mackosajt Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 félre értettél... nem a vevők lőnek felé... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 félre értettél... nem a vevők lőnek felé... :unsure: Szegény Maci ha reális gondolkodású emberekkel lenne körülvéve,akkor már lehet régen el lenne adva az egész,ha óccsóbbér' is,de legalább utána csendbe lenne mindenki,és neki is nyugta lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jééé... egy Roli! :huh: olyan jól mondtad! És szépen! És és... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jééé... egy Roli! :huh: olyan jól mondtad! És szépen! És és... :lol: :unsure: De mos mééér'? Há' nem? A szépről jut eszembe! Sanyi! Ha akarsz szépet hallani,hallgasd EZT Csak meg is kell nyitni,és aztán tudod nézni is :lol: SzaboT bácsi utólagos engedelmével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 hát ez dönölűűű!!! :unsure: Jól sejtem, hogy a "donor"-t hallottuk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 hát ez dönölűűű!!! :unsure: Jól sejtem, hogy a "donor"-t hallottuk? :huh: Ő csak a szívét adja,a többi testrésze az marad a mostani gazdájáé...De a szíve már az enyém,csak még a műtét várat magára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 SzaboT bácsi utólagos engedelmével! Utólagos engedély megadva. :lol: :unsure: Szép jó reggelt mindenkinek! Kicsit álmosan, de itt vagyok. Tegnap délutántól vevői audit van és az auditor kicsit folyékonyan beszél. Sebaj, viszek esernyőt. És remélem, hogy az ebédem is fizetik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tegnap este, mentem, láttam, és jöttem (Babalu) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 akkor el kéne dönteni, melyik nap jó, SzaboT akkor legyen vasárnap, azt könnyebben megoldod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 A vasárnap még nekem is jó lehet, ha öcséméket nem kell Mezőtúrra átvinni a mezőtúri vasútállomásra. Majd rábeszélem a sógornőjelöltet, hogy a busz romantikus. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hali ! Ma sem sokat dolgozunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Tamás lehet megoldja a szombatot, de nekem 8 mikor, de hamarosan el kéne dönteni, hogy várjon is minkt ott valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Hali ! Ma sem sokat dolgozunk :unsure: Matricákkal jól álltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 nekem a szombat lenne jó,még mindig. bár nekem már volt szerencsém alaposan megnézni pár hete Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 Senki többet?Harmadszor!Akkor szombaton 10-kor a Víg kend bejáratánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 víg kend? pálinkát is hoz az öreg elénk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 víg kend? pálinkát is hoz az öreg elénk? :huh: Akkor nemigen jutnánk haza, de előnye lenne, kipróbálnánk az ágyakat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 puding próbája az evés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 puding próbája az evés :huh: Jó, akkor szólok, készítsenek neked egy szobát :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Jó, akkor szólok, készítsenek neked egy szobát :unsure: épp azt akartam írni a puding próbája az evés,de jó lesz egy sültes tál is,ha minden kötél szakad... :lol: szobát kérek,egy ágyasat,továbbá oda rendellek Téged is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Jó, akkor szólok, készítsenek neked egy szobát :unsure: És sok-sok pudingot! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 És sok-sok pudingot! :unsure: kicsit egyre jár az agyunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 továbbá oda rendellek Téged is :unsure: bukta!Felettem nem rendelkeznek.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 épp azt akartam írni a puding próbája az evés, írtad is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január31, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2007 kicsit egyre jár az agyunk :huh: pudingnak ott leszel te :unsure: :lol: bocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts