Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Talikat lehet, hogy pihentetem. Mostantól csak alamizsnát kapok. A táppénz nem túl vastag, a bankok (és nem Bangkok) pedig ugyanúgy szívják a vérem. És még az albit is ugyanúgy kell fizetni.

igenigenigen,támogatom az ötletet,szívjátok a Tomi vérét (mutatom az ujjamal melyik tomiét :huh: )

Én láttam, hogy magára mutatott! :unsure:

Megosztás:

Tomi nekem túl kemény. Inkább vitatkoznék a hátsó-elsőkerékhajtásról.

(meg akarom győzni őket, hogy az enyém jobb, így majd el fogják cserélni ótójukat,és akkor lesz egy szupergépem :-)))

húúúúú ez most jó vagy rossz :unsure: :huh:

Mester,ne add fel ilyen könnyen :lol:

Megosztás:

igenigenigen,támogatom az ötletet,szívjátok a Tomi vérét (mutatom az ujjamal melyik tomiét :unsure: )

Ezt nevezik Tomiujjazásnak. :-//

Anyukám csak az új dolgokat szereti mindenből. mindig mondom neki, hogy egy régi sosem lesz annyi pénzben, mint egy új. Persze ha vkinek van ppnze, és nem kell spórolni, annak jobb az új, mert sok stressztől kíméli meg magát az újjal. És mutattam neki olyan Kadetteket, amik igazán lenyűgözőek. Ha érdekel titeket, mit lehet kihozni egy kadettból (de ami még Kadettosan néz ki, nem agyon agresszívozottt szar), az nézze meg a képgalériámban a gyűjteményt (majd feltöltöm)

Megosztás:

(meg akarom győzni őket, hogy az enyém jobb)

No erről aztán vitázhatunk évekig, de SOHA nem fogsz meggyőzni! Amiben nem hosszában van a motor, nem hátsókerekes, és az ajtószáma több mint 2, az csak másnak autó! :huh:

(Kivéve a Trabant. Mert abban keresztben van, és elől hajt. Bár kétajtós :unsure:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.