Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Hali!

Irigyellek titeket a tegnapi nap miatt is! Melindáék nem mondták, mikor mennek visszafelé? mert lehet akkor is megállnak felénk. Legalábbis ezt mondta telefonban.

ui: Nekem megint M.I.B. van... :huh:

Murányikutya Is Back..... :unsure:

ne haragudj Mackósajt , de késésben voltunk hazafele és siettünk, nameg az eső miatt is. NAde ne keseredj, nemsoká úgyis rámjön a mehetnék megint és akkor talizok sokatokkal. :lol:

puszika mindenkinek

Megosztás:

Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure:

Megosztás:

Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure:

Az a szakmád? Az jó szakma. Nekem is milyen jó lenne csak egy kis műszerészerszterga most. Nélküle nem tudom gyártani a kulcsosbicskákat. Pedig jó sokat kellene már csinálni. Szopatom az embereket emiatt. Bár még épp lenne pénz rá, de már a végét járja, sdzal jó meg kell gondolni, mer még nincs fürdőszoba.

Megosztás:

Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure:

elég aljas dolog a főnöködtől...

én ma kaptam meg az új szerződésemet a cégtől,úgyhogy boldog vagyok :huh:

szüleimtől nem messze hamarosan épül vmi erőmű,oda keresnek infomatikusokat,fater szeretné,és intézkedne,ha oda mennék...de úgy érzem,itt jobb a helyem.legalábbis "munka" szempontból :lol: és jut idő a mellékállásokra is ezáltal.

na majd kiderül :lol:

Megosztás:

Hátosztán,főnyök,ha mán ott vagy annál a nagy ejonnál,1 kis kedvezmínyt aggyon mán nekünk!Mink olyan szegínyek vagyunk mint a kúdusok, én most szabadútam,az asszony terhös, ott a sok purgyé,tizennyócan ílünk egy házba,apám,anyám,após ,anyós(ű nagyon bötög,hál istennek)meg az onokatesvíremék is most kőtöztek ide 5 gyerökkel,hát egy kis áramkedvezmínyt aggyon mán!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.