mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 korábban volt fent egy piros,nagyon szemeztem vele... csak ezt sajnálnám eladni :unsure: egyébként kösz az ötletet,már csak 1-2 milla hiányzik,kipótolod? :lol: Piroooos ? Na ne már :huh: De arra feketére azt mondja Voszi, hogy korrekt. Megoldod te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 tetszett a piros nagyon.na meg volt már nekem piros autóm.de ez sokkal szebb volt annál :unsure: jaja,olvastam,hogy gyakorlatilag semmi komoly hiba... de marad ez az astra,kap 1-2 dolgot,meg talán jön mellé egy társ is :huh: de azért szponzort is keresek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....de marad ez az astra,kap 1-2 dolgot,meg talán jön mellé egy társ is :unsure: de azért szponzort is keresek :lol:.... Ennyi minden nem megy egyszerre :lol: Döntsön :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nem hát,először az astra a soros,aztán majd meglátjuk mi lesz mellé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nem hát,először az astra a soros,aztán majd meglátjuk mi lesz mellé :unsure: Akkor elöször OPC ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akkor elöször OPC ? :huh: hát ha az Astrát cserélem,akkor GTC Astra,vagy C Vectra jöhet szóba :lol: de felesleges lenne lecserélnem,amire kell,arra tökéletes :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 hát ha az Astrát cserélem,akkor GTC Astra,vagy C Vectra jöhet szóba :lol: de felesleges lenne lecserélnem,amire kell,arra tökéletes :unsure: OPCben ültél már ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 OPCben ültél már ? :unsure: nem még sajnos. cali turbo 4*4,ami opel és turbós,és ültem is benne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nem még sajnos. cali turbo 4*4,ami opel és turbós,és ültem is benne :unsure: Kiváncsi lennék, hogy miként vélekednél róla te, mint gyakorló GAstra gazdi :huh: Te ritkán jársz felén, valszeg Voszi meg felétek. Ezért meg kell venned a feketét, hogy a fenti kérdésre megtudjuk a választ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Kiváncsi lennék, hogy miként vélekednél róla te, mint gyakorló GAstra gazdi :lol: Te ritkán jársz felén, valszeg Voszi meg felétek. Ezért meg kell venned a feketét, hogy a fenti kérdésre megtudjuk a választ :D áhááááá! :lol: értem a taktikát! biztos sokkal másabb egy OPC G Astra,mint egy 1.4es,de ha cserélem akkor szeretnék a jelenlegi konstrukciónál előrébb lépni :lol: hogy meg tudjam nyugtatni magam,miért is kellett nekem új autó rengeteg sok pénzért :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 áhááááá! :lol: értem a taktikát! biztos sokkal másabb egy OPC G Astra,mint egy 1.4es,de ha cserélem akkor szeretnék a jelenlegi konstrukciónál előrébb lépni :lol: hogy meg tudjam nyugtatni magam,miért is kellett nekem új autó rengeteg sok pénzért :unsure: :huh: Lemondasz a GTC/Vectra C valamelyikéről, marad az OPC. Ez szerintem észszerű kompromisszum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lemondasz a GTC/Vectra C valamelyikéről, marad az OPC. Ez szerintem észszerű kompromisszum :huh: igen,lehet. még nem tartok ott,hogy ezen elmélkedjek :lol: még a jövő zenéje tetszik nagyon külsőre,csak nemtom kellene-e nekem >200 lovas autó városba :lol: országúton rendben van. :unsure: bár ha két autóm lenne,azzal sem jönnék ki olcsóbban,sőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 igen,lehet. még nem tartok ott,hogy ezen elmélkedjek :huh: még a jövő zenéje tetszik nagyon külsőre,csak nemtom kellene-e nekem >200 lovas autó városba :lol: országúton rendben van. :unsure: bár ha két autóm lenne,azzal sem jönnék ki olcsóbban,sőt... Én most szívem szerint egy 3.0 V6-os Sintrát hoznék be van 2200 euróért, csak a regadó rá majdnem 800ezer ft. A cm3 miatt, nade most akkor kömpromissszum, vagy nem kompromisszum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....Sintrát.... Biztos jó ötlet ez ? http://totalcar.hu/tesztek/tores/sintra/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Biztos jó ötlet ez ? http://totalcar.hu/tesztek/tores/sintra/ Szerintem a Kadett töréstesztje sincs ennél jobb, szal ha csak az árat nézzük, és hogy nagymotoros egyterűre van szükségem. Akkor vagy ő, vagy egy Mitsu Space Runner. Az olcsóbb (regadója is) és 2000es TD-ben is van, ami jobb mind fogyasztásban, mind cm3-ben. Hühh de várjálcsak. Alaposna végigolvasva ezt a töréstesztet, nem is rossz. Térdem is védve, enyhe ütés a melkassra. Kadettben ennyiből nem úsznám meg :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Szerintem a Kadett töréstesztje sincs ennél jobb, szal ha csak az árat nézzük, és hogy nagymotoros egyterűre van szükségem. Akkor vagy ő, vagy egy Mitsu Space Runner. Az olcsóbb (regadója is) és 2000es TD-ben is van, ami jobb mind fogyasztásban, mind cm3-ben. Hühh de várjálcsak. Alaposna végigolvasva ezt a töréstesztet, nem is rossz. Térdem is védve, enyhe ütés a melkassra. Kadettben ennyiből nem úsznám meg :-)) Kadet azért picit régebbi tervezésű :unsure: Zafival mi a gond ? Nincs benne nagy motor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 3000 V6 Sintra? gazdaságos lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Szerintem a Kadett töréstesztje sincs ennél jobb, szal ha csak az árat nézzük, és hogy nagymotoros egyterűre van szükségem. Akkor vagy ő, vagy egy Mitsu Space Runner. Az olcsóbb (regadója is) és 2000es TD-ben is van, ami jobb mind fogyasztásban, mind cm3-ben. Hühh de várjálcsak. Alaposna végigolvasva ezt a töréstesztet, nem is rossz. Térdem is védve, enyhe ütés a melkassra. Kadettben ennyiből nem úsznám meg :-)) Chryler Voyager / Dodge Caravan újabb kiadásai :unsure: (Merci motoros) Sintrával az a baj h kevés van belőle.....gondolom a cuccok drágák hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Kadet azért picit régebbi tervezésű :unsure: Zafival mi a gond ? Nincs benne nagy motor ? Zafi nincs oan olcsón, mivel közkedveltebb, meghát nem eléggé magas, bár előrébb lennék vele, mint kadéttal. Meghát a B-Omega orrába szerelmes vok, és sintrának oan. Ja és persze, hogy kevés van belőle, az nálam csak előny. Utálom, ha szembe jön velem egy hasonló gép. (nézd meg Bullt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Chryler Voyager / Dodge Caravan újabb kiadásai :unsure: (Merci motoros) Sintrával az a baj h kevés van belőle.....gondolom a cuccok drágák hozzá.... A voyager még olcsóbb, és sok is van, dobálják, mint a cukrot, de az amcsi egyterűeknek mindnek nagy fogyija van, nagy motorja, 2000 körül kéne. Német, vagy Japán gép. Az amcsi gépek. Kívülről szépek, de belülről rendkívül unalmasak. Bááááááááááár azokban sokkal gyakorib az autómataváltó, ami nekem legközelebbi vételnél alapkövetelmény lesz. Na megyek bogárba páralefúvót beépíteni (gyárilag nem volt benne, Jettáé megy bele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 de az amcsi egyterűeknek mindnek nagy fogyija van, nagy motorja, 2000 körül kéne. reggel még 3000es sitntrát,és kompromisszumot említettél :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Kompromisszum vagy kompresszor?? :huh: A Sintra nekem is bejönne és még a Zafi is meg a Meriva is. :unsure: Meg még sok más is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....Utálom, ha szembe jön velem egy hasonló gép. (nézd meg Bullt).... Azér ha alkatrészt keresel ez nem lesz már ennyire vidám, mint leendő Dr. barátunk említette. Nem ártana megnézni hozzá az "elhasználodó" alkatrészek árait is, nehogy nagy meglepetés érjen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 na hali! én megelégednék most azzal az a Vectrával is, kurblis ablakkal, központizárral, tetőablakkal, egybe kasztnival, egybe mindennel. Ma voltam ki is próbálni. A haver megbízik bennem, szal asszem lesz egy C20NE a Vectrás, akit be kell fűzni a csapatba. :unsure: ja, és alkudni is sikerült. szal jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ez gyorsan ment :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts