Vascona Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 "ilyen repülőjegyárak mellett azt is meglátogathatja...." :) na jó,cask vicceltem :lol: autó hogy áll? :) nincs közvetlen járat Ságodból Fehérvárra és a Ságodi is csak katonai reptér :) Kérdeztem,onnan tudom,azt mondták ha kész lesz az autóm,azzal hamarabb felszállok nyílt úton,mint tőlük repülővel... A kocsi az egyenlőre gurul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Elmentem volna Fehérvárra...Debrecenbe nem mostanába jutok el... Ez a bibi, mert Túrkevén folyik a gyógykezelés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 jó reggelt! megállapítom,nem van meleg :) már akkor sejtettem,amikor a garázsban +2,5 fokot mutatott az Astra,ilyenkor mindig 4-5 az érték.. este meg pláne nem volt meleg :lol: de hétvégére meg megint melegebb várható,ha jól emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Jó reggelt! kiffé me(')gfáradtan, mert hajnalig makettozgattam... alakul egy sub(ububu)aru impreza.... egyedi belső színvilággal. :lol: veszett hideg lehet kint, mert ezen a télen még így lefagyva talán csak tegnap volt a vectra. ja... tegnap megszivatott... 3 nap állás alatt akksi lemerült... múltkor csak meg akartam nézni a celláit, de nem jött össze, most megnéztem... igen szomjasak voltak... most jó, ha kibírja még 1-2 hónapot, akkor megelégszem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 üdv! nagy makettező lettél :) egyedi belső színvilág mit takar? beleborult két adag festék? :) csak vicceltem ám! akksiból mennyi hiányzott? én azt tapasztaltam,ilyen fél deci cellánként is érezhető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Csak egy (körbezárt)villám-hsz-re van időm: Vacsora képek a képtárban. Most rohanok. Szerintem csak holnap leszek gép előtt és akkor végre visszaolvasok. Úgy látom bőven van oldal, szal lesz mit! Rendesek legyetek, rendesen egyetek és rengeteget kerekezzetek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Átküldtem Szabotnak a képeket majd ő felrakja mert sajna én nem értek hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 nem rosszak a képek :lol: azt hiszem,emlékezetes lesz mindannyiunk számára ez a vacsora! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 hát ez a kép a legérdekesebb! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 nos igen,erről Tamásék tudnának mesélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 Szuperek a képek, mindkettőtöké :lol: Mackó!Figyi már, mi annak a pontos megnevezése, ami a Gsis pólódon van?Mármint az miylen anyag?Mert nem tudtam elmondani.Csak körbeírtam :) De lehet elkérném majd mintának, ha nem értik meg mit akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 gyorsan visszaolvastam a gsi-s részen. Szitázott plüs. Így találtam róla infót. Ja és már számtalan mosáson van túl és nem kopik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 gyorsan visszaolvastam a gsi-s részen. Szitázott plüs. Így találtam róla infót. Ja és már számtalan mosáson van túl és nem kopik. :lol: na ezt a szót tuti nem mondtam a srácnak. De az egyezség eddig 1500 Ft egy A4-es méretben.De akkor vajon mire? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nagyon jó hangulatban telhetett az évfordulós buli... Sajnálom, hogy nem tudtunk lemenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nagyon jó hangulatban telhetett az évfordulós buli... Sajnálom, hogy nem tudtunk lemenni. :) lesz alkalmad bepótolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Gratulálok a dísztábládhoz! Nagyon széééép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Sziastok márkatársak! Mindenkinek kellemes délutánt kivánok. Mackó azt a bizonyos fotót én készítettem.Valójában SS. és SzabóT. lenne rajta.Csak elbújtak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2007 Gratulálok a dísztábládhoz! Nagyon széééép! :lol: Köszönöm szépen, a srácok érdemeit dícséri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nem is a srácok, hanem egy srác, Lujdzsi érdeme. Mi csak az árnyékában vigyorogtunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 nofene,ezek szerint mégis megy a fórum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Huhh vagy 2 napig nem tudtam feljönni Adorjatntnak ízlik a virág : http://keptar.dbregio.hu/picture.php?cat=38&image_id=565 De ez a lexebbre sikeredett kép szentem (művész szemmel) : http://keptar.dbregio.hu/picture.php?cat=38&image_id=568 tegnap a nagy hűviben beraktam a kárpoitok, és a hangszigetelés nagy részét, amit az új dieselkadettból vettem ki, eléggé kellemes az összhatása, csak így nem hallom a zajokat, ha vmi gond lenn féltengellyel, csapágyakkal, vagy akármilyen forgómozgó alkatrészekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2007 Jaja, megitn hoztam a formám :) fogpaszta-reklám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ...csak így nem hallom a zajokat, ha vmi gond lenn féltengellyel, csapágyakkal, vagy akármilyen forgómozgó alkatrészekkel. Ha azokkal lesznek gondok, akkor meg fogod hallani, ne félj! :lol: A féltengely hatalmasat koppan, ráadásul a kormányt is szitálja, a csapágyak meg úgy morognak, hogy kész rémálom. Ezeken nem segít semmilyen hangszigetelés. Kivéve ha megsüketülsz. Annál jobb hangszigetelő nem létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Ha azokkal lesznek gondok, akkor meg fogod hallani, ne félj! :lol: A féltengely hatalmasat koppan, ráadásul a kormányt is szitálja, a csapágyak meg úgy morognak, hogy kész rémálom. Ezeken nem segít semmilyen hangszigetelés. Kivéve ha megsüketülsz. Annál jobb hangszigetelő nem létezik. Igazából most cseréltem, kerékcsapágyakat, toronycsapágyakat, de asszem a következő projekt a jobboldali féltengely gömbcsukló, egyszer már volt felújítva (2 éve) de asszem mostmár kapok annyiért újat is. Tudtok abból jó márkát? Ami sokkal tartósabb, erősebb, mint aMIT ÁRULNAK ABOLTBAN? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Igazából most cseréltem, kerékcsapágyakat, toronycsapágyakat, de asszem a következő projekt a jobboldali féltengely gömbcsukló, egyszer már volt felújítva (2 éve) de asszem mostmár kapok annyiért újat is. Tudtok abból jó márkát? Ami sokkal tartósabb, erősebb, mint aMIT ÁRULNAK ABOLTBAN? mindet boltban árulják. :lol: :) vegyél gyárit, vagy egy jó állapotú bontottat. passz amúgy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts