Endlos Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 reggel még 3000es sitntrát,és kompromisszumot említettél :unsure: :huh: :lol: Nem figyeltél. Utána beszéltem a magas regadóról 2000cm3 fölött. van egy oan, hogy adozo.hu és ott bal oldalon van a regadószámítás, érdekes, hogy minden adat számít. 500cm3-ként ugrik az ár. 500ezres ótónál kb 800 a regadó, ha 3lityós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ez gyorsan ment :unsure: asszem nem fogja megbánni. Veszünk 2 csapágyat a generátorba, meg leszervizeljük, és pöpi lesz a gép. Megy mint a golyó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Megy mint a golyó! :huh: fogalmazzunk úgy,megy mint egy 1.4 twinport astra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Szóval nem megy? :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D ;) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D ;) :) :P :D Azért nincs harag? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Sziasztok! Nem tud valaki egy olcsó de jó kézimosót a városban?Annyira lekéne már mosni az F16-ost.Apám tegnap azt hitte lecseréltem a kocsit mert nem ismerte fel a szinét.És itt nem a pénzbedobós magamnak lespriccelősre gondolok ahhoz még nagyon nincs tavasz,hogy én nekiálljak subickolni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 szoboszlói úti mosó,vag pedig a diószegin a gumiszervíznél (total kút előtt) szoboszlói úton 1400 a mosás +400 a viaszolás diószegin 1200 a mosás+waxolás mind a kettővel nagyon elégedett vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Köszi ki fogom próbálni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 fényképes beszámolót várunk :unsure: én egyébként 4-5 fokban simán lemosom az autót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 :lol: Azért nincs harag? :huh: :unsure: voltam ma megnézni két G Astrát.98as Caravan 2.0DTL,óra szerint 190e km,a másik egy 2003as 1.4es Njoy,5 ajtós kivitel. azt kell mondjam,elszomorító amit tapasztaltam...a dízelnek még van rá oka,mert idős,és kombi dízel...tipikus. de a 3 éves....belül nagyon rendben van,de kívűl...tiszta kavicsfelverődés,kasztnibenyomódás...ráadásul olyan helyeken.. lehet azért,mert megszoktam,milyen egy új autó... ha tehetem csakis új autót veszek a továbbiakban is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 :unsure: voltam ma megnézni két G Astrát.98as Caravan 2.0DTL,óra szerint 190e km,a másik egy 2003as 1.4es Njoy,5 ajtós kivitel. azt kell mondjam,elszomorító amit tapasztaltam...a dízelnek még van rá oka,mert idős,és kombi dízel...tipikus. de a 3 éves....belül nagyon rendben van,de kívűl...tiszta kavicsfelverődés,kasztnibenyomódás...ráadásul olyan helyeken.. lehet azért,mert megszoktam,milyen egy új autó... ha tehetem csakis új autót veszek a továbbiakban is :lol: Biztos sóderbányában dolgozott a tulaja :lol: Én még mindig úgy vagyok vele,hogy SOHA nem vennék új autót,csak ha ingyen adnák,akkor meg el is adnám... (kivéve a suzukit,mert azt inkább nekipréselném valaminek :D ;) ) Véleményem szerint kezd nagyon "műanyag" lenni az egész világ,és minden csak a pénzről szól. Az autógyártók sem azért gyártanak már autót,amiért pl. 20éve,vagy előtte...Most csak az a lényeg,hogy olcsón,eladhatót csináljanak minnél gyorsabban,és ne essen szét folyamatos szervíz mellett... Nincsenek irányzatok,vagy célok,hogy miért épp ilyen,vagy olyan,a formák eltűntek,most már majdnem minden autó futurisztikusan kerek,batár nagy műszerfallal,(úgy hogy a kormány mögül nem érem el a szélvédő tövét) na és persze a hatalmas első lámpatestek,vagy a japán látószervekhez hasonló csíkszerűek... stb Ha tehetném nem is ebben a világban élnék,hanem abban,amelyben még mantákkal,c kadettekkel,meg diplomat-okkal járkáltak az emberek,lehetővé tette az akkori rendszer hogy olyan autót vegyél külföldről,amilyen csak jól esik,és tankolj amennyit csak akarsz...stb.. Na nem panaszkodok,megyek megsimogatom mamát,mer má régen láttam :huh: Szép napot minden kedves opel tulajdonosnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 igazad van Roli,én is visszamennék abba a korba - egy OPC Astrával :lol: :lol: :lol: ezt a műszerfalas dolgot én is furcsálottam az elején,de mostmár szinte minden autó ilyen... a golfban a kormány mögül is tudtam volna olajat cserélni :huh: az én napom nemigen lesz szép,kezd elegem lenni,hogy hétvégén is dolgoznom kell :unsure: de neked,nektek,jó simogatást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 igazad van Roli,én is visszamennék abba a korba - egy OPC Astrával :D ;) :) ezt a műszerfalas dolgot én is furcsálottam az elején,de mostmár szinte minden autó ilyen... a golfban a kormány mögül is tudtam volna olajat cserélni :huh: az én napom nemigen lesz szép,kezd elegem lenni,hogy hétvégén is dolgoznom kell :unsure: de neked,nektek,jó simogatást :P Jól mutatna az OPC abban az időben... :lol: Az összes csaj körlüzsongana! :angry: :D Érdekes dolog ez,most meg már inkább öregebb vassal nézik meg az embert... Simi bújás megvolt,most értem haza,átöltözök,és rendet rakok a műhelyben. Ablakokat áthordtuk tegnap a gazdájának,rengeteg hely lett hirtelen. Szekrényeket polcokat falhoz állítom,összeseprek,és minden alkatrészt szépen elpakolok a helyére,satuasztalt is a helyére rakom,köszörűt felfúrom,aztán ha minden megvan,szépen helyére teszem a nagyot,majd beállok a kicsivel is,meg bepakolom a két futóművet is,és rend lesz. Ja végre megkaptam a kis kamra kulcsot is,aztán ahogy kinyitottam,hááát,nem is olyan kicsi,oda is befér rengeteg cucc,na és a lényeg,itt van a padlásfeljáró is! Rengeteg sok nagy üres placc,sok sok hasznos cucc tárolóhelye! :lol: Meglett a kuka is,most már elviszik a szemetemet,és el tudom kinn is zárni a vizet,hogy ha még esetleg fagyna(amit kétlek) nem fagy be a kinti csapba a víz... A műhelybe be tudom állítani a kiskályhát(öntvény) és tudok fűteni a műanyagosra,ha jön holnap szélesíteni az asconát... Úgyhogy most végre megint halad a projekt,és én is boldogabb vagyok! De mi ez a pangás itt ma? Hol van mindenki? Tomi jó munkát,ne vidd túlzásba elvégre vasárnap van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ha keresnek a pincébenvagyok és az alufelnit csiszolgatom.Bár jobb lenne úgy ahogy van eladni és venni egy normálisat de vékony a pénztárca :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ó csak a tavasz jönne már!!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ó csak a tavasz jönne már!!!!!! :unsure: Fűccsé be,azt itt lesz hamar :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Hali! Melóztam... meg anyámék jártak erre felköszönteni, mert holnap nem bizti, hogy erre járnak. Kaptam fini palacsintát, sokat! :huh: na, mentem is degeszre enni magam az elkövetkező 2 szabdnap örömére. ui: remélem a haverom meg megvette, vagy holnap megveszi azt a vekit. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Én még mindig úgy vagyok vele,hogy SOHA nem vennék új autót,csak ha ingyen adnák,akkor meg el is adnám... . . . Ha tehetném nem is ebben a világban élnék,hanem abban,amelyben még mantákkal,c kadettekkel,meg diplomat-okkal járkáltak az emberek,lehetővé tette az akkori rendszer hogy olyan autót vegyél külföldről,amilyen csak jól esik,és tankolj amennyit csak akarsz...stb.. Keblemre Tesó, magam sem írhatnám szebben! Könnyeket csaltál a szemembe! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 De mi ez a pangás itt ma? Hol van mindenki? Tomi jó munkát,ne vidd túlzásba elvégre vasárnap van! :lol: meló :unsure: :huh: :lol: ilyen se történt velem,szombat reggeltől vasárnapig meló... úgyhogy most megyek és kipihenem magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 jelentem most beszélek a haverral msn-en... bővül az opeles ismerőseim köre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Keblemre Tesó, magam sem írhatnám szebben! Könnyeket csaltál a szemembe! :unsure: :huh: :lol: Kebledre is akár,de a hétvégén ha szabad vagy akkor akár asztal mellé is,jó lenne a sörözést összehozni! Vagy ha ráérsz,te is eljöhetsz,hely kaja sör tévé van,a többi nem lényeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Keblemre Tesó Sanyi,óvatosabban a szavakkal :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Á, félreérted! Ez családi szeretet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 na,akkor megnyugodtam :unsure: jobban vagy már? mantával mi a helyzet? nem sűrűn hallottam róla mostanság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts