szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 ok, mert én mostanában alig voltam otthon, és éhes is vagyok :blush: Tegnap húsos tésztát csináltam. Vigyek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Tegnap húsos tésztát csináltam. Vigyek? :D Hmmmmm, hááát, nem tudom, gofri nincs??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kéne nekem egy jó kis névjegykártyatartó!Ha ma sétálunk el ne felejtsünk venni, ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Srácok! Ha pólót szeretnénk még csináltatni magunknak, akkor az alapanyagra van egy nagyon jó ötletem. A Tescoban Cherokee pólók 700 Ft-ért kaphatók. Nagyon jó minőség, és szerintem ehhez viszonyítva nagyon olcsó az ár. Én ezt javaslom. Ma délután erről is dumálhatnánk, mert a fene se tudja, meddig akciós. Ja, én valahogy hamarabb fogok Debibe érni, mert fogalmam sincs, hogy merre van a Víg-Kend. Majd valakit odakövetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Engem elvihetsz :blush: Ha nem nagy pofátlanság.... És akkor visszafelé bemehetünk a tescoba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 jó reggelt! A tali topkjában már ki is cseréltem a főképet. erre Tomi! Ha kellenek a logók a támogatókról, szólj, átküldhetem. :D ui: az a 2 veki kijelző ha nagyon fogná a helyet, nyugodtan visszadobhatod nekem őket. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nagyon jó mackó! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 szokatlan volt 1x nem 6.kor kelni a srácok által :blush: kb. 40 perce keltem fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Tomi! Ha kellenek a logók a támogatókról, szólj, átküldhetem. :D ui: az a 2 veki kijelző ha nagyon fogná a helyet, nyugodtan visszadobhatod nekem őket. :blush: Az autóhifijét átküldhetnéd a céges címemre! A kijelző legközelebb lesz leszállítva, mert melóból egyenesen DB-be megyek. Így is Rocket Tommy fog kelleni a pontos érkezéshez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Engem elvihetsz :blush: Ha nem nagy pofátlanság.... És akkor visszafelé bemehetünk a tescoba Meg van dumálva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nem, nem, csak óvatosan!!!!Nem maradsz le semmiről Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nem, nem, csak óvatosan!!!!Nem maradsz le semmiről Rocket Tommy óvatos és gyors. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Lujdzsit hívta vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Lujdzsit hívta vki? Hívom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 3-ra hívtam a Víg-Kend Major elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Én meg akkor 2 körül csengetek Andi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Én meg akkor 2 körül csengetek Andi. Kettőig dolgozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kettőig dolgozok... Akkor Sanyi sokáig fog csengetni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kettőig dolgozok... szia Nyuszi a képeket megnézted már : ? :blush: ezt most nem tudom miért irtam ide---csak hogy lássátok hogy olvasok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Akkor Sanyi sokáig fog csengetni :lol: :D Hátha egyik szomszédasszonyom beengedi szia Nyuszi a képeket megnézted már : ? :blush: ezt most nem tudom miért irtam ide---csak hogy lássátok hogy olvasok ;) igen tegnap írtam is msnre :Gelko a lesifotós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Fényképek? Hol? Merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Fényképek? Hol? Merre? Privát :D Ízelítőnek ott az élménybeszámolóban egy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Fényképek? Hol? Merre? Mindjárt küldöm sms küldős+hozzáférős oldalt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Én is olvasok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Én is olvasok :blush: Olyat is tudsz??? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts