nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hát úgy az igazi.Miért Te láttál már olyan gyorsulást ahol teszemazt hárman vagy négyen vannak? Látni, láttam már, de részt nem vettem benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Látni, láttam már, de részt nem vettem benne Aztán majd gyorsulunk kocsival is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Aztán majd gyorsulunk kocsival is :unsure: Ahhoz előbb venned kéne egyet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na ez övön aluli volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na ez övön aluli volt. :unsure: Ne haragudj, de ...tudod, nem hagyhattam ki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 http://www.care-o-bot.de/Bilder/Opel_2Roboter.jpg levettem linkre, bár a fórum lekicsinyíti, de azé biztos ami biztos. Maci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Már robotokat is gyárt az opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 jól elvoltatok itt ma. :unsure: hirtelen azt hittem rossz helyen járok! Végre megint pörög a topik! ui: Lujdzsi! bocs. de nagy a kép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Miért Te láttál már olyan gyorsulást ahol teszemazt hárman vagy négyen vannak? Igen! Ezt lesd meg! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 tőti mán tőti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Utánna meg töm-töröm-töm-töm. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Na igen ahol hely van de azért jellemzően csak 4 trabist tudtak erre révenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 A kérdés nem az volt, hanem, hogy láttunk-e már négy autót... Mondjuk, itt az autóba bele lehet kötni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Az amúgy jó kis autó mert ha össze :unsure: törik akkor hajtogatsz másikat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 A kérdés nem az volt, hanem, hogy láttunk-e már négy autót... Mondjuk, itt az autóba bele lehet kötni... :huh: Sanyi.Őszintén:Te mint a lóerők és köbcentik jeles képviselője régiónkban azt mondod csak az autóba lehet bele kötni?És a GYORSULÁSBA nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hümm-hümm... Mivel Trabanttal kezdtem, és a mai napig szeretem a típust, ezért inkább nem nyilatkoznék. (De egyébként igencsak bele lehet kötni. :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Node ha már videózunk... Ezt lessétek meg! A 3. perctől lesz igazán érdekes. No, majd amikor Rolit, meg engem éljeneznek ennyire. :unsure: No és Endlos, ebből nagyjából látszik, hogy Rolival és Tassal miért vagyunk azon a véleményen, hogy a 3.0-ást inkább csak a gazdája vezesse. Ha összezúzom, akkor a saját torkomat nem vágom át. Ha más törné össze az autóm, akkor azért már nem vállalnék felelősséget... Merthát Winklerék is harcoltak vele rendesen, pedig már ültek egy-két combosabb autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Gyuri, meggyógyultál már? Sajna még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akkor jobbulást, de hírtelen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akkor jobbulást, de hírtelen! :unsure: A mütét után hazajöttem, jó kis alma pálesszel próbáltam gyógyítani magam hírtelen. amúgy köszike gyógyúlgatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Műűűűtééét? Valamiről nagyon lemaradtam! Mindegy, akkor is gyógyulást mihamarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Műűűűtééét? Valamiről nagyon lemaradtam! Mindegy, akkor is gyógyulást mihamarabb. ááááááá nem vészes csak a mandulám és a mögötte lévő tályog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 sziasztok mentem a lányomért a oviba majd jövök pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 deeeedeeeee! Kijelentem ország-világ-opelklub debrecen felé,hogy ma van 1 éve,hogy megismertem Nyusziiiiiitttttttttttttttttt :unsure: Sziasztok! Én is támogatom, hogy erre inni kell! :huh: Olyan jó olvasni ezt a topicot (főleg amikor így pörög), mindíg jókedvre derülök tőle! Most már úgy gondoltam szólok is hozzátok és nem csak csendben olvasgatok, ha már egyszer itt vagyok! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts