mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jó reggelt csajok! Tomi! Szombat délután muteromékhoz vagyunk hivatalosak, este 6-7 körül jövünk haza... szerintem. ma és vasárnap vagyunk itthon egész nap. Vagy hétfő, kedd... :unsure: csak azért írtam, hogy legyen támpontod. :lol: Sajnálom, hogy így alakult. :huh: Na de akkor mikor legyen a szemle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 mindig csak a biznisz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 biznisz? ha mindenki úgy adná tovább a dolgokat, ahogy én, akkor minden bolt alapítványi alapon, kiemelten közhasznú szervezet lenne! non-profit jelleggel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 de legalább forgott a pénz :unsure: és persze kellenek ilyen rendes emberek is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 erről egy "meleg" vicc jutott eszembe... ott is forgott a pénz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 igen,ismerem,de azt hiszem nem írom le :huh: autód hogy van? rég mondtál róla akármi is! riasztó mostmár zsír? :lol: akksidnak meg gondolom tetszik az enyhe idő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Autó? koszos... sőt... azóta se volt lemosva... :lol: riasztó? mióta rájöttem, miért szoptam korábban, vagyis kiderült, hogy mégsem ismertem meg eléggé a működési elvét, azóta nincs vele gondom. :huh: Akksi! mióta volt töltőn, és kapott 1 liter vizet, azóta nem panaszkodik. :lol: Valaki lemoshatná a kocsit! :lol: esős időben fel se tűnik, hogy koszos az enyém! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 na,akkor alles ok :unsure: én vasárnap mosattam le az autót,igaz,azóta kicsit már kapott az élettől,na de na de :huh: remélem hétvégén jó idő lesz,és le tudom mostni meg pasztázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nah... akkor megvan ki miatt fog esni megint az eső :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 jajjjj,tényleg nem szabad hétvégén kocsit mosni,mert SzaboT előveszi a voodoo babáját :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tamás most telefonált, jó neki a szombat!Szóval választ várok, hogy mi legyen. mert akkor úgy alakítom a programomat Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tamás most telefonált, jó neki a szombat!Szóval választ várok, hogy mi legyen. mert akkor úgy alakítom a programomat sztem voltak már itt válaszok :unsure: de esetleg leírhatjuk megint :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Én már láttam a helyet, voltam ott autótunning találkozón, de szombat reggel úgyis arra megyek (nagycsere) ott lakom egy köpésre, szal vagy a vitóval, vagy bullal arra zsúvadok 10kor, ha lesz ott vki, akkor lesz, ha nem, akkor meg nemlesz :-)) (jó nagy újat mondtam) Újabb javítások: jobb féltengely gömbcsukló csere (új) kerregett (még mindig kerreg), kétoldali gumifékcső csere (új) repedezett volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 szóval, mivel úgyis összefutnék Tomival, és beterveztem már a 10-et, így én benne vagyok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 (jó nagy újat mondtam) folyamatosan azt csinálod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 sztem voltak már itt válaszok :unsure: de esetleg leírhatjuk megint :huh: Igen le lett fújva, és azóta változott.újra, ....de tudom mint mindig most is én vagyok az értetlen, akkor srácok 10-kor ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 jajjjj,tényleg nem szabad hétvégén kocsit mosni,mert SzaboT előveszi a voodoo babáját :unsure: Elő bizony! Én csak a szemle és az olaj miatt mennék be, utána neki akarok kezdeni a tükrök beépítésének, lenne olaj csere és még pár egyéb apróság (pl kocsimosás). Szal 10-kor a helyszínen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Sziasztok lányok! csak azért, hogy én sem maradjak ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Igen le lett fújva, és azóta változott.újra, ....de tudom mint mindig most is én vagyok az értetlen, akkor srácok 10-kor ott egy szóval nem mondtam. de ha egy tag elmondta,hogy nekem jó,nekem nem,akkor én ezt fixnek gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Sziasztok lányok! csak azért, hogy én sem maradjak ki! hogy engem mindenki utánoz :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jaja valóban,a peugeot gyorsabban nyomta,de valószínűleg ismerte a terepet,és ott elég szélesek is voltak az utak...A Mantás viszont tök ismeretlen helyen ment,ahol egy másik ember mondta neki mikor merre hogyan,és hogy mennyivel! És tegyük hozzá, hogy a soffőr ugyan az. :unsure: Tehát tudásilag nemigen lehet különbség a két soffőr között. :huh: De az tény, hogy az amerikai pályán ezzel a futammal Ari Vatanen évekig tartotta a rekordot. Viszont az a Peugeot kifejezetten erre az egy futamra lett építve, míg a Mantának az egész bajnokságban kellett helyt állni. Node le a kalappal Ari Vatanen előtt. Ja, egyébként (aki Asconával lett VB bajnok) is ment az amcsi pályán, Audi Quattro-val. (Imádom a régi idők ralliját. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 egy szóval nem mondtam. de ha egy tag elmondta,hogy nekem jó,nekem nem,akkor én ezt fixnek gondolom. Ehhez még annyit, hogy mégis te is megváltoztattad és már neked sem jó....ezért is lett lefújva mert a végén kevesen maradtunk.... De így hogy megint gyarapodni látszik a létszám, talán érdemes kimenni. De tudom nektek lányoknak másképp forog az agyatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 De tudom nektek lányoknak másképp forog az agyatok... Igen apu, ez így van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nem érted mire mondtam,úgy látszik ti is másképp gondolkodtok... én csak azt mondtam,SZERINTEM felesleges óránként kérdezni,hogy akkor jöttök vagy nem.ha azt mondta,igen ráérek,akkor ráér,ha nem nem.ezek alapján lehet szervezni igen,én megváltoztattam,de nem 100%-os,mint ahogy azt leírtam,mert hogy valakit idézzek "akármikor közbejöhet valami" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nem is azt kérdeztem, de mindegy...kötekedj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts