nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 Még egyszer szólok! Az elmondottakhoz rengeteg hozzáfűznivalóm lenne, de sajnos a vérmérsékletemet isemrve nem tudnám azt emberi hangnemben megtenni, ezért kérek mindenkit, fejezzük be. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 nem én írtam a minap, hogy voltunk megnézni a 3 napis tali helyszínét... :lol: Már félve kérdem, megin megkapom, hogy nem figyeltem, de ez a 3 napos trali mokor is lesz, és hol? Vagy ez egy ien nagyobb rendezvény lesz? Országos? Nos akkor, most hogy így felborzoltuk a kedélyeket,, a többit fórumon kívül rendezzük, ha lehet. Köszönöm Szeretem a bunyót :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nem figyeltél, de már megszoktuk :lol: Jövőhéten lezs minitali, gondoljátok össze ki mikor ér rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nem figyeltél, de már megszoktuk :lol: Jövőhéten lezs minitali, gondoljátok össze ki mikor ér rá De vmi 3naposról beszéltetek már a babaluban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 De vmi 3naposról beszéltetek már a babaluban is. igen és amióta létezünk, azóta is....terv egyelőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 igen és amióta létezünk, azóta is....terv egyelőre Léci regy mosolyt tegyél már a végére, vagy vmi :-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Jó meleg van itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Jó meleg van itt! :lol: ilyen enyhe a tél :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 No, feszkó levezetésként egy kis személyi kultusz. :) Jó meleg van itt! :lol: Szeva! Ugyan, felesleges egymás mellett elbeszélés, ennyi. A melegség az más. Ugye, Cunci? :) De jó téged itt látni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 No, feszkó levezetésként egy kis a poén az, hogy majdnem mkiről van ilyen kép :) Lehetne faliújságot csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 No, feszkó levezetésként egy kis személyi kultusz. :) Szeva! Ugyan, felesleges egymás mellett elbeszélés, ennyi. A melegség az más. Ugye, Cunci? :D :lol: :D :D a poén az, hogy majdnem mkiről van ilyen kép :) Lehetne faliújságot csinálni :) én most töltögetem lefelé a képeket,nemtom,de sok kép többször is szerepel a képtárban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Balesetek előfordulnak. Majd kiválogatod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Balesetek előfordulnak. Majd kiválogatod... persze,nem gond,csak fura...mert a filenevek eltérőek ugyebár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 :lol: :) :) én most töltögetem lefelé a képeket,nemtom,de sok kép többször is szerepel a képtárban :) ... Igaz egyesével, lassan... ui: van amit többször tettél fel. :) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A melegség az más. Ugye, Cunci? :lol: De jó téged itt látni! Tudom szivi,de mi mikor vezetünk már le egy kis feszkót? Az a sörözős villámszédelgés már egy ideje várat magára,ha most otthon vagy és nem dolgozol, már pedig nem,akkor érjél már rá vmikor béjbi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Jó lenne, de minden nap kezelésekre járok mától. Bár, ha véletlenül Debi fele fújna a szél, akkor felszabadítok rögtön egy estét! :lol: De nagy tervem van: Úgy néz ki, hogy jó sokáig kezelgetnek. Tehát ha visszaviszem hóvégén a táppénzes papíromat, akkor a Mantával jövök haza, és ráérő időmben mostmár tényleg megcsinálom a motort pöpecre. Tényleg, nem tudsz véletlenül 2.2-es motorhoz sportvezérmű tengelyhez bütyökre szögeket? Ugyanis itthon van egy műhely, ahol foglalkoznak vez.mű tengely esztergálással. A hőkezelést is profin oldják meg, tehát jó esély van rá, hogy 1000 Km után nem kopna el. No, egyelőre ennyi a kívánságlista. Rákeresnék én is, de tutira német oldalon található. A német meg nekem kínai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hékás!!!!Pihenni!!!!Megértetted??????Rád is szükség van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nekem meg a kocsimra. Számomra még magamnál is fontosabb... Tamás! Ha már olvasgatsz, légyszi válaszolj! A közös képünket elküldöd? Tudod, amit Lujdzsi fényéképezett, és nem a könyököd a legszebb rajta. :lol: Eh, eltűnt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 persze,nem gond,csak fura...mert a filenevek eltérőek ugyebár. Azért mert nem sürün használom a gépet és akárhogy fényképezek majdnem mindíg pirosak a szemek amin +próbáltam segíteni, de mindjárt letörlöm az egészet és megpróbálom kijavítani a hibát :lol: Érted öreg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nyah Potyesz jelentkezz !!!!!!!!!!!!!!!! Nyah Potyesz jelentkezz !!!!!!!!!!!!!!!! Mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 hallo leute! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Elmentem volna Fehérvárra...Debrecenbe nem mostanába jutok el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Elmentem volna Fehérvárra...Debrecenbe nem mostanába jutok el... "ilyen repülőjegyárak mellett azt is meglátogathatja...." :) na jó,cask vicceltem :lol: autó hogy áll? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts