Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Lujdzsi sokoldalú, mint a Rubik kocka! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Mindjárt küldöm sms küldős+hozzáférős oldalt :D akkor ebből fogok meggazdagodni ha már tegnap este nem sikerült :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 hazahoztuk a srácokat... egyből felfordult a lakás. :blush: Tomi! a kész szórólapból akkor hozol is mintát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Hoz :blush: a megbeszélés után elmehetnénk kávézni, mert én mindjárt elalszok!Közben meg megbeszéljük a továbbiakat. Találtam egy csomó új kávézót, majd egyszer kipróbálhatnánk, + a Mikszáth Kálmánra is ki kéne menni, megnézni a mantákat ui:délben leléptem melóból:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 ui:délben leléptem melóból:) Akko' öltözök, oszt' indulok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Jó bulit mindenkinek,lesz nekem is sajátos :blush: Nyuszim drágám csókázlak,nagyon tündér vagy hogy gondoltál rám! Millió puszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 kávéé... :D Roli! Itt is: Érjen bokáig az amit akarsz! :blush: De magasabbra má ne nőjjé tesó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lujdzsi: http://www.vatera.hu/opel_astra_f_classic_...t_20519284.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Én meg vasárnap is dolgozom!Mikor más még alszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 én ébren vagyok épp anyósékhoz megyünk, ma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Ez most jó hír vagy nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 közömbös. :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Sziasztok! Corsika kell még meghívó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Sziasztok! Az ablakon kitekintve ragyogó napsütéssel kellett szembesülnöm, így ma este eső várható, ugyanis ebben a jó időben autót KELL mosni! :blush: Kezdek is neki, míg jó idő van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Sziasztok! Corsika kell még meghívó? IGEN-IGEN!!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március11, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2007 Srácok! A mai napi termés: 4 db molinó! 2 nagy és 2 kicsi, de sajnos átalakításra szorulnak, de szerintem még így is jó! Szóval SzaboT, nagymama-projekt indulhat :blush: Még valami!Köszönöm szépen a tegnapi segítséget, és támogatást, Lujdzsinak pedig az ajándékokat :D Már fel is avattam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 IGEN-IGEN!!!! :blush: Van egy pár napod amíg megküldik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Van! Ha kell addig le sem fexem aludni !!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 már én is igényeltem, de még nem kaptam meg. szal aki elsőnek küld Lajosnak meghívót, az jelezze! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Aki elsőnek küld Lajosnak meghívót :blush: azzal az asztal alá iszom magam.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Az ablakon kitekintve ragyogó napsütéssel kellett szembesülnöm,Hát nem sült kia szemed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hát nem sült kia szemed? Kia??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lujdzsi: http://www.vatera.hu/opel_astra_f_classic_...t_20519284.html Aranybogár vagy hogy így emléxel még a problémámra de sajna nekem nem napfénytetős az F 16-os Talán ha az is lesz a vaterán akkor megveszem a kárpitot is :blush: Azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Lujdzsi! A hajósi bandától tudunk olcsón szerezni azt is. :D akár. Vagy a pesti rettenetes bontósoktól. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Mááámint tetőkárpitot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts