mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Tamás Köszi a cd-t, reggel azzal kezdem! Roli! az a baj, hogy nekem asszem az sp2 vel kapcsolatos funkcióra van szükségem, és nem akarok nélküle meglenni. :huh: sajna ilyen "dili" vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nincs mit! egy szakmai kérdés: autóhifihez bekábelezni a kocsit veszélyes? mármint küszöbelem,akármi sérülhet? :huh: mert került hozzám egy subcső,lehet nem adom tovább egyből,hanem kipróbálom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 tápkábel a tűzfalon áthúzásnál a legrosszabb, utána gyerekjáték. Ha gondolod, segíthetek. De asszem van hivatásos ismerős is a közelben nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Szép jó reggelt! A lányom már 6-kor felkeltett, ma van az oviba a farsang és ő most menni akar mert nem akar elkésni, de örültem neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Sziasztok! Bocs mindenkitől, akinek hiányoztam, de egy kicsit eltűntem. Megszaladtak a dolgok. Tamás, tényleg a tűzfalas dolog a leghúzósabb (ráadásul egy 10-es kábelt kell áthúzni rajta), de egy alkalmas "célszerszámmal" fel lehet gyorsítani a folyamatot. :unsure: Az után az RCA-k behúzása már gyerekjáték. :huh: Egy a lényeg, kötegelő és pillanatragasztó (vagy szigetelőszalag) legyen nálad! :lol: Most megpróbálok visszaolvasni. Úgy látom lesz mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 jobb reggelt! :lol: tegnap éjszaka egyik pillanatról a másikra meghalt a SIM kártyám... :unsure: nem talál hálózatot,több,egyébként hibátlan telefonokban sem... nem tudjátok hogy megy az új kártya igénylése? sok idő??? mert az nem nagyon van most... úgyhogy telefonon most nem vagyok elérhető,ne is keressetek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Elvileg nem nagy kunszt, de egy központba kell bemenni érte. Igeeeen! Ez volt a 2000. hsz-em! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Elvileg nem nagy kunszt, de egy központba kell bemenni érte. Igeeeen! Ez volt a 2000. hsz-em! igen,nem nagy,csak munka van ugye :huh: 2000hsz??? le vagy maradva :lol: :lol: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 jóóó reggelt! Tamás köszi a cd-t... műkszik! :huh: jah... 2000 hsz? hol van az máááár :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 na valami jót is hallok legalább :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 ezt nevezem! nem akarom reklámozni,de le a kalappal a pannon előtt! már itt is van az új sim :unsure: precíz,gyors munkát végeznek,úgyhogy újra elérhető vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Offroad projekt elkezdődött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 jah... 2000 hsz? hol van az máááár :unsure: Ki a kicsit nem becsüli... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Ki a kicsit nem becsüli... :unsure: A legkisebb is számít, TESCO! lálálá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2007 Tamás, a minap egész pannon hálózat meghalt...senki telefonja nem találta a hálózatot egy ideig... Sanyi, mindenképpen szólj, amikor befeküdtél, majd benézek, meglátogatlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Tamás, a minap egész pannon hálózat meghalt...senki telefonja nem találta a hálózatot egy ideig... Sanyi, mindenképpen szólj, amikor befeküdtél, majd benézek, meglátogatlak. Hy! Ez érdekes, az én telefonomnak semmi baja nem volt, pedig pannonos vagyok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Sanyi, mindenképpen szólj, amikor befeküdtél, majd benézek, meglátogatlak. Mindenképpen szólok június ötödikén. Akkorra kaptam ugyanis időpontot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Mindenképpen szólok június ötödikén. Akkorra kaptam ugyanis időpontot... ha kivágják a hozzád vezető úton az összes felső ajtófélfát,én is megyek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Tamás, a minap egész pannon hálózat meghalt...senki telefonja nem találta a hálózatot egy ideig... tudom... de amikor a többieknek már működött,nekem akkor sem :unsure: de az ügyfélszolgálaton kiderült,hogy meghalt a kártyám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 jóó reggelt. Végre szabadnapra ébredtem. :unsure: ennek örömére csupa nátha vagyok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 jóó reggelt. Végre szabadnapra ébredtem. :unsure: ennek örömére csupa nátha vagyok... :huh: Én + alig várom, hogy menjek végre dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Na hát én nem. Tegnap húztam le 16 órát egyhuzamban. 5-kor keltem, 23-ra értem haza. Épp elég volt. De ha gondolod, akkor bemehetsz holnap helyettem. :huh: Roli, majd szerzünk neked tolókocsit (hátsókerekest :unsure: ) és akkor beférsz az ajtón. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2007 Március 15-én nem megyünk le Kecskemétre??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Én + alig várom, hogy menjek végre dolgozni! Dettó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 sztahanovisták vagytok? :unsure: Nyuszi! arról meg még nem tok nyilatkozni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts