adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na tessék!Hát nem belém köt :lol: És ami a legrosszabb még igaza is van . :lol: Köszke! :D sajnos éles a szemem :unsure: de mostmár akkor befogom a szám :huh: :lol: úgy látom,nincs sok munkád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :lol: sajnos éles a szemem :unsure: de mostmár akkor befogom a szám :huh: :lol: úgy látom,nincs sok munkád! Fogalmazzunk úgy hogy készenlétes vagyok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Fogalmazzunk úgy hogy készenlétes vagyok . és mire állsz készen? a munkára,vagy a fórumra? :unsure: talán mindkettőre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hali! Irigyellek titeket a tegnapi nap miatt is! Melindáék nem mondták, mikor mennek visszafelé? mert lehet akkor is megállnak felénk. Legalábbis ezt mondta telefonban. ui: Nekem megint M.I.B. van... :huh: Murányikutya Is Back..... :unsure: ne haragudj Mackósajt , de késésben voltunk hazafele és siettünk, nameg az eső miatt is. NAde ne keseredj, nemsoká úgyis rámjön a mehetnék megint és akkor talizok sokatokkal. :lol: puszika mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Miért haragudnék! :unsure: hisz beszéltünk telefonon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 miért,az tök egészséges :unsure: mondjuk én nem szoktam csak úgy enni,de pl a kacsasült formában nem rossz :huh: Én természetes megelőző antibiotikumként eszem, amikor érzem, hogy ki akar jönn a megfászás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hát,ASRTA van írva,nem tudom szándékosan-e :unsure: Én aszittem direkt poénként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure: Az a szakmád? Az jó szakma. Nekem is milyen jó lenne csak egy kis műszerészerszterga most. Nélküle nem tudom gyártani a kulcsosbicskákat. Pedig jó sokat kellene már csinálni. Szopatom az embereket emiatt. Bár még épp lenne pénz rá, de már a végét járja, sdzal jó meg kell gondolni, mer még nincs fürdőszoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Juhhéj! Faca a kedvem! Fehérváron már a munkahelyemen a főnököm sunyi módon inaktív állományba tett. Ez nagyjából annyit jelent, hogy az újak számára szabad préda a helyem (ha valakit felvesznek, attól én még nem vagyok kirúgva, de átkerülhetek a termelésben máshova). Nomost, hírtelen elegem lett a cégből, ezért telefonáltam párat. Úgyhogy postázok egy önéletrajzot a Grundfosnak. Tavasszal készül el az új gyártócsarnokuk Fehérváron. Még minden hely szabad, úgyhogy ott még bármi is lehet belőlem. Mondjuk most egy esztergályos állással is kibékülnék, csak ne a jelenlegi gyárnál legyen. :unsure: elég aljas dolog a főnöködtől... én ma kaptam meg az új szerződésemet a cégtől,úgyhogy boldog vagyok :huh: szüleimtől nem messze hamarosan épül vmi erőmű,oda keresnek infomatikusokat,fater szeretné,és intézkedne,ha oda mennék...de úgy érzem,itt jobb a helyem.legalábbis "munka" szempontból :lol: és jut idő a mellékállásokra is ezáltal. na majd kiderül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Az a szakmád? Nem, traktoros. :unsure: De az is egy jó szakma. :huh: na majd kiderül :lol: No hajrá, hajrá! Remélem jól döntesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 No hajrá, hajrá! Remélem jól döntesz. én is :unsure: azt hiszem,jó lesz nekem az eonnál,igazából nem szakadok bele,elfogadható fizu,nagyon jó társaság és főnök... a mellékes keresetem meg ez a fizu mégegyzer,még kevesebb munkáért :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hátosztán,főnyök,ha mán ott vagy annál a nagy ejonnál,1 kis kedvezmínyt aggyon mán nekünk!Mink olyan szegínyek vagyunk mint a kúdusok, én most szabadútam,az asszony terhös, ott a sok purgyé,tizennyócan ílünk egy házba,apám,anyám,após ,anyós(ű nagyon bötög,hál istennek)meg az onokatesvíremék is most kőtöztek ide 5 gyerökkel,hát egy kis áramkedvezmínyt aggyon mán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 drágá árán dezsvírem,ez nem olyan eccerű,he :unsure: megjelenek susogós meleghítőbe meg mákkosz cipőbe,azt kinevetnek :huh: oszt nem adnák kedvezsmínyt :lol: lehet elő kellett vóna vennem a pillangókíst? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na jau van akkor haggyuk,hát dik mán ilyen iwiw meghívója nincs valyakinek?Kűggyetek mán tesvírek,ha mán az árom ilyen drága!Az ímély címem ott van a profilba,a devla vágjon bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 üsse kű,eladom a kutyám áránláncát,meg a régóta felhalmozódott aloméniumot,azt veszünk vagy két marék meghívót,ezzel még a lyukasztós buszra is felülhetünk dezsvírem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Szép jó estét mindenkinek! Végre ide is eljutottam! Épp mintagyártásra várok bent, így van egy kis időm fórumozni, amíg a panelek elkészülnek. :unsure: Olvasok, aztán majd jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Olvassál, aztán ne menj sehova! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Olvassál, aztán ne menj sehova! :unsure: Rendben. :huh: Amúgy sok sikert a kiugráshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ajjaj, ugrálásról még ne beszéljünk! :huh: Majd átcsoszogok az új helyre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 de akkor már nem kell segítség,és végre elmenekülhetek a globális felmelegedés elől :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ajjaj, ugrálásról még ne beszéljünk! :huh: Majd átcsoszogok az új helyre. :unsure: Tényleg, hogy van a lábad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 de akkor már nem kell segítség,és végre elmenekülhetek a globális felmelegedés elől :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tényleg, hogy van a lábad? Köszönik, elvannak. De ha már így nekiálltam, akkor lehet, hogy jól elhúzom a táppénzt, és a felmondás beadásáig nem is látnak a Sanminában. A globális felmelegedésről meg nem nyilatkozom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A globális felmelegedésről meg nem nyilatkozom! :unsure: hogy szokták mondani,az úriemberek nem beszélnek,hanem tényként kezelik? :huh: azt hiszem,elkezdek futni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts