az éjjel. 2x szívtuk le az orrát, mire annyira kitisztult, hogy tudott aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Szép jó reggelt Itt is ezerrel süt a nap. Csak úgy ragyok a tegnap frissen mosott, vikszolt autókám! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Szép jó reggelt Itt is ezerrel süt a nap. Csak úgy ragyok a tegnap frissen mosott, vikszolt autókám! :lol: Az enyém ázik a sárban :blush: Tegnap este mikor hazajöttem hátul a kert végében meg akartam fordulni,de széles volt így tolatnom is kellett a fordulóhoz... Hát bakker kipörgött a kerekem,se előre se hátra nem tudtam megmozdulni...Éjjel a kocsi a kerítés tövében aludt a füves mély talajon,nyakig sárosan...Tök sajnáltam...Reggel a szomszéd traktorával húztam ki,szegény autót úgy megrántottam,majdnem átrepült a ház felett! :D Ja aki még nem vezetett traktort annak nagyon ajánlom! Két sebesség,állandó összkerékajtás,érzéketlen gázpedál :lol: félóráig nyomni kell mire felpörög :P Ja egy perc alatt alapjáraton fordul vagy huszat :P De nagyon isten! Szép napot mindenkinek,itt is süt a nap,megyek sárt vakarni mer má megszárattttt ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Kia??? :blush: Na ez egy jó revans volt :-)) Nagyon teccik a hirdetés srácok, nemtom ki csinálta, de eleinte aszittem javas részt vállalok a szervezésben, de úgy néz ki, nekem sokkal gyorsabban telik az idő, mint azt augusztusban gondoltam, és hugom esküvőjén is vmi főszervező leszek, és még ruhám sincs :-// Az enyém ázik a sárban :D Ó Roli olyan rég vitáztunk egy jót, nincs vmi jó témád :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Francba mindig későn jut eszembe, hogy egy h.sz.-be szerkesszem a válaszaimat. nem lehet utólag törölni egy teljes h.sz.-t? Semmi gond, javítjuk, ha jelzed. Egyébként te nem tudod törölni. (Ja, a kért javítás megtörtént. :blush:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ó Roli olyan rég vitáztunk egy jót, nincs vmi jó témád :-DD Nem jókedvemben szoktam vitázni,hanem mert valamivel nem értek egyet,vagy csak megvédem az álláspontomat. Mostanában nem volt ilyen,azért nem vitáztunk. De tudom javasolni neked a fürdőszobát,menj be van ott egy fäszi,a mosdókagyló felett van egy lyuk,ott fog bámulni rád! Szólj be neki! Ma hívott azt mondta ellopja minden találmányod! Én nem hagynám! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 hali! átcseréletm Nyuszinknak a HOBi kerekeit nyárira. Igyekeztem, remélem nem késett el a számgépházból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2007 köszi mackó még egyszer, nem késtem, a sört nem felejtem el :D Csak szegény Lujdzsit várattam meg, de remélem sikerült kárpótolnom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nem jókedvemben szoktam vitázni,hanem mert valamivel nem értek egyet,vagy csak megvédem az álláspontomat. Mostanában nem volt ilyen,azért nem vitáztunk. De tudom javasolni neked a fürdőszobát,menj be van ott egy fäszi,a mosdókagyló felett van egy lyuk,ott fog bámulni rád! Szólj be neki! Ma hívott azt mondta ellopja minden találmányod! Én nem hagynám! :blush: Lyuk? :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Lyuk? :-// mondjuk :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 hali! átcseréletm Nyuszinknak a HOBi kerekeit nyárira. a kerekekről jut eszembe, tudod van nekem ez a jobbrahúzás a gumikra gyanakodott tegnap a gumis, mert 1 mm a profilmélység különbség a kettő között, de hiába mondtam neki, hogy cseréljük meg az első két gumit, és akkor kiderül, közölte, hogy nincs két emelője most :blush: na többet oda se megyek ráadásul mindenáron 185/60-as gumit akart adni 195/60-as helyett, gondolom nem volt neki más :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 na az is jó gumis akkor. :blush: szerintem ne foglalkozz vele... van másik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 na az is jó gumis akkor. :blush: szerintem ne foglalkozz vele... van másik. :D hát nem is Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2007 Menjünk inkább fagyizni :blush: Csokiöntettel, gyümölccsel, hmmmmmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Menjünk inkább fagyizni :blush: Csokiöntettel, gyümölccsel, hmmmmmmmmmm Sziasztok! Hooooooool vagytok, talán rossz volt a fagyi, hogy tegnap óta senki sem járt erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Én itt vagyok,bár fagyiztam tegnap. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2007 A fagyi nagyoooooooon finom volt. Újabb támogató: Számítógépház!Kérlek rakjátok fel a plakátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 értettem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2007 Thx, akkor délután küldöm is nekik át Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 http://img2.tar.hu/mackosajt/img/28822086.jpg itt is van. cserélem a topikban is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Zenebonáról valami hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Lesz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts