adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 uhh akkor van még pár órám :unsure: honnan tudod,hogy nem vagyok úton,és menet közben írok most? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 honnan tudod,hogy nem vagyok úton,és menet közben írok most? :lol: :unsure: akkor megiszom a kávém és rögt9n kezdem a menekülést :huh: kb mint a Táncoló talpakban a fóka elöl...-láttaD ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 akkor megiszom a kávém és rögt9n kezdem a menekülést :huh: kb mint a Táncoló talpakban a fóka elöl...-láttaD ? így cím alapján nem rémlik :unsure: bár a fóka menekülési mozgáskultúráját el tudom képzelni :lol: ja és remélem nem hosszú kávé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 így cím alapján nem rémlik :unsure: bár a fóka menekülési mozgáskultúráját el tudom képzelni :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 :unsure: sajna a proxy miatt nem jön le,de majd otthonról mindenképpen sort kerítek rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 sajna a proxy miatt nem jön le,de majd otthonról mindenképpen sort kerítek rá :unsure: Nem baj,az a lényege,hogy épp olyan lomhán és sután repeszt,mint te az astrával :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 jóvan,le lehet mosmááá szállni róllllammmmmmmmmmmmm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Halihó Mindenki! Mi újság Debrecenben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Halihó Mindenki! Mi újság Debrecenben? szia! I-D-E-G... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 sajna a proxy miatt nem jön le,de majd otthonról mindenképpen sort kerítek rá :unsure: Szeva, lesz mit nézned! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 szia! I-D-E-G... Itt is, úgyhogy tudom miről beszélsz! Be van borulva és fázom is! Ki sem dugom az orrom még egy órán keresztül, aztán mehetek mászkálni! :S Olyan rossz kedvem van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Itt is, úgyhogy tudom miről beszélsz! Be van borulva és fázom is! Ki sem dugom az orrom még egy órán keresztül, aztán mehetek mászkálni! :S Olyan rossz kedvem van! :lol: nem odaképzeltél egy H betűt? :unsure: reggel hideg volt,sok autó lefagyva rótta az kilométereket.az enyém bezzeg csillogott :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Szeva, lesz mit nézned! bárcsak ott tartanék,hogy ezt kell néznem... mikor kortyolunk egy kis finom bort? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Majd adok előnyt, és leshetsz! De a tükröt nem érdemes. úgyis utólérlek. :unsure: 1 verzió: http://kep.tar.hu/suni25/50187140#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 nem odaképzeltél egy H betűt? :unsure: reggel hideg volt,sok autó lefagyva rótta az kilométereket.az enyém bezzeg csillogott :huh: H-val is van meg nélküle is! :lol: Fagyni azért nem fagy, de akkor is fázom! Meleget akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 H-val is van meg nélküle is! :unsure: Fagyni azért nem fagy, de akkor is fázom! Meleget akarok! annak még nincs itt az ideje :huh: no meg van egy ilyen mondás,hogy fagyjon meg aki nem életre való :lol: úgyhogy a helyedben én bizonyítanék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 bárcsak ott tartanék,hogy ezt kell néznem... mikor kortyolunk egy kis finom bort? :huh: Legközelebb amikor arra járok, de pezsgőzhetünk is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Itt is, úgyhogy tudom miről beszélsz! Be van borulva és fázom is! Ki sem dugom az orrom még egy órán keresztül, aztán mehetek mászkálni! :S Olyan rossz kedvem van! :unsure: Itt nincs is beborúlva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 HELLÓ-HELLÓ Sziasztok,most először tudok innen külföldről bejelentkezni! Február elsején kiköltözött az irodánk Romániába,mostanra áll fel annyira a rendszerünk,hogy be tudjak jelentkezni innen! A gépeink állandóan rosszak,tegnap 16 helyreállítást csináltunk rajtuk :unsure: 2 órát dolgoztam,10 órát helyreállítottam és ujraindítottam,érdekes szolgálat volt. Minden szolgálatba kocsival jövünk át a határon,az az egyetlen jó dolog,hogy szolgálati kocsink most egy új ASTRA. Rég voltam már itt,de igérem bepótolom! Jó ujra látni benneteket! Na megyek olvasgatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van mit olvasni! :unsure: Amúgy helló, látom, nem bírsz szabadulni az Opeltől. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Halihó ! Remélem még senkit nem ért utól az infuenza!? A melóhelyen letiltották az internetet a számomra elérhető gépekről.Merthogy a dógozók ne a neten lógjanak hanem dógozzanak.Hallottak már ilyet?Most hogy több időm lenne netezni hát letíltják felháborító.Bár egy számítástechnikai cégnél nem kell sok idő,hogy egy jófejű kolega meghekkelje a tiltást. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Halihó ! Remélem még senkit nem ért utól az infuenza!? A melóhelyen letiltották az internetet a számomra elérhető gépekről.Merthogy a dógozók ne a neten lógjanak hanem dógozzanak.Hallottak már ilyet?Most hogy több időm lenne netezni hát letíltják felháborító.Bár egy számítástechnikai cégnél nem kell sok idő,hogy egy jófejű kolega meghekkelje a tiltást. :unsure: Álltalában az explorert szokták korlátozni,szal ha beviszel pendrive-on egy firefoxot menni fog a neted benn is :huh: Nálunk így megy a cégnél...Felraktam,és jól eldugtam...Az ikonját kiraktam az asztalra és lomtár nevet adtam neki,meg a kuka ikont...A svédek fél éve gondolkodnak hogy tudunk netezni a cég gépein :lol: :lol: Endlos! Naon szép az a kép a mantáról! Büszke vagyok rád! :lol: Azzal Sanyi bácsi izzadna mögötted...rossz kimondani de így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Álltalában az explorert szokták korlátozni,szal ha beviszel pendrive-on egy firefoxot menni fog a neted benn is :unsure: Nálunk így megy a cégnél...Felraktam,és jól eldugtam...Az ikonját kiraktam az asztalra és lomtár nevet adtam neki,meg a kuka ikont...A svédek fél éve gondolkodnak hogy tudunk netezni a cég gépein :huh: :lol: azért ez nem mindig ilyen egyszerű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 azért ez nem mindig ilyen egyszerű :unsure: Persze hogy nem,szép is lenne... Ezzel csak a főnökeim tudatlanságát és egyszerűségét akartam megvilágítani.. Vannak itt azért szoftverek is a tarsolyomban,amivel bármit fel lehet törni. Pl. egy boot lemez,amelyről a gép elinditja a gép op-ját,és minden jelszó nélkül beenged mindenhová... Ahol aztán szabadon kikapcsolgathatom,vagy megváltoztathatóm az összes jelszót vagy bármit... :huh: :lol: Szóval Lujdzsi,ha nem jutsz dűlőre szólj,megoldjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 reggelt lányok! stagnál az időjárás,ilyen is rég volt :unsure: ennek mondjuk örülök! Mackó,lassan aktuális a cd :lol: mostanság elment a kedvem a vezetéstől...túl sokat kell mennem...de majd megszokom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts