adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 bukta!Felettem nem rendelkeznek.... :huh: nem azt mondtam,hogy ők intéznek :lol: hanem hogy oda rendellek.én azaz tamás báttya :lol: ne akard hogy erőszakot alkalmazzak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 írtad is :huh: kimaradt egy "re" a gondolat végéről öregszem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 pudingnak ott leszel te :unsure: :lol: bocsi... jújújújújjjjjjjjjj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 pudingnak ott leszel te :unsure: :D bocsi... És még én vagyok a genya??? :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszett ám! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akkor pontosítok: Felettem senki nem rendelkezik! :huh: Juhéééééééé, menjünk Madridba :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Madrid? Az olyan közel van. Inkább Rio! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akkor pontosítok: Felettem senki nem rendelkezik! :D Juhéééééééé, menjünk Madridba :lol: te vagy a mindenható? :huh: :unsure: ;) :) ööö egyébként meg utólagos reklamációt,módosítást nem fogadunk el :lol: :P madrid alatt nem azt a víztáncot érted inkább? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tamás: no comment..... :unsure: Nekem jó Rió is, csak viygetek el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tamás: no comment..... :lol: Nekem jó Rió is, csak viygetek el... no commentre most mit mondjak :lol: no comment :huh: na vigyünk? akkor feletted rendelkezünk,mert mi viszünk :D :lol: ééérteddd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Nekem jó Rió is, csak vigyetek el... Akkor segíts boszi! Az eheti lottószámok? Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Akkor segíts boszi! Az eheti lottószámok? Na? ha érdekel,a múlt évi számokat jutányos áron megszámítom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tényleg veszek lottót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 a szelvény ingyen van :unsure: jó,tudom gyenge volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 szeva Gyuri! vmelyik délután kaptam egy egyszavas smst tőled,sztem félrement :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 szeva Gyuri! vmelyik délután kaptam egy egyszavas smst tőled,sztem félrement :huh: Szeva! Remélem nem azt írtam, hogy "szeretlek" mert akkor ciki lenne?! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 nem,nem ez állt benne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szeva! Remélem nem azt írtam, hogy "szeretlek" mert akkor ciki lenne?! :unsure: Ugyan már, Tamásnál?Ez már tény :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ugyan már, Tamásnál?Ez már tény :lol: :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Jaj már tudom azt akartam írni, hogy ha legközelebb találkozunk a Babaluban, akkor hozzál magaddal pár üveg pezsgőt mert nagyon finom volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Jaj már tudom azt akartam írni, hogy ha legközelebb találkozunk a Babaluban, akkor hozzál magaddal pár üveg pezsgőt mert nagyon finom volt! pár üveg :huh: :lol: :lol: kis tételben nem játszunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 pár üveg :lol: :lol: :D kis tételben nem játszunk :huh: Én az enyémet nem adom :unsure: De a Törleyt felkérhetjük támogatónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 :unsure: :huh: :lol: bocsi, csakhát Sanyival olyan édesek voltatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Én az enyémet nem adom :unsure: De a Törleyt felkérhetjük támogatónak :huh: ha azt a "kis üveg" :lol: pezsgőt felbontod meg is haragszok!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 ha azt a "kis üveg" :huh: pezsgőt felbontos meg is haragszok!!!! Sohasemnem bonthatom fel???? :unsure: De hát az enyém! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Sohasemnem bonthatom fel???? :unsure: De hát az enyém! csakis a tied,de ettől még haragudhatok,ha felbontod! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts