Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

:-)) mekkora önteltség. Nem azért vettem, mert vagánykodni akarok, hanem valamit választani kellett. Jobb ez, mint a gyári halogén?

én sem vagánykodni vettem,egyszerűen tetszik,valamint a fehér fény nekem jobb. mondom,jobban világít,távolabbra,de a búra sztem nem egyenletesen van színezve,és emiatt néhol nem egyenletesen világít...de lehet csak rossz dobozt vettem le a polcról,és a többi jó :huh:

ez az Osram viszont nem rossz,bár igazán full sötétben még nem mentem vele.

Roli vazeeee,képes vagy ennyit mérlegelni? :lol: :lol: :lol:

jaaaaa és nem vagyok öntelt :unsure: régen szerény voltam,mostmár viszont tökéletes :D ;) :)

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Maci jó lesz az tizen2x is! :unsure: :huh:

Hát ha megelégszik széria dolgokkal, akkor ha nem is 12x, de sokszor annyi lesz. :lol:

Sajna ilyen ez a popszakma. AZ tuti, hogy válto is, féltengely is, meg egy teljes futómű csere...

de szerintem hagyjuk is... vedd meg Endlos Atommanó GSi-jét... 6 misi(ennyiben van neki) helyett 1,9-ért... max. fölgúton nem használod... mert egy picit alacson. De turbós. :lol:

Megosztás:

Hát ha megelégszik széria dolgokkal, akkor ha nem is 12x, de sokszor annyi lesz. :huh:

Sajna ilyen ez a popszakma. AZ tuti, hogy válto is, féltengely is, meg egy teljes futómű csere...

de szerintem hagyjuk is... vedd meg Endlos Atommanó GSi-jét... 6 misi(ennyiben van neki) helyett 1,9-ért... max. fölgúton nem használod... mert egy picit alacson. De turbós. :lol:

nemkicsit turbós....amikor megláttam az árát,azt hittem.....ááááááááááááááááááá

egy "jó" állapotú gsi van milla felett,de az övé ennyiért......istenem,miért nem adta el mondjuk májusban :unsure:

Megosztás:

Weber karbihoz nem hiszem, hogy computer kéne, persze ha C20LET-et választom, az tom, hogy nem gyenge péz.

Csak ezeket a karbikat léxűrő és szívócsonk nélkül látom. Nemtom, hogy pl. hogy van megoldva náluk a téli indítás, vagy annyit zabál, hogy mínuszban is indul? Vannak használt wéberek roli, csak nem mertem még venni láttam már csonk nélkül 36-osat, 15-ért, 40-eset csonkkal 35-ért, meg ienek. De azok Ladákon, Alfákon voltak, vajh az jó az enyémre is? :-//

Megint ki akart jönni a kis ördög a torkomon, megin bevágtam vagy 3 gerezd foghagymát, szal ma senki ne jöjjön a közelembe :-)))

Megosztás:

vicc vagy nem, többért még csak rá se néznének. Ebben meg Antinak van igaza. Sajnos.

sajnos nagyon nehéz eladni az ilyen komoly verdákat az tény...de az én szívem is nagyon fog fájni,ha látom,hogy 1,9ért gazdát cserélt...mert hogy nem az eladó fog vele jól járni,az tuti :unsure:

Megosztás:

Weber karbihoz nem hiszem, hogy computer kéne, persze ha C20LET-et választom, az tom, hogy nem gyenge péz.

Csak ezeket a karbikat léxűrő és szívócsonk nélkül látom. Nemtom, hogy pl. hogy van megoldva náluk a téli indítás, vagy annyit zabál, hogy mínuszban is indul? Vannak használt wéberek roli, csak nem mertem még venni láttam már csonk nélkül 36-osat, 15-ért, 40-eset csonkkal 35-ért, meg ienek. De azok Ladákon, Alfákon voltak, vajh az jó az enyémre is? :-//

Megint ki akart jönni a kis ördög a torkomon, megin bevágtam vagy 3 gerezd foghagymát, szal ma senki ne jöjjön a közelembe :-)))

Nem is a weber karbihoz kell a computer,senki nem mondta...csak simán a turbós motorhoz,ha azt akarsz...Mi fogja összhangban tartani a map senzor-jaidat? :unsure:

Tomi,ne várd má ennyire a hideget! Így is már virul a májam,hogy átvészeljük hideg nélkül! :huh:

Szegény Lujdzsié nem virul!

Mondanám komi hogy jobbulást,gyógyulást,de ha örökölted,akkor úgyis hordozni fogod :lol: :lol:

Úgyhogy csak kívánom hogy legyél mindig vidám,legyen jó közérzeted,és addig nevettess bennünket,amíg bírjuk :lol:

Megosztás:

Tomi,ne várd má ennyire a hideget! Így is már virul a májam,hogy átvészeljük hideg nélkül! :lol:

azt nem mondanám hogy várom,csak olyan pontosan diagnosztizálták mára a mínusz fokokat...

szegény autómat hetek óta eszi a város pora,és jó lenne tudni,mikor tudnám esetleg lemosni :unsure:

ja,azért el tudom képzelni,egy c20let hogy csámcsogja a benzint a karbin keresztül :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.