Endlos Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 A 2.2-t bárkinek (no jó, csak baráti körből) odaadom egy próbakörre, akár tiprásra is (de csak finoman!), ám a 3.0-lal már csak én megyek. Az azért már egy másabb kategória. Önnek is uram! Furcsák vagytok :-)) Igazából csak a feelingjére lettem volna kíváncsi. Monjuk az érezheti kiváltságosnak magát akitől én megkérdezem, hogy kipróbálhatom-e. (Eddig te vagy Sanyi a 2. életemben) Apám 2005-ös Mondeoját sem kérem el, anyám 2004-es Vitoját is csak muszájból vezettem. A legtöbb autó, amit vezettem, arra felkértek, és nem én könyörögtem :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Furcsák vagytok :-)) Igazából csak a feelingjére lettem volna kíváncsi. Nyugi, feeelingből kaphatsz ízelítőt! :unsure: De ennyi paci nagyobb meglepetést okozhat, mint amire fel lehetsz készülve. Pláne hátsó kerékkel, és sperrel... Node ha marad a 2.2, akkor forogj majd vele nyugodtan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Nyugi, feeelingből kaphatsz ízelítőt! :huh: De ennyi paci nagyobb meglepetést okozhat, mint amire fel lehetsz készülve. Pláne hátsó kerékkel, és sperrel... Node ha marad a 2.2, akkor forogj majd vele nyugodtan. ;) Sanyiiii!!! EZZEL forognál egyet? :lol: :lol: :lol: :D 7.2 V8 kompresszor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Camaro SS? Már csak a neve miatt is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Hali emberek, csak egy gyors helyzetjelentés, hívtak ma a Babaluból, érdekelné őket a kedvezmény, de gondolom inkább a nagy kajarendezvényre haraptak rá. Szal jövőhéten megyek beszélgetni velük. Ha már pár % kedvezményt adnak, akkor néha elugorhatunk kajálni oda, nem? A másik pedig, hogy szintén reklámlehetőség miatt kerestek meg, de ez kissé bonyolultabb és gyanús is.Ha jobban elményedtem benne, jelentek. Addig is kerékre fel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Szeva! Kerékre fel? Bicikli vagy Suzuki... :huh: Node ez a Babaloo jó hely, jó kajával, (olcsó :unsure:) pezsgővel. Szóval akár törzshely is lehetne a Royal mellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Szeva! Kerékre fel? Bicikli vagy Suzuki... :lol: Node ez a Babaloo jó hely, jó kajával, (olcsó :huh:) pezsgővel. Szóval akár törzshely is lehetne a Royal mellett... Igen én is erre gondoltam, arról nem beszélve, hogy a személyzet is szimpi volt :unsure: Na lehet hétvégén meglátogatom a helyet :lol: Terepszemle a tárgyalás előtt(annál is inkább, mert haamrosan rendezvényekkel tarkul a kínálatuk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Hali emberek, csak egy gyors helyzetjelentés, hívtak ma a Babaluból, érdekelné őket a kedvezmény, de gondolom inkább a nagy kajarendezvényre haraptak rá. Szal jövőhéten megyek beszélgetni velük. Ha már pár % kedvezményt adnak, akkor néha elugorhatunk kajálni oda, nem? A másik pedig, hogy szintén reklámlehetőség miatt kerestek meg, de ez kissé bonyolultabb és gyanús is.Ha jobban elményedtem benne, jelentek. Addig is kerékre fel :unsure: Az a helyzet, hogy másnap az Opeles srác látott engem ott, aztán elmeséltem neki a klubtagság előnyeit, szentem ő vmi valaki lehet ott babaluban, vagy nemtom, hogy jön ez össze. Bár lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz. (Tennap léxűrőért mentem Csergőhöz, hát ott is ki fogadott a boltban :-DDDDD) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Melyik opeles?mert én anno az üzletvezetővel beszéltem, és a vacsi után a pincérekkel elkérette a számomat, és most is ő hívott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Pasizol? Pasizol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Pasizol? Pasizol? :lol: :huh: Hivatalos ügy, klubérdek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Akkor megbocsájtjuk. :unsure: Csak úgy a klubbélet érdekében nem kellene esetleg meggyőzni valami bomba nőcit esetleg? Mert szívesen feláldozom ám magam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Na tessék, jól van majd egyszre én is leszek bombanő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ne feledd, ezt csakis klubérdek! :unsure: :huh: :lol: Amúgy te így vagy bomba, ahogy vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ne feledd, ezt csakis klubérdek! :lol: :lol: :D Amúgy te így vagy bomba, ahogy vagy! :unsure: ez tök jó, valahogy mindig kicsikarom :lol: :huh: köszönöm Jut eszembe!Srácok jövőhétre rendkívüli talit hívok össze!!!!!Klubügyben!A helyiek jelenlétére számítok mindenképpen! Időpont javaslatokat várok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Megteszek mindent, de nem biztos a jelenlétem. De mivel táppénzen vagyok, az időpont számomra tökmindegy. Ááááá! Nem tudok menni! Az ikreknek szülinapja van negyedikén, és azt ünnepeljük szombaton. Ráadásul öcsém most hozza haza a jelenlegi sógornőjelöltet először. Úgyhogy részemről bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Jut eszembe!Srácok jövőhétre rendkívüli talit hívok össze!!!!!Klubügyben!A helyiek jelenlétére számítok mindenképpen! Időpont javaslatokat várok! SzaboT elsőtiszt szolgálatra jelentkezik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Sanyi, nem gond, mert elsősorban most a helybelieknek kell erejüket összeszedve aktívan ténykedni! De rád is számítunk majd a lebonyolításában, de az előkészületben természetesen az aktív tennivaló a miénk. Tamás elsőtisztem, üdv :unsure: Egyelőre pihenj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Tamás elsőtisztem, üdv :lol: Egyelőre pihenj Ez nagyon jó! :unsure: Tiszta Bilko főtörzs. :huh: "Csináljuk most azt a válravevős izét!" :lol: (Ez a filmben nagyjából annyit jelentett volna, hogy fegyvert válhoz!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ha lehet a fegyvereiteket egyelőre tartsátok a helyén :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ha lehet a fegyvereiteket egyelőre tartsátok a helyén :unsure: Szép is lenne, ha vállra tudnám venni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Szép is lenne, ha vállra tudnám venni. :huh: :unsure: ki tudhatja, eljöhet még annak is az ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Hmmmm. Szó volt arról, hogy kinek a vállán pihen a fegyver? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2007 Hmmmm. Szó volt arról, hogy kinek a vállán pihen a fegyver? :lol: :unsure: :huh: :lol: nem, de a kérdést már vártam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Melyik opeles?mert én anno az üzletvezetővel beszéltem, és a vacsi után a pincérekkel elkérette a számomat, és most is ő hívott Hát akihez járok, ha kell vmi Bullba Derék Uccán Opel Bolt. A fiatalabbik srác. És őt láttam csergőnél is helyettesítette az öreget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts