Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Még egyszer szólok!

Az elmondottakhoz rengeteg hozzáfűznivalóm lenne, de sajnos a vérmérsékletemet isemrve nem tudnám azt emberi hangnemben megtenni, ezért kérek mindenkit, fejezzük be.

Köszi

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
nem én írtam a minap, hogy voltunk megnézni a 3 napis tali helyszínét... :lol:

Már félve kérdem, megin megkapom, hogy nem figyeltem, de ez a 3 napos trali mokor is lesz, és hol? Vagy ez egy ien nagyobb rendezvény lesz? Országos?

Nos akkor, most hogy így felborzoltuk a kedélyeket,, a többit fórumon kívül rendezzük, ha lehet.

Köszönöm

Szeretem a bunyót :-)))

Elküldve
Nem figyeltél, de már megszoktuk :lol:

Jövőhéten lezs minitali, gondoljátok össze ki mikor ér rá

De vmi 3naposról beszéltetek már a babaluban is.

Elküldve
No, feszkó levezetésként egy kis személyi kultusz. :)

Szeva! Ugyan, felesleges egymás mellett elbeszélés, ennyi. A melegség az más. Ugye, Cunci? :D

:lol: :D :D

a poén az, hogy majdnem mkiről van ilyen kép :) Lehetne faliújságot csinálni :)

én most töltögetem lefelé a képeket,nemtom,de sok kép többször is szerepel a képtárban :)

Elküldve
:lol: :) :)

én most töltögetem lefelé a képeket,nemtom,de sok kép többször is szerepel a képtárban :)

...

Igaz egyesével, lassan... ui: van amit többször tettél fel. :)

...

Elküldve
A melegség az más. Ugye, Cunci? :lol: De jó téged itt látni!

Tudom szivi,de mi mikor vezetünk már le egy kis feszkót?

Az a sörözős villámszédelgés már egy ideje várat magára,ha most otthon vagy és nem dolgozol,

már pedig nem,akkor érjél már rá vmikor béjbi!

Elküldve

Jó lenne, de minden nap kezelésekre járok mától. Bár, ha véletlenül Debi fele fújna a szél, akkor felszabadítok rögtön egy estét! :lol: De nagy tervem van: Úgy néz ki, hogy jó sokáig kezelgetnek. Tehát ha visszaviszem hóvégén a táppénzes papíromat, akkor a Mantával jövök haza, és ráérő időmben mostmár tényleg megcsinálom a motort pöpecre. Tényleg, nem tudsz véletlenül 2.2-es motorhoz sportvezérmű tengelyhez bütyökre szögeket? Ugyanis itthon van egy műhely, ahol foglalkoznak vez.mű tengely esztergálással. A hőkezelést is profin oldják meg, tehát jó esély van rá, hogy 1000 Km után nem kopna el. No, egyelőre ennyi a kívánságlista. Rákeresnék én is, de tutira német oldalon található. A német meg nekem kínai...

Elküldve

Nekem meg a kocsimra. Számomra még magamnál is fontosabb...

Tamás! Ha már olvasgatsz, légyszi válaszolj! A közös képünket elküldöd? Tudod, amit Lujdzsi fényéképezett, és nem a könyököd a legszebb rajta. :lol:

Eh, eltűnt...

Elküldve
persze,nem gond,csak fura...mert a filenevek eltérőek ugyebár.

Azért mert nem sürün használom a gépet és akárhogy fényképezek majdnem mindíg pirosak a szemek amin +próbáltam segíteni, de mindjárt letörlöm az egészet és megpróbálom kijavítani a hibát :lol:

Érted öreg? :)

Elküldve
Elmentem volna Fehérvárra...Debrecenbe nem mostanába jutok el...

"ilyen repülőjegyárak mellett azt is meglátogathatja...." :)

na jó,cask vicceltem :lol:

autó hogy áll? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.