Endlos Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ja,és összementél,le is fogytál,és kinőtt a melled,ráadásul a hajad is hosszú szőke lett :blush: Nemnem, téves következtetés, asszem van még olyan titok, amit nem tudtok rólam, igazából titkosügynökként néha felkérnek női szerepre is, nem kis munka, de pl. piroslámpás ház lebuktatására csak nőként van esélyed :-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ha jól tudom SzaboT nem most tartja, de jó nektek, hogy ennyi Tamás nap van :blush: Jézus, vasárnap após szülinap, apám névnap, meg nőnap is besz"ó"rás, remélem engem elfelejt mindenki. Ja tévedtem..........az ma van :-)) :-// Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 És a titkos nőneved Rácz Károly (Terry Black)? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 És a titkos nőneved Rácz Károly (Terry Black)? :blush: Nemnem Marilyn Manson (asszebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Totkosügynök ként eléggé feltünően parkolsz nemde? Marilyn Manson (asszebb. De most akkor az férfi nőnek öltözve vagy nő férfinek öltözve ?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Itt is kívánok Boldog Nőnapot valamint Boldog Zoltánnapot! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Lujdzsi, köszönöm szépen :D Mackó kedves vagy, és a fuvarra visszatérve sajna időpontot nem tudok, tegnap is 18-ig melóban voltam, majd valamit kitalálok. Jah, és virágzik a japán birs, csudaszép :blush: Itt a tavasz, Jövetben láttam Benzingőz astráját, és még sok-sok opelt, amire lehet majd szórólapot tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 És még valami, láttátok Kavics nem felejtette el az ígéretét, nagyon örülök :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Szabotúr azt hallottam, neked van meg a plakát, ami elkészült, kivi vagyok rá. Átkülddenéd endlos@citromail.hu-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Jó reggelt!!! Látom Nyuszi te is felfigyeltél a listára. :blush: a majorral beszélni kéne az 1-2 napos és a gyerek belépőkről mikor tudnánk kimenni Nyuszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ara gondoltam, hogy a 4 nap egyikén egy főzéssel egybekötve kimehetnénk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Marha jó ötlet! Akkor senkise dolgozik, együtt tárgyalhatunk, plussz főzős tali. Le a kalappal, ezt jól kifundáltad! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Marha jó ötlet! Akkor senkise dolgozik, együtt tárgyalhatunk, plussz főzős tali. Le a kalappal, ezt jól kifundáltad! ;) :blush: szeretem a hasamat, de főzni nem fogok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Én is szeretem a hasamat, de főzni nem tudok. :blush: De SzabóT egyszer már felajánlotta szolgáltatásait, ha jól emlékszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Igen, nekem is ez rémlik..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Sok boldog nemzetközi nőnapot minden hölgynek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Sok boldog nemzetközi nőnapot minden hölgynek! :blush: Kedves vagy, köszönjük szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ja, tényleg, ma márc. 8. van! Akkor soká éljenek a Zoltánok! :blush: (Rendben, rendben, éljenek a nők is...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Sanyi, javíthatatlan vagy :D Még jó hogy nincs kocsim, nőnapoztunk idebent :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Lujdzsi!Hétfőn megyek hozzátok, majd szólj már rám, el ne felejtsem, oké???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, újra együtt :blush: HOBI és én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Sanyi, javíthatatlan vagy :blush: Ez azt jelenti, hogy romlott vagyok? :D (;)) Lujdzsi!Hétfőn megyek hozzátok, majd szólj már rám, el ne felejtsem, oké???? Erre a megbeszélésre én is elmennék, ha nem zavarok. Volna egy kérdésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Erre a megbeszélésre én is elmennék, ha nem zavarok. Volna egy kérdésem. A cégéhez megyek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nyuszi!!! mikor ugrunk kiiii a majoooorbaaa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nyuszi!!! mikor ugrunk kiiii a majoooorbaaa? Én azt hittem megbeszéltük, mikor.... De ha más nem tőlem mehet a szombat délután is.Csak legyünk minél többen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts