nyuszifül Elküldve Március2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2007 Msn most?Röpke megbeszélés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Üdv Mackósajt! Köszönöm a segítséget, amúgy jó alatt azt értettem, hogy árban, és minőségben milyen felnit tudok venni. Mert hallottam egy emberkétől, hogy 5 küllős felnije volt az Opel Astra kombiján, a 4es főúton ment, s egyszercsak egy kátyú elkapása után szétrobbant a bal oldali első hátsó felnije.. szó szerint darabokra tört. De ezzel nem ijesztett el attól, hogy valami szép felnit tegyek a szeretett Opelem alá :-) Még csak a Debreceni Devil tunning nál néztem szét, mivel sajnso ritkán jutok be a megyeszékhelyre. Mégegyszer Köszönöm ezt a kedves fogadtatást Neked, és Vascona felhasználónak is! :-) Amint hozzá tudok szólni, vagy kérdésem van, írok a fórumba. Jó tudni hogy van egy hely, ahol nem fikázzák ki az embert mert kezdő :-)) Üdvözlettel: Szabbensz! (Szabi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Jah, s még azt kifelejtettem, hogy 160 al ment... akkor nem kell csodálkozni hogy a kátyú megadja a kegyelemdöfést :-) Hajtja szegény kocsiját.. volt hogy kikönyökölt a főtengelye a blokkból, szintén 160 nál... erre no comment. Üdv: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Mellesleg ha nem akarod, hogy változzon a váltóáttétel, akkor próbáld meg úgy összeválogatni, hogy egyezzen a tényleges átmérő a gyárival, mer ha nagyobb lesz az átmérője, akkor bár hosszabbak lesznek a fokozataid, és nagyobb a végsebességed, de lassabban ugrasz ki lámpánál, és terheled a váltót, futóművet, motort, mindent jobban. Ezt írtam én is,azért kellenek a váltóméretek,hogy ne változzon a kerékátmérő... Sanyi a tied szebb vót,az lehet,de az enyim ócsóbb! :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Mert hallottam egy emberkétől, hogy 5 küllős felnije volt az Opel Astra kombiján, a 4es főúton ment, s egyszercsak egy kátyú elkapása után szétrobbant a bal oldali első hátsó felnije.. Milyen astra volt az hogy 160-nál kidöglött? az 1.7-es szívó diesel is megy bármikor annyit...Annak az autónak nagyon halottnak kellett lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Szabbensz! Gumisokat is nézz meg. Nem mondom, hogy tuning boltban nincs szép+jó felni, de lehet a gumisnál is találsz. sőt, gumit is. és akkor pár link: váltóméret kalkulálgató egy felninézegető rápróbálási lehetőséggel ez utóbbi még ha jó helyre kattintasz, akkor a megfelelő ET-t, és a gumiméretet is megadja. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Sanyi a tied szebb vót,az lehet,de az enyim ócsóbb! :blush: :D ;) Hát, erre nem tudok semmi frappánsat válaszolni. :lol: Ez így van. :lol: Laci, ez a váltóméret kalkulátor valahogy nem jó. Azt mondja, hogy a gyári 14'-os Manta felnim és a 17'-os Borbet A felnim között nincs váltóméret. :lol: Ez biztos a progi hibája! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Sanyi! BIztos! :D tuti semmi köze sincs ahhoz, hogy nem is gyári lesz a mantád! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ugye? Hiába, egy program se lehet tökéletes. :blush: Egyébként tudod már, mi történt Pesten a gyógyszergyárban? Mert ilyen keverős sztorit már te is meséltél, hogy nem lett kipucolva rendesen, a bennlévő feltapadt anyag meg melegedett. (Ha jól emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 csak sejtésem van, hogy mi történhetett. Anno majdnem volt ilyen, mikor ott dolgoztam a szomszéd üzemrészben. Ott is füstölt egy centrifuga. Akkor a villanymotor adta meg magát, de a szerencse az volt, hogy pont mellette volt a kezelő, és a tűzoltókészülék, és volt lélekjelenléte kinyomni a motort, meg berántani a féket+elzárni a csapot, hogy több anyag ne kerüljön bele. Most valszeg nem volt ekkora mázli. ha meg valami 1x beindul, utána marha nagy mázli kell, hogy megfékezhető legyen. ui: amúgy amiket eddig láttam képeket, azokon a szerkocsik nagyon elől álltak, kb. az vezéri irodaház előtt, meg picit balra és picit lentebb, vagyis alighanem Kémia-2-ben volt a "buli"... vagy is abban az üzemben, amiben én is voltam, csak a főkapuhoz közelebbi végében. Na meg az étkező, stb. közvetlen szomszédságában. Szal alighanem gyorsan mindenki tudott róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hírek: Lujdzsi telefonált, az Ateri megkapta a levelemet, és érdekli a dolog, jövőhéten megyek hozzá,a ddig más céggel nem beszélek, ami hasonló körben tevékenykedik....örülök :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Én meg holnap megyek Hatvanba, Szilvivel egyezkedni. Nem tudom, hogy táncol-e még, mert három éve nem hallottam róla, de remélem benne lesz a mókában. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2007 Elbambultam a múltkor, mert akkor nem is láttam, hogy a debrecen.lap.hu-n, a fórumok közé is ki vagyunk téve, csak lentebb néztem :blush: Tök jóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2007 :D ;) Rossz levelet másoltam egy csomó mailbe amit ma átküldtem....Remélem nagyon hülyének nem néznek miatta, ez a kapkodás átka,ááááááááááá :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 még gondolkozom, hova kéne elküldeni a linkjeinket Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2007 Az információs portálokat böngésztem ma, hogy ott esetleg..bár előbb alaposan körbe kellene nézni, és én keresési hirdetést akartam tulajdonképpen feladni... Ha együtt a csapat mesélek mit tettem ma, a félreküldős levélen kívül :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Szabbensz! Gumisokat is nézz meg. Nem mondom, hogy tuning boltban nincs szép+jó felni, de lehet a gumisnál is találsz. sőt, gumit is. ez utóbbi még ha jó helyre kattintasz, akkor a megfelelő ET-t, és a gumiméretet is megadja. :lol: Üdvözlet!! Köszönöm a linkeket, s a segítséget! A kocsimról az oldalalom láthattok képet: http://www.xabey.atw.hu/ A kép készülte óta, kapott fehér indexeket, és aluminiumot utánzó műanyag ;) rendszámtáblakeretet. Írjátok le nyugodtan a kritikát/véleményt a kocsiról Nem vagyok sértődékeny :blush: Idővel majd még kap felniket és sport kipuffogót alá. Kipuffogót tudtok ajánlani? :D Üdv: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Jah, s egy okos VW Passat- os gyerek azt mondta nekem hogy nem jó az Astra ;) De nagyot tévedett. Szerinte nem megy, meg hogy sokat eszik.. 10 liter alatt nem jön ki. Ebben is tévedett :lol: Erre csak annyit, hogy én nem hajtom, így nem is eszik sokat. 90- 120 között használom, mivel még 4. éve van jogsim, azért nem akarom összetörni magam sem, sem a kocsim. S Nekem nem kell, hogy bemutassa mennyit eszik, mivel volt már ilyen kocsink, s Passat unk is. 2.0 benzin-gáz üzemű, s ha hajtottuk, a 15 litert simán becumizta. Természetesen a klíma sokat befolyásolt a fogyasztásában. De attól nagyon jó kocsi a VW Passat :blush: Mint első autó, szerintem nagyon Fain werda :D Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szia! szóval elsőszériás az astrád, és a kép szerint(ami mondjuk nem túl jó, gondolom telefonnal készült) szépen egyben van. kipuffost tudok ajánlani, de szerintem környéketeken is kéne legyen kipuffos. illetve hszoboszlón is, ami neked közelebb van. Ha I_S klubtársunk erre járna, ő ebben jobban tudna segíteni, hogy ott mik vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szia! szóval elsőszériás az astrád, és a kép szerint(ami mondjuk nem túl jó, gondolom telefonnal készült) szépen egyben van. kipuffost tudok ajánlani, de szerintem környéketeken is kéne legyen kipuffos. illetve hszoboszlón is, ami neked közelebb van. Ha I_S klubtársunk erre járna, ő ebben jobban tudna segíteni, hogy ott mik vannak. Üdvözlet! Igen, sajnos a kép telefonnal (SE K700i) készült, így nem valami jó minőség, de a lényeg látható. Hajdúszoboszlón nem igazán tudok helyet, ahol kaphatnék sportkiput alá. Van opel szaküzlet, de nagyon gyér a választék. Valószinűleg debrecenben kell keresgélnem, valami tunningbolt ban, pl Ateri tuning, v Devil tuning.... Nem nagyon vagyok otthon ezekben a témákban... Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2007 Elvileg a Gizella utcán van egy, még anno egy nyíregyi srác ajánlotta nekem.Abban az udvarban ahol a benzinkút is van, a Diószegi kereszteződés környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Azok csinálták nekem is a kipuffot! :blush: és semmi bajom vele. kopp-kopp. közép+hátsó+vég került 28+8 ba... tavaly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabbensz Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Üdvözlet!! Én a Devil tunning nál néztem egy utolsó kipuffdobot, 3 év garanciával, saválló. Jól néz ki, csak nem tudom, hogy hangolható e, de az árából ítélve lehetséges, mivel 20 fölött van. S ez csak az utolsó dob... de valószinűleg csak azt cserélek rajta. Vagy ajánlott a középső dobot is tuningolni ilyenkor? Mit javasoltok? Üdv.: Szabbensz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Üdvözlet!! Én a Devil tunning nál néztem egy utolsó kipuffdobot, 3 év garanciával, saválló. Jól néz ki, csak nem tudom, hogy hangolható e, de az árából ítélve lehetséges, mivel 20 fölött van. S ez csak az utolsó dob... de valószinűleg csak azt cserélek rajta. Vagy ajánlott a középső dobot is tuningolni ilyenkor? Mit javasoltok? Üdv.: Szabbensz Helló Szabbensz! Mindenek előtt üdvözöllek a legjobbak között :blush: A kipuffal kapcsolatban azt kell szemelőtt tartanod,hogy mekkora a géped és így mekkora dobra van szüksége .Soha ne dőlj be a boltosoknak mer nekik minden eladó és nem biztos,hogy a legnagyobb és legdrágább dob néz ki a legjobban a vasad alatt.A másik dolog ami megint fontos lehet, ha hátul növeled a kipuffot akkor elől sem árt javítani a szíváson.De legjobb persze ha elejétől a végéig megkönnyíted a levgő útját.Persze tudom ez nem olcsó de így nem csak szebb hangja lesz a verdának de egy kevéske rejtett lóerő is előbukkan belőle. :D Na csak ügyesen !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...tra_alu_15.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts