adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nem kötekszem,véleményt nyilvánítottam. tudtommal szabad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nem is azt kérdeztem, de mindegy...kötekedj... Így? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 ez is kötekedés :unsure: ,bár ebből tali nemigen lesz ,ahogy látom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 ez is kötekedés :unsure: ,bár ebből tali nemigen lesz ,ahogy látom :huh: részedről lehet nem lesz. Ettől még lehet másokkal. És nem kötekedés képp, de mivel eredetileg Nyuszi, Lujdzsi, Szabot, Endlos, te és én voltunk a keret, aztán Szabot és Lujdzsi kiesett, és te is el kezdted a %-ozást, így én azt mondtam, hogy sajnálom... azt nem mondtam, hogy nem. És Nyuszi sem, és Endlos sem... határozottan. Ám közben Tominak változott a helyzet, tud jönni, így már újra 50% felé nőtt a részvételi arány. Na... remélem jól fogalmaztam. ui: és még lehet I_S-ék is befutnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 ui2: Tomi! csak az 1 L van... :unsure: eddig. majd még jövök-megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 részedről lehet nem lesz. Ettől még lehet másokkal. én a képre írtam ezt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 No srácok, lehet holnap rettegni! A családi kék villám ragyog! Lemostam. Tudom, hogy figyelmeztetve lettünk, de mivel nem kaptam meg három példányban kör e-mail formájában, ezért gondoltam, dacolok az elemekkel (és az emberekkel), és tisztává varázsolom. Ui: szép lett. (Máramennyire egy Suzuki szép lehet.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 miért ne lehetne szép egy suzuki? :unsure: vagy inkább fogalmazzunk úgy,a tisztaság,mint szépség? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A szépség az erőből fakad. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A szépség az erőből fakad. :unsure: akkor ezért vagyok én olyan.....széépppp :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 hú de sok a szerény és szép ember erre! :unsure: Sanyi! akkor vegyük úgy, hogy jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 akkor ezért vagyok én olyan.....széépppp :huh: :lol: :lol: meg öreg! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 hú de SOK a szerény és szép ember erre! :huh: már hatökör is vagyok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 olvad már el Sanyink szavait is! tee... hogy mindenben a "-" dolgot keresed Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 de sanyi nem mondott olyan konkrét dolgot,mint pl én :unsure: - igen,mert csakis azzal szembesülök mostanság Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 sziazstok srácok, holnap látjuk egymást Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 szép napot Neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Sanyi! akkor vegyük úgy, hogy jössz? Akkor tudtam volna menni, ha vasárnap lett volna a tali. A szombat családi okok miatt felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 sziazstok srácok, holnap látjuk egymást Tudtátok, hogy a Szia az a szijjuból származik? Angol pontosabban Szijjuléta see you later (ugye?) :-))) Tamás mosmár nem halsz meg hüén :-pp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tamás mosmár nem halsz meg hüén :-pp Én erre nem vennék mérget! :unsure: :huh: :lol: Bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Gyertek msnre, bár én nemsoká lépek....de attól még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tudtátok, hogy a Szia az a szijjuból származik? Angol pontosabban Szijjuléta see you later (ugye?) :-))) Tamás mosmár nem halsz meg hüén :-pp Endly,ezt véletlenül tudtam.. :huh: Az Endlost meg tudod magyarázni? Valami olyasmi mint amikor eltűnik a vég,vagy hasonló,ugye? :lol: Én is hülye vagyok ám!!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Gyertek msnre, bár én nemsoká lépek....de attól még Mennék, de már senki se nemvan van ottan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 szóval... én még éppen msn-en bent vagyok... de lassan kikaccsssss... Roli! Hol tartasz? Írj!!!! Írj!!! stbstbstb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Mennék, de már senki se nemvan van ottan... :unsure: Én neked senki vagyok? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts