mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Ilyenkor a rend őreitől kell kérni logikát,elvileg nekik tanítják is. :) Lujdzsi! Irigyellek! De jó neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 nos igen,mindenki rendőrnek születik,csak van aki továbbtanul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Ááááá nem úgy van az hogy most kezdek dolgozni.Már korán reggel 7 óra óta tevékenyen részt veszek a GDP növelésében,de most jutottam egy kis levegőhöz benéztem hozzátok és már megyek is tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Ááááá nem úgy van az hogy most kezdek dolgozni.Már korán reggel 7 óra óta tevékenyen részt veszek a GDP növelésében,de most jutottam egy kis levegőhöz benéztem hozzátok és már megyek is tovább. jóóóóóóóóóó reggelt! De jót aludtam, Mackó jól +fertözted a lányom igy neten keresztül ő is vírust kapott! Lujdzsi a poharam nálad maradt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 a pohár tulajdonjoga...érdekes kérdés :) kipihented magad ezek szerint? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Gyuri! Csak óvatosan akkor. Ha neki is ugyanez a baja, akkor szerezzetek be sok hasfogót, B6 vitamint, citromot, stb... és a sok folyadék pótlásáról sem szabad megfeledkezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 jóóóóóóóóóó reggelt! De jót aludtam, Mackó jól +fertözted a lányom igy neten keresztül ő is vírust kapott! Lujdzsi a poharam nálad maradt? Igen itt apohár szépen elmostam bekerült a vitrinbe a többi mellé. Egy kis derű :lol: Honnan tudod, hogy 2007-ben élsz? 1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat. 2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal. 3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz. 4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek. 5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük. 6. Otthon is az " irodahanggal" válaszolsz a telefonba. 7. Otthonról is a 0-at ütöd először, hogy juss ki a "kinti" vonalra. 8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál. 10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat. 11. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba. 12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím. 13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész érte. 14. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába. 15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz. 16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod 17. Még rosszabb: pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni. 18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán. 19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán. 20. ....és most röhögsz magadon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 azért rám néhány pont nem teljesül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 Néhány viszont nagyon is Nem a mikrón, hanem a TV távirányítón ütöd be a kódot? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 tudtam,hogy neked bele kell szólni :) ja,és nem használok pin kódot :) :) mik vonatkoznak nagyon is? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat. Egy kicsit másképp de gyakran előfordul velem hogy itt a telefon, a klaviatúra meg a számológép, néha nem tudom melyikkel mit csinálok. Na jó a számológéppel még nem akartam mobil játszani:-) De az gyakran hogy a vezetkésen akarok számolom, kijelzője is van neki. csak a számok vannak más sorrendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 én azért képben vagyok,mikor mit csinálok :lol: na jó,néha nem,de ahhoz sok alkohol kell :) na meg ilyenkor ebéd után,a gombok nyomkodása is nehés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Én csak az egeret, meg a mobilt szoktam összekeverni, ha az asztalon van a mobil, szegénynek jó karcos már a hátlapja. Egy kis ború :lol: Honnan tudod, hogy 2007-ben élsz? Hogy szárazság van tavasztól télig Előrejelzés by Endlos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 :lol: Szépnapot mindenkinek, a betegeknek jobbulást a fáradtaknak kevés munkát! Én sem ez,sem az nem vagyok tehát megyek dolgozni egy szösszenetnyit. Te észrevetted, hogy az astrádnak a képen HondaSzivikutánzó orra van? (fujj :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Te észrevetted, hogy az astrádnak a képen HondaSzivikutánzó orra van? (fujj :-)) sok autóra raknak ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Nem értem miért írtál volna csúnyát? :lol: Hadjuk :-)) Élőben kevésbé érzékeny Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 sok autóra raknak ilyet... ilyet nem sokat láttam még... én. pláne astrán nem. Kadetton mostanában van egy hasonló. SárgaGsi-én Hadjuk :-)) Élőben kevésbé érzékeny ezért furcsállom, én is, hogy itt fórumon ilyen kis harcias! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 na,dolgoznak a művész urak,úgy látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Régen vótmán Bazze elengedtem a Mernyót. Az alja is rozsdás ovlt, meghát a 103ezer ft.-os átiratás. De mos találtam egy Sopron melletti bontóban egy 4WD-s Citröen BX-et, ha ócsón aggya, akkor meglesz a légrugóm, és a 4kerékhajtásom egyben. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Azt nem kis feladat lesz átépíteni Endlos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 ezért furcsállom, én is, hogy itt fórumon ilyen kis harcias! :lol: Erre próbálok már rájönni néha, vannak emberek, nem csak Tomi, akik más szeméylyiségi jegyeket mutatnak élőben, mint chaten, és megint mást emilben :-)) (aszongyák én is :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 De mos találtam egy Sopron melletti bontóban egy 4WD-s Citröen BX-et, ha ócsón aggya, akkor meglesz a légrugóm, és a 4kerékhajtásom egyben. :-)) Remélem sikerül könnyen összehozni majd a cuccost. :) Fotókat feltétlenül készíts majd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Erre próbálok már rájönni néha, vannak emberek, nem csak Tomi, akik más szeméylyiségi jegyeket mutatnak élőben, mint chaten, és megint mást emilben :-)) (aszongyák én is :-)) azt hiszem,én itt is és élőben is ugyanolyan vagyok :lol: de kösz,hogy én vagyok az élő példád mindenféle dologra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Remélem sikerül könnyen összehozni majd a cuccost. :) Fotókat feltétlenül készíts majd. :lol: A következő projekt neked is ez lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 azt hiszem,én itt is és élőben is ugyanolyan vagyok :lol: de kösz,hogy én vagyok az élő példád mindenféle dologra :) Tomi, ne vedd magadra, tudod, anyukám természetgyógyász, és engem is nagyon érdekelnek az emberek, mindenkitől tanulok, amit most tőled tanulhatok, az talán megoldás lesz a saját problémámra. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts