adorjant Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 folyamatban van,mint mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 na megyek elpocsékolom a felesleges pénzem,szegény astrára ráfér egy alapos mosás,amit meg is kap azonnal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Jó estét! Ma volt a napja,hogy kipakoltunk a műhelyből,most már csak néhány ablak van benn,meg egy pár szekrény,és fahulladék... Utóbbi marad is,majd behordom,mikor kell rakni a tűzre :unsure: Az autóka benn van a helyén,a tegnap beszerzett műszerfal is,rengeteg szerszám,alkatrészek,fűtéscső,fűtésbox,2 Azev felni,meg két dunlop 235/45-ös gumi... A házban ma pakoltunk,a cégem sofőrje tegnap előtt elhozott minden bútoromat debrecenből,és ma minden a helyére került az egyik szobában...Már a nagy ágyamat is kipróbáltuk :huh: Remélem ha csinálom a házavatót,lesz aki majd el tud jönni hozzám(és debreceni opeles) hogy veletek is ünnepelhessek! Jövő héten éjszaka munka,nappal pedig műszerfal befaragás a asconába,utána pedig motorkábelköteg befűzése... Jön a nyár,kell egy szép autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Roli,le a kalappal előtted! én ennyi őrültségre soha nem lennék képes :unsure: aztán majd bőszen számolj be a munka haladtáról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Roli,le a kalappal előtted! én ennyi őrültségre soha nem lennék képes :huh: aztán majd bőszen számolj be a munka haladtáról! Nem őrültség ez,csak tudtára kellett adnom barátnőmnek,hogy nagyon szeretem,nagyon fontos nekem,de most az autó kicsit fontosabb! :lol: Meg nem csalom,más nem kell,sőt nem iszok,nem drogozok,nem verem el a lóvét játékgépekre,de nyáron ezzel az autóval szeretnék őrültködni,ha elfogadja,ha nem ez van. Kell ehhez a sok hülyeséghez egy megértő társ is! Le a kalappal előtte,minden tiszteletem az övé! De persze hajt a vérem is,hogy jó faros módjára betonon is gyakoroljam a kilincsel előre mozgást,mint tegnap a kis asconával a hóbanjégen. Nagyon jó az is,küldi a seggét ahogy kell,de ott nem nyerem vissza a tapadást ha elengedem a gázt,ellentétben a betonnal... Engem ez éltet csak,na meg az élmény hogy azzal csinálom,amiért ennyit güriztem.Csak legyen erőm eleget dolgozni,mert míg el nem készül,nyeli a lóvét.. De jó dolog ám az ilyesmi,ajánlom mindenkinek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 ...sőt nem iszok... Akkor mi már nem is sörözünk? :huh: (:unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Akkor mi már nem is sörözünk? :lol: (:huh:) részemről megvótttttt :unsure: persze csakis alkoholmentes,mert meg kellett mutatnom a városnak a tiszta autóm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Akkor mi már nem is sörözünk? :huh: (:unsure:) Akkor úgy fogalmazok,hogy nem kezdem korán reggel a kocsmában,és nem költöm minden pénzem piára,nem vagyok rászorulva sem. Egyszerűen csak jó leülni néha a haverokkal pár sör mellé,és kitárgyalni az élet rejtelmes dolgait. A mi sörözésünk nagyon érik már,nem ártana,ha már olyan munkahelyed lenne,ahonnan bármikor lehetőséged lenne leugrani hozzám,vagy ráérnél engem fogadni,és akkor megejthetnénk. Meg is fogjuk! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :unsure: Szép napot :huh: A hétvégén egy kicsit lehetett csapatni a gépeket :lol: Egy egész kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Igen a Gsi cuccos az biza megy az asconába bele,még lehet hogy ma már bele is próbálom... Aszgondolam, ha te kemény vagy, akkor énis, és biza kimentem jó felöltözve szerelni fagyban, de 3-4 óra után annyira kifingtam, a fejem is vákumban volt, meg minden. Asszem nem vok olyan kemény :-((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Akkor úgy fogalmazok,hogy nem kezdem korán reggel a kocsmában,Én viszont most hűs dobozos borostyánt szippantok magamba, mint Endlosi nedüt, és igencsak bekéáábulok tőle :-DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Sziasztok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Aszgondolam, ha te kemény vagy, akkor énis, és biza kimentem jó felöltözve szerelni fagyban, de 3-4 óra után annyira kifingtam, a fejem is vákumban volt, meg minden. Asszem nem vok olyan kemény :-((( Jaj te fäszi,hát ki szerel a fagyban odakint? Én rohadtul utálom a hideget,én mindent műhelyben csinálok! Én se vagyok kemény :huh: :lol: :lol: De azért remélem nem fagytál át teljesen! :lol: pakolni meg szerelni is csak úgy tudtam szombaton,hogy amikor már nagyon fáztam akkor beültem egy kicsit a házban melegedni... Sanyi,ha arra jársz,szólhatnál annak a manta kasztni tulajának amit beszéltünk,kéne róla fotó,ha megoldható! Van rá vevő annyiért! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :unsure: Szép napot :huh: A hétvégén egy kicsit lehetett csapatni a gépeket :lol: Egy egész kicsit. Megvolt,köszönjük! :lol: de télleg csak egy kicsit! (úgy 150km-en keresztül...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Megvolt,köszönjük! :huh: de télleg csak egy kicsit! (úgy 150km-en keresztül...) Az akkor jobb volt mint az én 200-300 méteres csapatásom Mondjuk nekem ott volta párom és a kissrác is és azért volt íly csekély.Bár a fiúval nem lenne gond mert ő imádja /hiába no az apja vére/ de az asszonytárs az kicsit félős. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 hümmhümmhümm Te belevágnál egy ilyen vételbe? kissé zsákbamacsi ////////////úristen ennél veszélyesebb helyen, és ég szembe is süt a nap :-// pfuff Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ha végre lesz vmi fix a taliról,tudna vki nekem jelezni? kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 pfuff Hát igen Vatanen nagyot ment a Peugeot-val, de a legszebb időszakja akkor is ez! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát igen Vatanen nagyot ment a Peugeot-val, de a legszebb időszakja akkor is ez! :huh: Sanyi ez nagyon ott van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Sanyi ez nagyon ott van. :unsure: Jó, mer Manta, de azért ha végignézed a videót messze nincs ott :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hali! nagyon fáradt vagyok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hali! nagyon fáradt vagyok... :unsure: Szia, én is...és még most jön a neheze Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 tökre kész vagyok... ha a kávé sem segít, akkor fekszem lefelé... sz.r volt a meló is, a korai kelés stb. após addig verte magát a bíróságon a szomszédjával szemben a perben, míg elvesztette... fizethet majd 500e-t... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2007 No comment apósnak... Ne kávét igyál!Tessék aludni!Holnap is nap lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 most még attól tartok, hogy bekavarnak a Krisz muterjával kötött ingatlanos bulinkba, és akkor végleg kész leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts