adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :-)) mekkora önteltség. Nem azért vettem, mert vagánykodni akarok, hanem valamit választani kellett. Jobb ez, mint a gyári halogén? én sem vagánykodni vettem,egyszerűen tetszik,valamint a fehér fény nekem jobb. mondom,jobban világít,távolabbra,de a búra sztem nem egyenletesen van színezve,és emiatt néhol nem egyenletesen világít...de lehet csak rossz dobozt vettem le a polcról,és a többi jó :huh: ez az Osram viszont nem rossz,bár igazán full sötétben még nem mentem vele. Roli vazeeee,képes vagy ennyit mérlegelni? :lol: :lol: :lol: jaaaaa és nem vagyok öntelt :unsure: régen szerény voltam,mostmár viszont tökéletes :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Maci jó lesz az tizen2x is! :unsure: :huh: Hát ha megelégszik széria dolgokkal, akkor ha nem is 12x, de sokszor annyi lesz. :lol: Sajna ilyen ez a popszakma. AZ tuti, hogy válto is, féltengely is, meg egy teljes futómű csere... de szerintem hagyjuk is... vedd meg Endlos Atommanó GSi-jét... 6 misi(ennyiben van neki) helyett 1,9-ért... max. fölgúton nem használod... mert egy picit alacson. De turbós. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 jaaaaa és nem vagyok öntelt :unsure: régen szerény voltam,mostmár viszont tökéletes :D ;) :) ajjajjj..... :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hát ha megelégszik széria dolgokkal, akkor ha nem is 12x, de sokszor annyi lesz. :huh: Sajna ilyen ez a popszakma. AZ tuti, hogy válto is, féltengely is, meg egy teljes futómű csere... de szerintem hagyjuk is... vedd meg Endlos Atommanó GSi-jét... 6 misi(ennyiben van neki) helyett 1,9-ért... max. fölgúton nem használod... mert egy picit alacson. De turbós. :lol: nemkicsit turbós....amikor megláttam az árát,azt hittem.....ááááááááááááááááááá egy "jó" állapotú gsi van milla felett,de az övé ennyiért......istenem,miért nem adta el mondjuk májusban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tomi! Ez nem napi használatú kocsi.... úgy igen nagy a fenntartási költség... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 persze,tudom,de 1,9 milla vicc ezért az autóért,szerintem ebben te sem kételkedsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 vicc vagy nem, többért még csak rá se néznének. Ebben meg Antinak van igaza. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Weber karbihoz nem hiszem, hogy computer kéne, persze ha C20LET-et választom, az tom, hogy nem gyenge péz. Csak ezeket a karbikat léxűrő és szívócsonk nélkül látom. Nemtom, hogy pl. hogy van megoldva náluk a téli indítás, vagy annyit zabál, hogy mínuszban is indul? Vannak használt wéberek roli, csak nem mertem még venni láttam már csonk nélkül 36-osat, 15-ért, 40-eset csonkkal 35-ért, meg ienek. De azok Ladákon, Alfákon voltak, vajh az jó az enyémre is? :-// Megint ki akart jönni a kis ördög a torkomon, megin bevágtam vagy 3 gerezd foghagymát, szal ma senki ne jöjjön a közelembe :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 vicc vagy nem, többért még csak rá se néznének. Ebben meg Antinak van igaza. Sajnos. sajnos nagyon nehéz eladni az ilyen komoly verdákat az tény...de az én szívem is nagyon fog fájni,ha látom,hogy 1,9ért gazdát cserélt...mert hogy nem az eladó fog vele jól járni,az tuti :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Megint ki akart jönni a kis ördög a torkomon, megin bevágtam vagy 3 gerezd foghagymát, szal ma senki ne jöjjön a közelembe :-))) miért,az tök egészséges :unsure: mondjuk én nem szoktam csak úgy enni,de pl a kacsasült formában nem rossz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :unsure: Hali gyerkőcök! Lehet nem sokáig rontom itt a levegőt mert voltam kivizsgáláson és nem sok jóval kecsegtetett a doki. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 szeva! na,mit mondott? sejtésem,de reményeim szerint semmi rosszat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Csak zsírosodik a májam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 ööö az mivel jár(hat)? nem nagyon vagyok képben az ilyesmiről :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hosszú lenne elmesélni de még mielőtt valaki rosszra gondol nem az alkoholtól van de lahatne attól is :unsure: Örököltem a drága szüleimtől vaszleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hát ez ilyen... nem mától ígértek relatív hideget? mert qrvára nincs hideg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Weber karbihoz nem hiszem, hogy computer kéne, persze ha C20LET-et választom, az tom, hogy nem gyenge péz. Csak ezeket a karbikat léxűrő és szívócsonk nélkül látom. Nemtom, hogy pl. hogy van megoldva náluk a téli indítás, vagy annyit zabál, hogy mínuszban is indul? Vannak használt wéberek roli, csak nem mertem még venni láttam már csonk nélkül 36-osat, 15-ért, 40-eset csonkkal 35-ért, meg ienek. De azok Ladákon, Alfákon voltak, vajh az jó az enyémre is? :-// Megint ki akart jönni a kis ördög a torkomon, megin bevágtam vagy 3 gerezd foghagymát, szal ma senki ne jöjjön a közelembe :-))) Nem is a weber karbihoz kell a computer,senki nem mondta...csak simán a turbós motorhoz,ha azt akarsz...Mi fogja összhangban tartani a map senzor-jaidat? :unsure: Tomi,ne várd má ennyire a hideget! Így is már virul a májam,hogy átvészeljük hideg nélkül! :huh: Szegény Lujdzsié nem virul! Mondanám komi hogy jobbulást,gyógyulást,de ha örökölted,akkor úgyis hordozni fogod :lol: :lol: Úgyhogy csak kívánom hogy legyél mindig vidám,legyen jó közérzeted,és addig nevettess bennünket,amíg bírjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tomi,ne várd má ennyire a hideget! Így is már virul a májam,hogy átvészeljük hideg nélkül! :lol: azt nem mondanám hogy várom,csak olyan pontosan diagnosztizálták mára a mínusz fokokat... szegény autómat hetek óta eszi a város pora,és jó lenne tudni,mikor tudnám esetleg lemosni :unsure: ja,azért el tudom képzelni,egy c20let hogy csámcsogja a benzint a karbin keresztül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 az aláírásod direkt van elírva? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 az aláírásod direkt van elírva? :unsure: mármint az enyén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 mármint az enyén? jaja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Mi a baj vele?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Mi a baj vele?? hát,ASRTA van írva,nem tudom szándékosan-e :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hát,ASRTA van írva,nem tudom szándékosan-e :lol: Na tessék!Hát nem belém köt :huh: És ami a legrosszabb még igaza is van . :unsure: Köszke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts