Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 mondom MINDENKIT :unsure: :P olyan nagyképűek vagytok :huh: :lol: :lol: :lol: Szerintem is! :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Március 15-én nem megyünk le Kecskemétre??? Nyuszi március 15-én pestre kell menni tüntetni nem ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tomi azt ugye tudod,hogy nem versenyautót vettél? Láttalak ám WOLF ellen csúnyán kikapni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tomi azt ugye tudod,hogy nem versenyautót vettél? Láttalak ám WOLF ellen csúnyán kikapni :unsure: hogy mi? presze hogy nem vesnenyautó,raketttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amúgy jó reggelt lányok :huh: iszonyat sör powaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 azé óvatosan az 5. után R-be kapcsolással táváris... az nem azt jelenti, hogy rakettaaaa... max. reccsenést jelent! ui: Lujdzsi bácsinak van net otthon... úgy tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 azééé ilyen sokat ne nézz ki belőlem :huh: Lujdzsi,jaja,felvett msnen,bár tegnap nem nagyon volta gépközelben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ugyan már táváris... ne mondd, hogy nem próbáltad még meg 1x sem. :unsure: :lol: ui: ha nem bánjátok, tegnap én adogattam át Lujdzsinak pár msn címet, miközben beszéltem vele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ugyan már táváris... ne mondd, hogy nem próbáltad még meg 1x sem. :unsure: :lol: ui: ha nem bánjátok, tegnap én adogattam át Lujdzsinak pár msn címet, miközben beszéltem vele. :lol: hát mér próbáltam volna....312nél tiltott az ötödik,mondom minek ide több fokozat :lol: ui: örök harag :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 akkor 1 percig meg se szólalok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 akkor 1 percig meg se szólalok. :unsure: :huh: cd-t mikor tudod visszahozni? nem sürgős,csak kérdem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 igyekszem. :unsure: mikor lenne neked jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 munkaidőben akármikor ráérek :huh: :lol: :lol: ja és egy kérdés :lol: adott egy cd-rádió,ISO csatival. adott egy nem opel gépkocsi,nem ISO csatival :D namármost létezik ilyen átalakító,vagy le kell vágni mondjuk az egyik csatit és kicserélni? :unsure: hobbi elektronikában szerinted van ilyen átalakító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ha megmondod a rádió gyártmányát, és a kocsi típusát, akkor utánakeresek... hogy ne a te drága munkaidődből menjen el erre sok idő! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 konkrétan egy kenwood 3034es asszem,sima cd-s,nem mp3as,valamint egy új swiftről van szó. és köszi! :unsure: jaaa és ne szemtelenkedj :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Lehetséges, hogy kapsz a hobbiban. De ha ott nem, akkor MM, mert hülye azért nem vagyok-ban is lehet van. asszem kenwood-hoz adnak kábelt iso-hoz. na ISO-> stift átalakító meg kell hogy legyen. ha meg nem, akkor jön a pillanatragacs meg a kötegelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 na átszaladok akkor majd valamikor,hátha van... MMben melyik részlegen van ilyen?? nem láttam még soha ilyesmit sajna nem volt hozzá átalakító,de furcsállom,mert ugye a legtöbb fej az ISOval van,sőt lehet mind,de akkor az autókat miért nem ilyennel készítik elő??? tegnap aszittem szétütöm a köcsög svittikét :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 MM-ban az autóhifinél... asszem jobbra hátra a bejárattól. kb. a demopult vonalában amúgy a kérdés jó... de nem tom a választ. pénz-pénz-pénz... valakinek a csatlakozók gyártásából is meg kell élnie. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 amúgy a kérdés jó... de nem tom a választ. pénz-pénz-pénz... valakinek a csatlakozók gyártásából is meg kell élnie. :lol: fater octaviájánál is ez volt... na mind1,nemsokára okosabb leszek... nekem meg lassan be kéne szerelni a kb 1 éve vásárolt hátsó hangszórókat :huh: csak kábelezni is kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 pár napig itthon leszek... segítsek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 pár napig itthon leszek... segítsek? :huh: köszi a felajánlást,csak azért nem került be eddig sem,mert féltem a kocsit :lol: hogy szét kell bontani...és hogy utána zörögni fog vagy valami :unsure: mondjuk annyira nagy munka nem lehet,gondolom csak a kábelt kell venni,átfűzni megvan a gyári hely...vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 a hátsó ajtóknál van neked átvezető valaminek? központi zárnak? mondjuk? azon átvinni lesz nehéz. mert elvileg ott megy a gyári is át. Meg kéne nézni, hogy neked az milyen. Az a legnehezebb pont. szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 gondolom,van... nemtom én nem értek hozzá :huh: meg ha már szét lenne szedve,akkor hátra is be kéne kábelezni az erősítőt :unsure: áhhhh sok lesz ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 na mind1,nemsokára okosabb leszek... várjuk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 várjuk :unsure: neszójjábe,mer' odamegyek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 neszójjábe,mer' odamegyek :huh: uhh akkor van még pár órám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts