nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 Az óvónéni fizuját nem.... ui: valaki elárulna nekem erről a szövetkezésről valamit PÜ-ben? nem! Neked amúgy is ágyban lenne a helyed!!!!!Tessék meggyógyulni, :lol: ha meggyógyultál, elmondjuk miről van szó, a gép előtt görnyedve, nem lehet feljavulni, aludni, aludni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 [bólogatás] :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Kösszzz.. :lol: nem halálos beteg vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Kösszzz.. :lol: nem halálos beteg vagyok... azért amiket írsz... mert így valóban nem fogsz hamar meggyógyulni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 Kösszzz.. :lol: nem halálos beteg vagyok... Pedig úgy tünt, és aggódunk, és szükség van rád, ezért írtam.De ha már ez is baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 ez titeket ne izgasson. elég ha én foglalkozok ezzel. :lol: na... mondjatok má valamit. Nyuszi! az ilyenektől leszek beteg. mé kell kihagyni ezért? és sajna nem vagyok táppénzen, és éjjelre megyek is dolgozni... ha minden jól alakul. Remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 ez titeket ne izgasson. elég ha én foglalkozok ezzel. :lol: na... mondjatok má valamit. Nyuszi! az ilyenektől leszek beteg. mé kell kihagyni ezért? és sajna nem vagyok táppénzen, és éjjelre megyek is dolgozni... ha minden jól alakul. Remélem. Nem a betegséged miatt hagyunk ki, és nem vagy kihagyva, és nem ezért lettél beteg, az okot hagy ne mondjam most el...és szusszzzzzzzzzza, plíz Tamás, ha ma időben végzek, megnézzük a lámpámat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Tamás, ha ma időben végzek, megnézzük a lámpámat? úú tényleg! persze,megnézzük,aztán ha kell,akkor veszünk is. de legalább most kacsint Hobi,a mögötte jövő autónak,ha fékezel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 úú tényleg! persze,megnézzük,aztán ha kell,akkor veszünk is. de legalább most kacsint Hobi,a mögötte jövő autónak,ha fékezel :lol: sokra meygek vele, majd vki meg a sejhajába kacsint...még jó, hogy ma áll, és akkor olajat is meg mindent kéne nézni, oks? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 sokra meygek vele, majd vki meg a sejhajába kacsint...még jó, hogy ma áll, és akkor olajat is meg mindent kéne nézni, oks? jegyzetelek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 :lol: Akkor esetleg meg is tankolhatod, le is moshatod, porszívózás, egyebek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 :) Akkor esetleg meg is tankolhatod, le is moshatod, porszívózás, egyebek :) most mondjam azt,hogy ezek már fel vannak írva? :) :) :D (ugye nem vagyok papucs? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 jegyzetelek :) Hogy is szokás mondani? Akinek nincs .... , legyen notesze! :lol: :) :) :) ezt nem lehetett kihagyni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Hogy is szokás mondani? Akinek nincs .... , legyen notesze! :lol: :) :) :D ezt nem lehetett kihagyni hogy ti soha nem hagytok ki semmit :D :) egyébként meg tudod,mindig annyi a feladat,hogy kénytelen vagyok felírni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 hááát... majd idővel rájössz, hogy lesz még több is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 akkor jó hogy már van jegyzetfüzetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 akkor jó hogy már van jegyzetfüzetem :) ha már az a másik dolog nincs... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 ha már az a másik dolog nincs... :lol: :) még jó hogy moderátor bácsinak teccik lenni,mert különben csúnyát mondtam volna :) :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 hogy ezt mé kell összekapcsolni a modisággal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 mert ellenkező esetben lehet kevésbé érdekelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Amúgy jóól látom, hogy Piiista bácsi olvas minket? Tessék írni is kedves Piiista bácsi! :) mert ellenkező esetben lehet kevésbé érdekelne :) csak én nem értem ezt? vagy más sem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Amúgy jóól látom, hogy Piiista bácsi olvas minket? Tessék írni is kedves Piiista bácsi! :) csak én nem értem ezt? vagy más sem? :lol: nem baj,az a lényeg,hogy nem írtam csúnyát :) Pista bácsi meg bent ragadt,de gondolom,ha már így felszólítottad,akkor mond is valami okosat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Nem értem miért írtál volna csúnyát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 :lol: Szépnapot mindenkinek, a betegeknek jobbulást a fáradtaknak kevés munkát! Én sem ez,sem az nem vagyok tehát megyek dolgozni egy szösszenetnyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Nem értem miért írtál volna csúnyát? :) "ha már az a másik dolog nincs" :) de így, hétfő reggel hajnali fél tízkor még nehéz logikát keresni bennem :lol: :) :) Szépnapot mindenkinek, a betegeknek jobbulást a fáradtaknak kevés munkát! Én sem ez,sem az nem vagyok tehát megyek dolgozni egy szösszenetnyit. üdv! aki még csak most kezd dolgozni...az az élet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts