mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Azért nincs olyan nagy baj, csak így is tudják, mi a véleményem, hát még ha ki is ragasztanám...Ja, az egyik kisótó csak 9 éves, te rosszabb állapotban van mint az 17 éves társa, ráadásul a rokonnak pénze sincs megjavítani, műszakija dec.-ig van. Nem tudom, mi lesz a sorsa. Az olasz csodák közül az egyik a muteroméké... sok év utáni "új autó", 5 éves. De ha már lúd, legyen kövér, 1 hónappal megvétele után vettek egy vadiúj A(j)(l)to-t. Kinek melyik betű a szimpatikusabb. Én meg továbbra is az opeleket lesem, de nem igazán akarok ettől a géptől megválni a ritka színe miatt, viszont újat csak ennek cseréje esetén tudnék venni. Ráadásul most már 100, hogy rendben van a gép, akkor minek csere.... ... Húú, ezt most minek írom le? Nem tudjátok?? Csak f.osom a szót. Pocsékolom a fórum tárhelyét...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Hú, de beindult itt az élet! Úgy látom, nálunk is egy nő szekcióvezető kellett volna! Megpróbálom beszervezni RCS-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 ... Húú, ezt most minek írom le? Nem tudjátok?? Csak f.osom a szót. Pocsékolom a fórum tárhelyét...stb. Azért kedves földim, hogy ezáltal is jobban megismerjünk. :lol: No meg ez a topic direkt erre lett kitalálva, mert itt semmi nem lehet off. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nálunk is most vettek a családban egyik rokonomék Altót, meglehetősen fura okból: vettek egy új házat és a garázsba nem fért be a Swift. A családfő 3x lehúzta a kocsi oldalát, aztán úgy döntöttek: keskenyebb autó kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Hú, de beindult itt az élet! Úgy látom, nálunk is egy nő szekcióvezető kellett volna! Megpróbálom beszervezni RCS-t! :lol: Hisz ismersz!!! :lol: Hát téged is letámadtalak, nem azt mondtad???? :wink: RCS jó választás, ha mindenkit távol akarsz tartani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nyugodjatok meg, RCS Kavics linkje szerint megint Skodázik! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 A Marutinak 12-es a kereke... képzeljétek, az egyik kifejezetten téliesen keskeny 135-ös mindössze. ja, már volt, hogy megkértek, cseréljek bennük olajat+szűrőt... hát, miután az egyiken szenvedtem vele (szerencsére akkor festettem le a lökösét műanyagfestékkel), hogy szűrőt cseréljek, mert le kell bontani az első lököst róla, a másikat már nem vállaltam....ez volt tavaly tavasszal....az azóta sem volt cserélve, van olyan kékfelhő, mikor beindítják. csak nem tudom, mit éget még el az olajból...hisz már nem sok lehet benne. De ez kezd OFF lenni. Váltsunk... Hol esik a hó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Nyugodjatok meg, RCS Kavics linkje szerint megint Skodázik! :lol: :lol: Akkor Norbi elkéstél a felkéréssel :lol: Nagyon sajnálom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Hisz ismersz!!! :lol:Sajnos még nem tudom, hogy ki lapul a nyuszifül mögött! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Sajnos még nem tudom, hogy ki lapul a nyuszifül mögött! :lol: :lol: gyere msnre küldök egy képet Csak aztán fel ne sírj álmodban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Egyszer vezettem Kispolszkit. kalandos volt, mire egyáltalán be birtam magam hajtogatni az ülésbe! :lol: :lol: Nem 1.83 cm.nek van kitalálva! ;) :D Igaz, hogy a kicsi autó jó a városba, de azért mindennek van határa. bocs az offért. Egyáltalán mit szemtelenkedek én a kiskunságról felétek??!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Egyszer vezettem Kispolszkit. kalandos volt, mire egyáltalán be birtam magam hajtogatni az ülésbe! :lol: :lol: Nem 1.83 cm.nek van kitalálva! ;) :D Igaz, hogy a kicsi autó jó a városba, de azért mindennek van határa. bocs az offért. Egyáltalán mit szemtelenkedek én a kiskunságról felétek??!! :lol: Nem vagy szemtelen....szeintem Nyuszifül is azt mondaná, hogy mindenkit szeretettel látunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Nyugodjatok meg, RCS Kavics linkje szerint megint Skodázik! :lol: :lol: De meddig? Különben is lehet, hogy az csak egy Photoshop-os kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Egyáltalán mit szemtelenkedek én a kiskunságról felétek??!! :lol: Azt, amiért én is verseltem nálatok egykoron :lol: Hm, azok a régi szép idők :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Köszönöm...!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Különben is lehet, hogy az csak egy Photoshop-os kép! Óóóóóóóóóóóóóóóó, hát őkelme elég bátor, úgyhogy szerintem csak a "padlógáz.hu" van rámontírozva! :lol: :lol: egyébként már közel egy éve nem beszélgettünk vele, lehet, hogy azóta nagyban bővítette a tudását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Azt még lehet bővíteni?????? :lol: Én azt hittem már topon van a csaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 gyere msnre küldök egy képet Csak aztán fel ne sírj álmodban :lol: Ezen a gépen nincsen, és nem is akarom felrakni, mert akkor nem lesz szakdolgozatírás, az biztos! A másik gépről meg nem tudom leszedni, és ha bárki OE-t használ rajta, automatikusan bejelentkezik a nevemben (pedig ki van kapcsolva az automatikus bejelentkezés). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Nem baj, már küldtem mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Valamiről lemaradtam? vagy új vagyok nagyon? De eztet én nem értem. Tecccik érteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Nem érteni, hogy te mit nem érteni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Valamiről lemaradtam? vagy új vagyok nagyon? De eztet én nem értem. Tecccik érteni? Én is így voltam, amikor közéjük (Nyuszifül-Rulezke-Turner-Gelko-Chyga) keveredtem MSN-ezés közben :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Szerintem a RCS-t! Hűha, miről maradtál le! Egy hét nonstop izgalom!Humor! Kaland! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2005 Én is így voltam, amikor közéjük (Nyuszifül-Rulezke-Turner-Gelko-Chyga) keveredtem MSN-ezés közben :lol: . :lol: régen volt már traccsparti, jó lenne majd ismét összeröffenni, bár igaz mostanában én nem voltam gépközelben Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Ki az az RCS? Milyen link? Remélem nem néztek butának. Gombaaaa! Gombaaa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts