Vascona Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 :huh: :lol: :lol: nem, de a kérdést már vártam Mégaz hogy a vállán,de nehogy valaki öngyilkos akarjon lenni a fegyverrel! :lol: Vagy a homlokához teszi,vagy izé...bekapja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Te megúsztad Roli, téged nem lőnélek le. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 ti nem vagytok normálisak ezzel a fegyverr témával. :huh: Nyuszi! mi msn-en megértekeztük. :lol: Tamásunk merre kódorog? ma nagyon csendes volt... mint Lujdzsi.. :unsure: ez gyenge lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Szia Potyesz, üdv közöttünk :unsure: Bár este már nem vártalak meg, de most légy üdvözölve Úgy látom a katonásdi nagyon bejött nektek fiúk, én szívesen leszek a tábornok :huh: A nagy tali keretében kiélhetitek majd magatokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Szép jó napot mindenkinek. Aki még nem látta :Mitsubishi Lancer EVO vs Rendőrséi Skoda Octavi :unsure:http://www.haon.hu/engine.aspx/page/haon-a...har/ag/im-naplo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Látom kora reggel te is szeretsz véreset reggelizni! :huh: Pont ezt figyeltem... állat, hogy már hazánkban is lesznek ilyen üldözési videók... mondjuk annyira nem örülök neki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Srácok a Vincellér felől indulva ez az opelbolt az eslő vagy a második garázssor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 asszem második. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 asszem második. :huh: :unsure: ettől féltem, nem szeretem azt a környéket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 :unsure: ettől féltem, nem szeretem azt a környéket Akkora hatalmas betűkkel van kiírva egy sarki épületrew, hogy nem fogod eltéveszteni. :-)) Én naon szeretem azt a környéket, amikor a tóciban laktam, és láttam, hogy a tócóvölgy épül ,imindig odavágytam. Amikor meg már elkészült, mindig ott bringáztunk haverokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Endlos! nekem mindegy a nap. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Endlos! nekem mindegy a nap. :unsure: Nekem csak e-hét szombatra (déután 3tól), vasárnapra (egésznap), és jövő hét csütörtökre van fix programom. De ezeket lehetne a talikhoz írni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Én most egy darabig passzolok mindent. 2 hétig sok a meló, kevés a net. Ígérni nem akarok olyat amit nem tudok megtartani. persze, megértjük, és azt el is akartam már mondani, hogy elsősorban az előkészületben mi intézkedünk, hisz helyben könnyebben mozgunk, ti aygaljatok, ötleteljetek, és majd a megvalósításban lesz nagyon nagy szükség rátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Srácok, a werkli beindult. Úgy tünik az egyik szalont érdekli a dolog, és ezt kapjátok ki, a tervezett tali helyszínánek tulajdonosnője is említette már nekik... jó mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 SöSa, Vasci ez titeket bittos nem hagy hidegen: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2149&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 SöSa, Vasci ez titeket bittos nem hagy hidegen... Engem speciel teljesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Srácok, a werkli beindult. Úgy tünik az egyik szalont érdekli a dolog, és ezt kapjátok ki, a tervezett tali helyszínánek tulajdonosnője is említette már nekik... jó mi? Huhh jól hangzik, bár számomra hatalmas a homály még mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 üdv mindenkinek! úgy látom,sok minden történt mialatt nem voltam itthon,sajnos olyanok is,amikre nem is számítottam...... lassacskán visszaolvasok... qrva szép napot mindenkinek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Látom, nem csak az én napom van elbaszva. :huh: (Ennek örülök! :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 üdv mindenkinek! úgy látom,sok minden történt mialatt nem voltam itthon,sajnos olyanok is,amikre nem is számítottam...... lassacskán visszaolvasok... qrva szép napot mindenkinek :unsure: Mi az, amikre nem számítottál? Negatív dolgok, vagy kellemes meglepi? Sanya: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2120&a Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Endlos, közben voltam a ŰDerék utcai boltban, én is ismerema srácot, elbeszélgettem a tulajjal, hátha lesz valami :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Endlos, közben voltam a ŰDerék utcai boltban, én is ismerema srácot, elbeszélgettem a tulajjal, hátha lesz valami :unsure: A tulaj az idősebbik? Nekem Úgy tűnt mindig, mintha társak lennének. Legalábbis nem érződött az alárendelt viszony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Sanya: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...mp;s=2120&a Hmmm... Ez már határozottan nem Lada cucc, arany áron! :unsure: Ám törött foggal felejtős. Nomeg Rolival tegnap már Zs tervet készítettünk, úgyhogy a BMW is kezd felejtős lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hmmm... Ez már határozottan nem Lada cucc, arany áron! :unsure: Ám törött foggal felejtős. Nomeg Rolival tegnap már Zs tervet készítettünk, úgyhogy a BMW is kezd felejtős lenni. te itt? lemaradtál a nagy régiós msnpartiról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hmmm... Ez már határozottan nem Lada cucc, arany áron! :unsure: Ám törött foggal felejtős. Nomeg Rolival tegnap már Zs tervet készítettünk, úgyhogy a BMW is kezd felejtős lenni. Mijaza Zsé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts