adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Még hogy én veterán!Bebizonyítom, hogy nem is :unsure: én személy szerint kíváncsian várom a bizonyítást :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2007 én személy szerint kíváncsian várom a bizonyítást :unsure: Nem te veteránoztál le! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Nem te veteránoztál le! :lol: ez igaz,de attól még lehet kíváncsi :lol: igaz,akkor hamar megöregszem,és a végén még én is veterán leszek :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 ...a végén még én is veterán leszek :unsure: :lol: Tényleg! No, akkor módosítanom kellene a profilomat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Tényleg! No, akkor módosítanom kellene a profilomat. :unsure: ehhe :huh: mit szóltok ehhez az elcsúszott időjáráshoz? nekem nagyon nem tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Most hogy a hawaii üdülések véget értek kihez forduljak az induló csomagért? Meg egy befizetési igazolás sem ártana, hagy írjam le a sok adómból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Most hogy a hawaii üdülések véget értek kihez forduljak az induló csomagért? Meg egy befizetési igazolás sem ártana, hagy írjam le a sok adómból. milyen induló csomag?? klubkártya? mert volt anno egy levél ezügyben,idézek: "Másik tagnyilvántartást éríntő hírünk a következő: Sajnos a kártyát kibocsátó cég (az EDC) rendszere összeomlott nem régen. Az általunk leadott megrendeléseket újra meg kell tennünk (, ez folyamatos). Így, aki 2006. december, vagy 2007 januárjában lépett be az egyesületbe, azoktól extra türelmet kérnénk a tagkártya postázásáig." ezt a befizetési igazolást nem tudom,nekem bonyolult ez a sok adós papír,most is azt csinálom,csinálnám,de lövésem sincs sok mindenhez...szerencsére ezzel nem vagyok egyedül:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 milyen induló csomag?? klubkártya? mert volt anno egy levél ezügyben,idézek: "Másik tagnyilvántartást éríntő hírünk a következő: Sajnos a kártyát kibocsátó cég (az EDC) rendszere összeomlott nem régen. Az általunk leadott megrendeléseket újra meg kell tennünk (, ez folyamatos). Így, aki 2006. december, vagy 2007 januárjában lépett be az egyesületbe, azoktól extra türelmet kérnénk a tagkártya postázásáig." ezt a befizetési igazolást nem tudom,nekem bonyolult ez a sok adós papír,most is azt csinálom,csinálnám,de lövésem sincs sok mindenhez...szerencsére ezzel nem vagyok egyedül:D Volt valami rendszámtáblakeret, matrica, a kártyás emailt megkaptam. (esetleg hawai képeslapok:-)) Az igazolás meg azért volna jó mert egyesületbe történő befizetés 30%-át vissza lehet kérni, ha jól tudom. Majd a program megcsinálja a bevallást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 jaaaa hogy rendszámtáblakeret!! nyuszit,vagy mackót kérdezd,ők szokták bonyolítani az ilyesmit :huh: legalábbis nálam még így volt :lol: matrica nekem is van még talán,én nem ragasztottam fel,ha már nagyon éget a vágy,szívesen adok! :lol: képeslap? hát a postai szolgáltatás fantasztikus mivolta miatt arra kicsit még várj :unsure: ezt a 30% dolgot nem is tudtam,nem nagyon adóztam eddig,és nem azért mert feketében intézem a dolgokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Mivel Zolee is kérte, így feltétlen felhívok délután valakit a rendszámkeretek ügyében. hátha. srácok! nincs valakinek egy f@sza xp cd-je? kezd a t.köm telilenni azzal ami nekem van. memó már van, de ez a mostani telepítés sem stimmel. a .net 2.0 hibásan műkszik, mert valami nem stimmt, és ki se lehet javítani, csak reinstallal. :huh: :unsure: ui: amúgy írt valamelyikőtök a klubnak emailt ez ügyben? mert pl. anno nekem kellett az enyém miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Laci,nekem van akármilyen változat akármilyen nyelven :huh: természetesen gyári cd-k :lol: milyen jó szoftvergazdának lenni :lol: egyébként én nem vagyok híve a javításnak,meg létező windowsra ráfrissítésnek...csak sajna egy full telepítés,a sok program driver miatt nem fél óra :lol: kéne már egyszer csinálnom egy image-et,mint itt a cégnél,amiben benne van minden... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 milyen jó szoftvergazdának lenni :unsure: Ezt is most kell megtudnom:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 mikor és hol kérhetnék el egy prof hun cd-t? ui: nekem is van gyári is meg nem gyári is... reggel 9-től 11-ig raktam a dolgokat... utána csak a sz@pás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 mikor és hol kérhetnék el egy prof hun cd-t? ui: nekem is van gyári is meg nem gyári is... reggel 9-től 11-ig raktam a dolgokat... utána csak a sz@pás volt. 15ig melózok,addig itt vagyok a kossuth utcán,utána meg 16ig mobil vagyok,összefuthatunk egy villámtalira,akár most munkaidőben is! :unsure: olyan kellene,amiben benne van a service pack,vagy amiben nincs? softi: miért,tudtam volna/tudnék vmiben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 sp2-es, ha lehet, és magyar, és délutános vagyok... :unsure: szóval max. a melóhelyen tudnám telefonos kapcsolatfelvétel után átvenni. vagy este 10-kor. jah... az se baj, ha én kell megadjam a product ID-t éa a kulcsot. mindkettő megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nos,itt pihen előttem egy angol meg egy magyar is,beépített sp2-es verzió,ha sürgős,akár most is erre kanyarodhatsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 akkor a burgundia, kossuth sarkon az eon előtt 13.00-kor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 akkor a burgundia, kossuth sarkon az eon előtt 13.00-kor? ott leszek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 előre is thx! holnap meg korán telepítek, és lehet ugyanekkor vissza is adom. :unsure: ja és a hun... bár mindegy én érteni englissűűl Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 óllrájt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 bakker... pár percet lehet kések... Ildi még sehol sincs Lacussal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 nem gond,15ig itt vagyok :unsure: majd csörgess meg,ha ideértél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 srácok! nincs valakinek egy f@sza xp cd-je? kezd a t.köm telilenni azzal ami nekem van. Maci emlékszel arra amit anno írtam neked erről? Na többek között ezért is :unsure: De jöhet bárki bármilyen sz@rsággal,ha nekem nem jó. Azt mondom neked is: Sp2 a kukába,az sp1 csont nélkül fel fog menni,és semmi gondod nem lesz vele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 Íme, főnökasszonyunkról készült paparazzi film, ami jól jellemzi őt! :unsure: Kedves, aranyos, de ha valakire bepöccen, akkor az nem menekül! :huh: (keressétek a vérnyulat!) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 kicsit régi videó már,no de azért az életben nem ilyen,az emberhez képest primitív élőlénnyel kell megküzdeni :unsure: de azért nem rossz hasonlat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts