adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ebbe egy kicsit belekötnék. Az autószerzés legegyszerűbb útja, ha elkötöm. De nem ez a leghelyesebb. és nem is feltétlenül a legegyszerűbb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 és nem is feltétlenül a legegyszerűbb :unsure: Ó, dehogynem! Ha alapos vagy, pár nap megfigyelés, pár perc meló, és rendben. Nem nyögöd 6 évig. És ha nem csak továbpasszolod, hanem megtartod, akkor is rohammunkában tiszta az autó 1-2 hét alatt. Hát nem egyszerűbb, mint fizetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ó, dehogynem! Ha alapos vagy, pár nap megfigyelés, pár perc meló, és rendben. Nem nyögöd 6 évig. És ha nem csak továbpasszolod, hanem megtartod, akkor is rohammunkában tiszta az autó 1-2 hét alatt. Hát nem egyszerűbb, mint fizetni? na akkor elkötés=pár nap,pár perc meló vásárlás&átadás=pár nap,és jellemzően nem sok dolgod van ja és persze kpban értve :unsure: de ezek csak elméleti síkok persze :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 felénk csak eső esik :unsure: de jó nektek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 mondjuk most boldog voltam,5 napig tiszta volt az autóm :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 nana... én láttam rajta madárpiszkot! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 az elhanyagolható :huh: azon gondolkodtam,lassan ideje nézni alufelnit,nemsokára rakhatjuk fel a nyári gumikat :unsure: nem tud valaki eladó gyári G Astra classic felnit pl (ez van az njoy-on is) ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 na akkor elkötés=pár nap,pár perc meló vásárlás&átadás=pár nap,és jellemzően nem sok dolgod van ja és persze kpban értve :unsure: de ezek csak elméleti síkok persze :huh: Én má nem is írok semmit :lol: ;) :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ebbe egy kicsit belekötnék. Az autószerzés legegyszerűbb útja, ha elkötöm. Igazából nem,mert ugye papírok rendezése, szétszerelni, szanaszét eladni, meg más tagokkal összeépíteni, mert ugye ha úgy használod, ahogy loptad, akkor hamar elkapnak (vagy 1 évig állsz vele garázsban, de utána is ha véltelenül bekerül az adata a rendszerbe egy igazoltatás után, akkor is elkapnak) Szal a legbonyibb módja szentem a lopás. A legegyszerűbb, amit csinál roli, hogy vesz egy régit olcsón, és csinál belőle egy újat, ami nagyon értékes, és ######a. 776. oldal hmmmmmmmmmm. Ennél már csak a 976 lehet szebb :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 kezdőődikkkk kezdőőődikkkkkkk apa kezdődik :unsure: ui ööööööööööö biztos az a legegyszerűbb dolog,amit roli csinál? :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 kezdőődikkkk kezdőőődikkkkkkk apa kezdődik :unsure: ui ööööööööööö biztos az a legegyszerűbb dolog,amit roli csinál? :huh: :lol: :lol: Ja igaz, a mai IllFerro-s lehetőséget nem vettem számba, és hogy ma már mindenkinek adnak autót hitelre :-)) Még mindig nagyon kéne poszternyomtatási lehetőség. Adorjant a haverod nem foglalkoziik iennel? Nem ingyen kérném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Még mindig nagyon kéne poszternyomtatási lehetőség. Adorjant a haverod nem foglalkoziik iennel? Nem ingyen kérném. sajna a nyomdában nem nagyon foglalkoznak kis tétellel,de azt mondta dekoros üzletekben kérdezd meg,vagy grafikai stúdióban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 sajna a nyomdában nem nagyon foglalkoznak kis tétellel,de azt mondta dekoros üzletekben kérdezd meg,vagy grafikai stúdióban! És arra van vmi tipped? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 És arra van vmi tipped? egy dekoros céget ismerek,a mester utcán. nem éppen olcsó,de elégedett vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Debrecen: Babalu Étterem, Hunguest Hotel, Hüse Vendéglő, Trendo Étterem Kávéház, Vigadó Étterem. ezekben az éttermekben ma féláron lehet enni torkos csütörtök van Babaluban van már kedvezményünk nem tugyátok Nyuszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 hmmmm akkor nehogy a babalouba ebédeljek ma,úgyis közel van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 hmmmm akkor nehogy a babalouba ebédeljek ma,úgyis közel van :huh: Én mindig a Kassai útról rendelek,nagyon finomakat főznek és jelentős kedvezményem is van Házhoz is szállítják ha kéred és reggeli,ebéd és vacsi is van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Én mindig a Kassai útról rendelek,nagyon finomakat főznek és jelentős kedvezményem is van Házhoz is szállítják ha kéred és reggeli,ebéd és vacsi is van. :unsure: hallottam hírét :huh: és mennyi egy menü? arra nem emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 hallottam hírét :huh: és mennyi egy menü? arra nem emlékszem Én egyszer fizetek hónap elején és egész hónapban friss kaját rak elém az asszony. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Én egyszer fizetek hónap elején és egész hónapban friss kaját rak elém az asszony. :unsure: kérdés kinek fizetsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 kérdés kinek fizetsz :lol: És hogy milyen áron... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 És hogy milyen áron... :unsure: :huh: ez sem elhanyagolható kérdés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Na srácok, ma tömegközlekedtem, sok élménnyel gazdagodtam :huh: A bankok hülyék, lejártam a lábam, de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Mackó, ha akrsz jöhetzs persze, csak szólj, hogy ne rontsak be nélküled :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Na srácok, ma tömegközlekedtem, sok élménnyel gazdagodtam :huh: A bankok hülyék, lejártam a lábam, de a végén tök jó ajándékokat vettem magamnak(napraforgós naptárat, és egy Van Gogh határidőnaplót)Szupeeeeeeeeeeeeeeeeer Mackó, ha akrsz jöhetzs persze, csak szólj, hogy ne rontsak be nélküled :unsure: mesélj :lol: ajándék magadnak? de hiszen az nem is meglepetés,mert tudsz róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nem is mondtam, hogy meglepetés....és elmondtam mi az, mit meséljek még???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts