adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Na tessék!Hát nem belém köt :lol: És ami a legrosszabb még igaza is van . :lol: Köszke! :D sajnos éles a szemem :unsure: de mostmár akkor befogom a szám :huh: :lol: úgy látom,nincs sok munkád!
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 :lol: sajnos éles a szemem :unsure: de mostmár akkor befogom a szám :huh: :lol: úgy látom,nincs sok munkád! Fogalmazzunk úgy hogy készenlétes vagyok .
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Fogalmazzunk úgy hogy készenlétes vagyok . és mire állsz készen? a munkára,vagy a fórumra? :unsure: talán mindkettőre? :huh:
mantababy Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Hali! Irigyellek titeket a tegnapi nap miatt is! Melindáék nem mondták, mikor mennek visszafelé? mert lehet akkor is megállnak felénk. Legalábbis ezt mondta telefonban. ui: Nekem megint M.I.B. van... :huh: Murányikutya Is Back..... :unsure: ne haragudj Mackósajt , de késésben voltunk hazafele és siettünk, nameg az eső miatt is. NAde ne keseredj, nemsoká úgyis rámjön a mehetnék megint és akkor talizok sokatokkal. :lol: puszika mindenkinek
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Miért haragudnék! :unsure: hisz beszéltünk telefonon! :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure:
Endlos Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 miért,az tök egészséges :unsure: mondjuk én nem szoktam csak úgy enni,de pl a kacsasült formában nem rossz :huh: Én természetes megelőző antibiotikumként eszem, amikor érzem, hogy ki akar jönn a megfászás.
Endlos Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 hát,ASRTA van írva,nem tudom szándékosan-e :unsure: Én aszittem direkt poénként
Endlos Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure: Az a szakmád? Az jó szakma. Nekem is milyen jó lenne csak egy kis műszerészerszterga most. Nélküle nem tudom gyártani a kulcsosbicskákat. Pedig jó sokat kellene már csinálni. Szopatom az embereket emiatt. Bár még épp lenne pénz rá, de már a végét járja, sdzal jó meg kell gondolni, mer még nincs fürdőszoba.
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure: elég aljas dolog a főnöködtől... én ma kaptam meg az új szerződésemet a cégtől,úgyhogy boldog vagyok :huh: szüleimtől nem messze hamarosan épül vmi erőmű,oda keresnek infomatikusokat,fater szeretné,és intézkedne,ha oda mennék...de úgy érzem,itt jobb a helyem.legalábbis "munka" szempontból :lol: és jut idő a mellékállásokra is ezáltal. na majd kiderül :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Az a szakmád? Nem, traktoros. :unsure: De az is egy jó szakma. :huh: na majd kiderül :lol: No hajrá, hajrá! Remélem jól döntesz.
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 No hajrá, hajrá! Remélem jól döntesz. én is :unsure: azt hiszem,jó lesz nekem az eonnál,igazából nem szakadok bele,elfogadható fizu,nagyon jó társaság és főnök... a mellékes keresetem meg ez a fizu mégegyzer,még kevesebb munkáért :huh: :lol: :lol:
Korzika Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Hátosztán,főnyök,ha mán ott vagy annál a nagy ejonnál,1 kis kedvezmínyt aggyon mán nekünk!Mink olyan szegínyek vagyunk mint a kúdusok, én most szabadútam,az asszony terhös, ott a sok purgyé,tizennyócan ílünk egy házba,apám,anyám,após ,anyós(ű nagyon bötög,hál istennek)meg az onokatesvíremék is most kőtöztek ide 5 gyerökkel,hát egy kis áramkedvezmínyt aggyon mán!
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 drágá árán dezsvírem,ez nem olyan eccerű,he :unsure: megjelenek susogós meleghítőbe meg mákkosz cipőbe,azt kinevetnek :huh: oszt nem adnák kedvezsmínyt :lol: lehet elő kellett vóna vennem a pillangókíst?
Korzika Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Na jau van akkor haggyuk,hát dik mán ilyen iwiw meghívója nincs valyakinek?Kűggyetek mán tesvírek,ha mán az árom ilyen drága!Az ímély címem ott van a profilba,a devla vágjon bele!
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 üsse kű,eladom a kutyám áránláncát,meg a régóta felhalmozódott aloméniumot,azt veszünk vagy két marék meghívót,ezzel még a lyukasztós buszra is felülhetünk dezsvírem :unsure:
szabot Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Szép jó estét mindenkinek! Végre ide is eljutottam! Épp mintagyártásra várok bent, így van egy kis időm fórumozni, amíg a panelek elkészülnek. :unsure: Olvasok, aztán majd jövök!
szabot Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Olvassál, aztán ne menj sehova! :unsure: Rendben. :huh: Amúgy sok sikert a kiugráshoz!
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Ajjaj, ugrálásról még ne beszéljünk! :huh: Majd átcsoszogok az új helyre. :unsure:
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 de akkor már nem kell segítség,és végre elmenekülhetek a globális felmelegedés elől :unsure:
szabot Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Ajjaj, ugrálásról még ne beszéljünk! :huh: Majd átcsoszogok az új helyre. :unsure: Tényleg, hogy van a lábad?
szabot Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 de akkor már nem kell segítség,és végre elmenekülhetek a globális felmelegedés elől :unsure: :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 Tényleg, hogy van a lábad? Köszönik, elvannak. De ha már így nekiálltam, akkor lehet, hogy jól elhúzom a táppénzt, és a felmondás beadásáig nem is látnak a Sanminában. A globális felmelegedésről meg nem nyilatkozom! :unsure:
adorjant Elküldve Január24, 2007 Elküldve Január24, 2007 A globális felmelegedésről meg nem nyilatkozom! :unsure: hogy szokták mondani,az úriemberek nem beszélnek,hanem tényként kezelik? :huh: azt hiszem,elkezdek futni :lol:
Recommended Posts