Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 A cégéhez megyek :blush: Akkor ez most kimarad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 lehet Nyuszi a 4 napos valamelyikén, de mint mondtam, én dolgozom. :blush: valamint szerintem(de mondom, csak szerintem) sokan várják az 1-2 napos belépő árát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Tisztában vagyok vele én is, csak 10-12 órákat dolgoztam hetek óta.... Menjünk akkor szombaton, vagy ha gondolod kimehetsz hamarabb.Végülis mindegy ki tárgyal velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 ki jelölt be iwiwen????na ki????tök jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Legelőször is BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK A HÖLGYEKNEK és BOLDOG NÉVNAPOT A ZOLIKNAK! Továbbá: szórólap,ha lesz én is hordozom majd!(valami elérhető helyre tegyétek már ki) Ja és engem is érdekelne a napijegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ki jelölt be iwiwen????na ki????tök jó. na ki? ui: skacok. azt beszéljük Nyuszival msn-en, hogy szombaton kiugrunk a majorba. Ki tud jönni? esetleg szombat 3-órára a majorhoz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem nem tud valaki fénypostán meghívót(iwiw) küldeni?tolali69@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem nem tud valaki fénypostán meghívót(iwiw) küldeni?tolali69@freemail.hu nekem nincs, viszint néhány srác a környékedről bejelölt minket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ú, múlt hét óta nem néztem meg a klubbosunkat. No majd holnap rákacsintok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ma ismét tiszteletemet teszem az Autó-citynél, aki akar velem tarthat.Időpont fél 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 mi ma megyünk "kulcs party"-ra. A srácokat lerakjuk anyáméknál, mi meg remélem nyerünk 1 milliót. szorítsatok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 Az meg mi???? :blush: Fontos!A fellépők tekintetében még beszélnünk kellene, mert alakul a dolog :D juhéééééééé, csak a stílusban kéne megegyeznünk, srácok nagyon fontos lenne egy személyes tali!ahol minél többen ott vagyunk! Egyedül nem bírok és nem is akarok mindenben dönteni!De én azt hiszem amit ma megléptem abból nagyon sok jó dolog sülhet ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 goldfm-es nyereményjáték végső sorsolása. csak az nyerhet, aki ott van a partyn mi 2 kártyával indulunk. remélem nyerünk. szombatra jó lenne akkor minél több többen el tudnánk menni. pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Orvosi kalamajkám van, úgyhogy a hétvégén tudok menni bárhova. Szombat délelőtt kizárva, de utánna bármikor, bárhol ott tudok lenni. Gold FM... Az a Privat Gold rádióadója? :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 Sanyi, ha más nem, akkor majd msnen beszélünk,reméljük előkerülnek a többiek is...végre, közben elvileg az olimpiától hívnak délután, hogy mire jutottak. egyelőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 na ki? ui: skacok. azt beszéljük Nyuszival msn-en, hogy szombaton kiugrunk a majorba. Ki tud jönni? esetleg szombat 3-órára a majorhoz. :blush: Én rendesen bezsúfoltam a hétvégémet egy héttel előre. Bár egy késő esti akármi az beleférne. (8 körül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2007 További támogatók: Autó-City Magic, és az Autó-Hifi Stúdió :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 A Borsodi egyelőre megrekedt. Katit már egy hete nem érem el. A holnap Du 3 nekem szimpatikus idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Kadett klubról kaptam: http://www.youtube.com/watch?v=4VhbqsLsG-I&NR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Hali !! Mi a pálya skacok? nem írtam mostanában.... A motorjaimra is fordítottam egy kevés időt, hisz itt a tavasz :blush: Az Astra- m ban a központi zárat át lehet építeni rádió kulcsos ra? vagy az nagyon költséges lenne? Azt hiszem a riasztó sem működik a kocsimban... egy autószerelő "átnézte" a kocsi, s azt állapította meg, hogy ki lett szerelve a riasztó, vagyis az a kis doboz, amibe a riasztó kulcsa illik... Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 távirányítós riasztó... ez a megoldás. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 távirányítós riasztó... ez a megoldás. ;) Jó a szó, tesó! :D Üdv cartársak! Melóban, de minek... Majd 11 körül kezdődik a móka. Addig összedobtam a szórólapnak valót. Van A3-as, A4-es, A5-ös verzió. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 SzaboT, nem baj ha késel, sajnos egész este ráérek, szóval traccsparti mehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 SzaboT, nem baj ha késel, sajnos egész este ráérek, szóval traccsparti mehet Vettem. Heti hidegélelmet viszem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2007 Vettem. Heti hidegélelmet viszem. :D ok, mert én mostanában alig voltam otthon, és éhes is vagyok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts