Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Légy üdvözölve "idegen"! :blush: Füldugó? :D komolyan belegondolva engem is idegesített. szal hathatósabb megoldás kell. már szóltam az egyik kolleganőmnek, akinek a férje azért elég sokat szerel, hogy kérdezze már meg tőle, ugyan mit lehetne ezzel kezdeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 vettem egy Opel Vectra A-t. 2.0i (c20ne) van egy olyan problémám, hogy a kuplungpedálom nyiszog, és a WD40 1 napig hatott csak. mit tehetek ezzel? köszi! Nekem kadettomban volt ez a gond, és szintén WD40nel prószálkoztam. De végül egy nagyon hosszadalmas, és türelmet igénylő, de egyszerű művelet segített rajta: leakasztottam a kuplungról a bowdent, kiemeltem függőlegesre, és ebben az állpotban tartva (kitámasztva) olajat csöpögtettem bele, amíg csak befogadta. Onnan tudam, hogy elérte a pedélt, hogy belülről már olajos volt, volt vagy 20 perc, és óvatosan kell, emg közben néha fel le mozgatni a belső bowdent. Najó én azért utána kicseréltem a kuplungtárcsát, és a nyomcsapágy kiemelő villát is (kopottak voltak, és a nekifeszülés miatt nagy volt az ellenállás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sörössanyííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí: http://www.freevlog.hu/video/2157.html Láttam már! :blush: Kár, hogy a szervizelést levágták a jelenetből. Fogták, és simán az oldalára borították. :D No meg készült vele egy riport könyv is akkor, amikor még versenyzett. Az is megvan nekem. Ő egy Trabantisten! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 hozzáteszem. Amigó nyiszogós baja a kluplungpedál rugójától ered. a bowden szép. Szerintem a zsír segítene. De mindjárt körbeszaglászok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hali! Mikor lessz a találkozó amúgy? és hol? A kipuffra visszatérve... egyelőre csak vég lesz cserélve, teljes új rendszert alápakolni majd idővel... persze mindez műszaki vizsga után.. sajna lejár 6. hónapban :blush: Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 íme! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 hozzáteszem. Amigó nyiszogós baja a kluplungpedál rugójától ered. a bowden szép. Szerintem a zsír segítene. De mindjárt körbeszaglászok. ;) köszi, hogy körbekérdezel :blush: egyébként a zsír nem lenne hülyeség, mert amikor a számítógépemhez csatlakoztatható Microsoft kormányom pedálja hangos volt, akkor a rugók bezsírozása végleg megoldotta a problémát (3 évig hangja sem volt) nyilván azok gyengébb cuccok voltak, de nekem csak ebben van tapasztalatom, bocs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Fain! :blush: Kösszi az infót :-) Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Amigo! Nem gond! Ezért is segítettem. Ha 1x erre jársz, esetleg, akkor lökhetek rá pici zsírt. na nem a sertésesből, hanem a gépesből. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Amigo! Nem gond! Ezért is segítettem. Ha 1x erre jársz, esetleg, akkor lökhetek rá pici zsírt. na nem a sertésesből, hanem a gépesből. :D ok, köszi, megnézem én is milyen zsírom van, aztán megbeszéljük :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Hold sugaras szép estéket minden éjjeli bagolynak! Örömmel látom, hogy az elmúlt napok szócsatái után elülő por mögött, végre igazi opelbarátok jönnek és jönnek kis csapatunk jó kedélyét emelendő eme fórum oldalaira. ÍGY KEREK A VILÁG :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nyuszmancs ! Olvastam az msn-t ügyi vagy! M a én is voltam nála gondoltam csak úgy megerősítésképpen de mondta,hogy beszéltetek. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 van a vectrámban egy gyári magnós rádió, megvan a kódja is talán CAR300, ez az aminek a kijelzőjét ki is lehet szedni a gondom az, hogy miként lehet bevinni a kódot a memóriájába? mit kell nyomni, semmire nem reagál, annyi van kiírva, hogy SAFE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ha van tuti tippetek erre a kuplung nyüszögésre akkor irjátok már meg :D az enyém is csinálja de nem mindig :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 na közben sikerült bevinnem a kódot, de nem tudok rájönni, hogy ez most car200, 300 vagy 400? meg egy leírás jó lenne azért, nem tud valaki egy linket? jó lesz angolul is persze, vagy németül esetleg. Grundig márkájú! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 opelclub.hu-ra anno fölkerült az Astra kezelési könyve, abban azt hiszem volt pár szó a rádiórol...de lehet, hogy nem :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Amigo-nak ilyen van. ehhez én csak kapcsolási rajzot találtam... vagy ez egyenlő a car300-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nyuszmancs ! Olvastam az msn-t ügyi vagy! M a én is voltam nála gondoltam csak úgy megerősítésképpen de mondta,hogy beszéltetek. ;) Mikor voltál?én zárásig ott voltam...jól elkerültük egymást :D Srácok, holnaptól nincs autóm, szóval az ügyintézés rátok marad, vagy max jöttök sofőrnek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 hova lesz HOBI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 köszi a segítségeket! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Mi van HOBival? Remélem, csak szokásos karbantartás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Amigo-nak ilyen van. http://www.hotserver.ch/Club-Calibra/pics/radio03.jpg ehhez én csak kapcsolási rajzot találtam... vagy ez egyenlő a car300-al? na rájöttem, ez egy SC-303-as! Rá is van írva. :D Ez nem egyenlő a CAR300-al. Leírást még keresek továbbra is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 na rájöttem, ez egy SC-303-as! Rá is van írva. :D Ez nem egyenlő a CAR300-al. Leírást még keresek továbbra is. :blush: >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 ha van tuti tippetek erre a kuplung nyüszögésre akkor irjátok már meg :lol: az enyém is csinálja de nem mindig :D nekem a kuplung is meg a fék is nyikorog :blush: a kuplung nyüszögést sztem meg kell szokni...hosszútávon hatásos fegyvert még nem találtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Amigo! Nem gond! Ezért is segítettem. Ha 1x erre jársz, esetleg, akkor lökhetek rá pici zsírt. na nem a sertésesből, hanem a gépesből. ;) Mackó ez nem a Carstyling :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts