nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 csakis a tied,de ettől még haragudhatok,ha felbontod! :huh: Te mindjárt 1 éve, hogy regisztráltál??????TE jó ég!Megisemrkedésünk után iylen hmar rávettelek az opelre?Nem semmi a csaj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Legközelebb hozok magammal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Legközelebb hozok magammal! Ugyan, láthattad pezsgő általában van otthon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Te mindjárt 1 éve, hogy regisztráltál??????TE jó ég!Megisemrkedésünk után iylen hmar rávettelek az opelre?Nem semmi a csaj ;) mit vettél te rá :D :) :P :angry: magamtól regisztráltam :D és az nem kifejezés,hogy nem semmi a csaj :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ugyan, láthattad pezsgő általában van otthon :huh: öööö és hamar meg is isszuk :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hú b...... el kéne már tüntetni az üvegeket :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hú b...... el kéne már tüntetni az üvegeket :huh: amik még megmaradtak? váltsuk vissza,aztán este páááriiii tájmmmmmmmmm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 amik még megmaradtak? váltsuk vissza,aztán este páááriiii tájmmmmmmmmm :unsure: nem visszaváltós... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 nem visszaváltós... :huh: jaaa tényleg,szelektívba akartuk vinni :unsure: akkor veszek,oszt' kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 jaaa tényleg,szelektívba akartuk vinni :unsure: akkor veszek,oszt' kész :huh: Miért, csak nincs valami alkalom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Miért, csak nincs valami alkalom? deeeedeeeee! Kijelentem ország-világ-opelklub debrecen felé,hogy ma van 1 éve,hogy megismertem Nyusziiiiiitttttttttttttttttt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 vesztedre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 neeeem,ez számomra legalább annyira fontos momentum,mint az,hogy megszülettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Azért jól elturbékoltatok itt ma !!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Azért jól elturbékoltatok itt ma !!! :unsure: :huh: Miről beszélsz???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 deeeedeeeee! Kijelentem ország-világ-opelklub debrecen felé,hogy ma van 1 éve,hogy megismertem Nyusziiiiiitttttttttttttttttt :unsure: Erre inni kell!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Azért jól elturbékoltatok itt ma !!! :unsure: Jé Lujdzsi a nagytestvér is itt van néha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Gyuri, meggyógyultál már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Mint a lottó ötös .Ritkán de előfordulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Mint a lottó ötös .Ritkán de előfordulok Hát aki F16-tal közlekedik.... Te Lujdzsi mindig ilyen gyors vagy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hát aki F16-tal közlekedik.... Te Lujdzsi mindig ilyen gyors vagy? :huh: Gorsulhatunk egyet ha gondolod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Gorsulhatunk egyet ha gondolod :unsure: :huh: Te+én????hmmmmmmmm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ha kell azért tudok fékezni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 :unsure: Te+én????hmmmmmmmm :huh: Hát úgy az igazi.Miért Te láttál már olyan gyorsulást ahol teszemazt hárman vagy négyen vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ha kell azért tudok fékezni. :unsure: huh, megnyugodtam.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts