szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hm, most nézem, hogy ez az új fórummotor nem fűzi össze a hsz-eket... Bocsi! Akkor te most otthon vagy Túrkevén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Akkor te most otthon vagy Túrkevén? Igen. De már nagyon unom magam. Nem baj, hugomnak segítek megírni a szakdogáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Sanyi veszekeggyünk már vmiről, nincs kedved? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Igen. De már nagyon unom magam. Nem baj, hugomnak segítek megírni a szakdogáját. A hugi örül, te kevésbi. Mi is örülünk, mert így közelebb vagy, jobban tudsz jönni talikra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Sanyi veszekeggyünk már vmiről, nincs kedved? Vagy szívjátok a Tomi vérét. :unsure: Bocsi Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Vagy szívjátok a Tomi vérét. :unsure: Bocsi Tomi! igenigenigen,támogatom az ötletet,szívjátok a Tomi vérét (mutatom az ujjamal melyik tomiét :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Talikat lehet, hogy pihentetem. Mostantól csak alamizsnát kapok. A táppénz nem túl vastag, a bankok (és nem Bangkok) pedig ugyanúgy szívják a vérem. És még az albit is ugyanúgy kell fizetni. igenigenigen,támogatom az ötletet,szívjátok a Tomi vérét (mutatom az ujjamal melyik tomiét :huh: ) Én láttam, hogy magára mutatott! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Vagy szívjátok a Tomi vérét. :unsure: Bocsi Tomi! Tomi nekem túl kemény. Inkább vitatkoznék a hátsó-elsőkerékhajtásról. (meg akarom győzni őket, hogy az enyém jobb, így majd el fogják cserélni ótójukat,és akkor lesz egy szupergépem :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tomi nekem túl kemény. Inkább vitatkoznék a hátsó-elsőkerékhajtásról. (meg akarom győzni őket, hogy az enyém jobb, így majd el fogják cserélni ótójukat,és akkor lesz egy szupergépem :-))) húúúúú ez most jó vagy rossz :unsure: :huh: Mester,ne add fel ilyen könnyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 igenigenigen,támogatom az ötletet,szívjátok a Tomi vérét (mutatom az ujjamal melyik tomiét :unsure: ) Ezt nevezik Tomiujjazásnak. :-// Anyukám csak az új dolgokat szereti mindenből. mindig mondom neki, hogy egy régi sosem lesz annyi pénzben, mint egy új. Persze ha vkinek van ppnze, és nem kell spórolni, annak jobb az új, mert sok stressztől kíméli meg magát az újjal. És mutattam neki olyan Kadetteket, amik igazán lenyűgözőek. Ha érdekel titeket, mit lehet kihozni egy kadettból (de ami még Kadettosan néz ki, nem agyon agresszívozottt szar), az nézze meg a képgalériámban a gyűjteményt (majd feltöltöm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 (meg akarom győzni őket, hogy az enyém jobb) No erről aztán vitázhatunk évekig, de SOHA nem fogsz meggyőzni! Amiben nem hosszában van a motor, nem hátsókerekes, és az ajtószáma több mint 2, az csak másnak autó! :huh: (Kivéve a Trabant. Mert abban keresztben van, és elől hajt. Bár kétajtós :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ezt nevezik Tomiujjazásnak. :-// És most fejezzük be a témát... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 És most fejezzük be a témát... :huh: nem is tudom ki kezdte :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 nem is tudom ki kezdte :unsure: :lol: Épp ezért van jogom befejezni. :huh: De tudtommal Te is Tomi vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Épp ezért van jogom befejezni. :unsure: De tudtommal Te is Tomi vagy... :huh: na jó,legyen,de csak a többiek kedvéért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ezek ujjal mutogatnak egymásra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Épp ezért van jogom befejezni. :unsure: De tudtommal Te is Tomi vagy... :huh: Én Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 na jó,legyen,de csak a többiek kedvéért :huh: Azt hittem, hogy a szüleid kedvéért (lettél Tamás). :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ezek ujjal mutogatnak egymásra! :unsure: Nem is. Én az ujjaimmal a billentyűzet gombjait nyomkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Azt hittem, hogy a szüleid kedvéért (lettél Tamás). :unsure: mikor megszülettem,annyira megijedtem,hogy két évig meg sem szólaltam :lol: és nem csak Tamás vagyok ám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ezek ujjal mutogatnak egymásra! :unsure: beszóttá'? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 mikor megszülettem,annyira megijedtem,hogy két évig meg sem szólaltam :huh: és nem csak Tamás vagyok ám :unsure: Adorján is vagy, vagy Adrián? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 beszóttá'? :lol: Na ja! Bár én is majdnem Tamás lettem. Jaj de jó, hogy nem lettem az! :unsure: Hogy hangzik már az, hogy Sörös Tamás? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na ja! Bár én is majdnem Tamás lettem. Jaj de jó, hogy nem lettem az! :lol: Hogy hangzik már az, hogy Sörös Tamás? :lol: én sörös vagyok,bár az utóbbi időben,bort is gyakran magamhoz veszek,ugye nyuszi :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na ja! Bár én is majdnem Tamás lettem. Jaj de jó, hogy nem lettem az! :unsure: Hogy hangzik már az, hogy Sörös Tamás? :huh: te nem Acsádi Tamás vagy? Izéna bezavartál Snyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts