Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 No látod, csak ezért tartjuk az orvosokat! :unsure: (meg azért, hogy félre kezeljenek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 No látod, csak ezért tartjuk az orvosokat! :unsure: (meg azért, hogy félre kezeljenek) sajnos erről is tudnék mesélni...életem egyik legelrettentőbb mondatát akkor hallottam...amikor műtőasztalon közölte a doki,hogy az orvosom kicsit félrekezelt és ha 1 nappal később kerülök jó helyre....megbénulok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hát, az egy nagyon komoly hümmmmm. Nekem azért ennyire nem dúrva. Inkább az, hogy a családban nem én vagyok az egyedüli, akit félrekezeltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nekem most az a legfurább,hogy több mint 1 hétig szinte állt az astra,és most el van lustulva,de komolyan... na de majd helyrehozom a kis lelkét :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Én meg a hétvégén hazamentem Fehérvárra. Úgy árválkodott a kicsikém, úgyhogy meghajtottam, csak hogy ne érezze magát oly egyedül. :unsure: Aztán elgurítottam egy barátomhoz. Rendbe teszi a 2.2-t, meg varázsol rá féket. Legalább halad rajta valami, mégha nem is vagyok ott. Ja, mostmár biztos: fekete lesz, fekete-okker belsővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 na végre valami normális szín :lol: még kiscsikó koromban (:huh:) nézem is,mondom dikmmá' ez a jóember milyen színűre akarja a mantáját.... :lol: én imádtam a fekete színt,na meg amikor 1 órán belül kétszer mostam meg.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 na végre valami normális szín :) még kiscsikó koromban (:D) nézem is,mondom dikmmá' ez a jóember milyen színűre akarja a mantáját.... ;) én imádtam a fekete színt,na meg amikor 1 órán belül kétszer mostam meg.... :unsure: Szeeegény Sanyibáááácsi! :huh: :lol: :lol: Pedig itt már felkészültünk a manta fogadására,én már átcsoportosítottam a műhelyben mindent hogy beférjen,és az enyémmel is arrébb gurultam,csak hogy egymás mellett alhassanak :lol: Akkor majd megy oda az omega... Remélem azért jól vagytok,kis betegeim,vigyázzatok má magatokra dikmán',olyan kis fiatalok vagytok mééég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 igenis apa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Sanyi! Nem örülök, hogy ezt olvasom, de persze látogatás lesz! :unsure: márcsak mert a melóhelyem közelében is leszel! no meg amúgy is. mentem aludni. jóccak srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ezt azért nehéz elképzelni :unsure: Igen. A fél tonnáas utánfutóval nem túloztam (önsúly 170kg, most éppen vasanyag volt rajta, nem 10 kiló) A fél méteres sárnak az az előnye, hogy csak a vájatokban mély, napost ugye itt jön a rallizás, hogy mind a 6 kerékkel próbálj meg ne belecsúszni a vájatokba, hanem a kis kietüremkedő részen maradni, ami szintén csúszós, és persze, akármi is van, lendületben maradni, mer ha leragacc az isten sem visz ki onnan, csak egy traktor :-)) NAigen. Vagyi meg kell tartani utánfutóval azt a min 20km/h-s sebességet, és közben figyelni, hogy az utánfutó(ami szélesebb, mint az autó) ne csapódjon neki semminek. Az vigasztal, hogy csak olyan 2x50 méter ilyen rész van, a többi homokos, esőben sem ragacc el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 No, hölgyek, urak, majd lehet látogatni! :unsure: Kiderült, hogy reumás vagyok, és Debrecenben a hármas belklinikán fognak vizsgálgatni egy héten át. Időpontom még nincs. Így pedig már tuti, hogy idén nem lesz 3.0. :huh: Te Sanyi, akkor jöhecc velem termálfüdőbe, az nagyon jó a reumásoknak. Én csak a térdem miatt járok, orvos kiír jegyet, és úgy nem drága. Ja, mostmár biztos: fekete lesz, fekete-okker belsővel. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Az gyönyörű Lujdzsi: Na ez már belevaló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 No, hölgyek, urak, majd lehet látogatni! :unsure: Kiderült, hogy reumás vagyok, és Debrecenben a hármas belklinikán fognak vizsgálgatni egy héten át. Időpontom még nincs. Így pedig már tuti, hogy idén nem lesz 3.0. :huh: Jobbulást neked, akkor te már fizetni fogod az ágydíjat vagy mijaz?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Nagyon úgy néz ki. :huh: Node abba a pár forintba csak nem halok bele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Nagyon úgy néz ki. :huh: Node abba a pár forintba csak nem halok bele. :unsure: csak ha így haladunk mindenért csak pár forintot kell fizetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 És egyszer mégis belehalunk valamibe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 igen,ez az egy biztos van az életben,a halál. bizonyos szempontból "jó" dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Ja. A világon ebben lehet egyedül bízni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 én magamban is bízok :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Egye fene, magamban én is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Ez milyen jel? : 93-as vectrán volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 én személy szerint nem tudom megnézni a képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Személy szerint én se. :huh: Hugom viszont a Vatera helyett a Teszveszen manipulál. És tudjátok mivel próbál most meglepni? Elárulom: Még fél óra van hátra. Rálicitálni nem ér!!!!!!!!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Személy szerint én se. :huh: Hugom viszont a Vatera helyett a Teszveszen manipulál. És tudjátok mivel próbál most meglepni? Elárulom: Sörös póló Még fél óra van hátra. Rálicitálni nem ér!!!!!!!!!!! :unsure: Nagyon ötletes ajándék de igérd meg hogy majd jól meglepődsz! Idézett képet levettem linkre. Üdv: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Az az igazság, hogy ez volt az első licitálása, és most tanítgattam, tehát végig izgultuk az egészet. :unsure: De megvan! 86 Ft. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Az az igazság, hogy ez volt az első licitálása, és most tanítgattam, tehát végig izgultuk az egészet. :huh: De megvan! 86 Ft. :lol: Akkor granulátum neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts