Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Győzikéül: Jó vót ez, Csájé! Ez ám a produkcijó! Ezt kell csinányi-e! Magyarul: Nagyon jó volt Nyuszi! Jól össze lett hozva, jól sikerült a Babbaloo-s szervezés! Csak így tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Kár, hogy nem tudtam menni... de higyjétek el, nektek is jobb, mert így tuti nem kaptátok el tőlem a kórt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 halllóó fiatalok :) húúúúúúú nem semmi volt ez a tali,azt hiszem méltó ünneplés volt eme klubnak :) majd valamikor élménybeszámolok is,csak most sok a dolog...és holnap meg már hétfő :) Laci,jobban vagytok már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 Srácok, köszönöm még egyszer, édesek vagytok http://kepfeltoltes.hu/070114/Anami_027_ww...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 halllóó fiatalok :) húúúúúúú nem semmi volt ez a tali,azt hiszem méltó ünneplés volt eme klubnak :) majd valamikor élménybeszámolok is,csak most sok a dolog...és holnap meg már hétfő :) Laci,jobban vagytok már? :lol: Az biztos, hogy jól sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Az biztos, hogy jól sikerült! erre csak ennyit tudok írni: :) :) :) :) :D :D minden rendben egyébként? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 erre csak ennyit tudok írni: :) :) :) :) :D :D minden rendben egyébként? :lol: ja-ja, amikor mentünk a szállásra akkor sajnos megkelett állnunk mert nem bírtam, hajnali 5-kor anyám hívott, 8-kor keltünk és azóta nem pihiztem nagyon álmos vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2007 Mi sem sokat, ma voltunk megnézni a 3 napos tali helszínét, és nagyon kedvesen a tulaj meghívott minket repiebédre :) Engem megnyertek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Srácok, köszönöm még egyszer, édesek vagytok igazán nincs mit,neked köszönhetünk sok mindent! :lol: :lol: Mi sem sokat, ma voltunk megnézni a 3 napos tali helszínét, és nagyon kedvesen a tulaj meghívott minket repiebédre :D Engem megnyertek :) ha más nem,egy igen finomat ettünk :) :) ja és "korán" keltünk,valóban :D ja-ja, amikor mentünk a szállásra akkor sajnos megkelett állnunk mert nem bírtam, ez miért nem lep meg engem? :) amikor láttam éjszaka,hogy hívtál,azt hittem eltévedtetek,de csak a hosszú fekete haj című nótát énekelted :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Mi meg azután hogy jól éreztük magunkat, nagyon jól aludtunk (ami ritkság nálam) és ma meg korán kimentünk a kertbe építgetni, kertészkedni, hihetetlen kellemesen elfáradtunk mindketten, szuper idő volt. Asszem, ha így folytatja az idő, lassan nálam is lehetne jó kis szalcsisütéses talit rendezni. Bár a bojlerrel gond van, de van angolWC, meg lehet kezetmosni, stb. A bulihoz meg minden egyéb megvan, ami kell, 7.1-es hangrendszer, asztalok székek, jó sok tüzelő a kinti főzéshez, bogrács még hiányzik, de bográcstartó az van. ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Kár, hogy kimaradtunk. Erről a táblácskáról nem akar valaki bővebben beszélni? Vagy valami? meg milyen 3 napos? stb.... ugyan nem voltam ott tegnap, de azé jólesne... és sajna éjjel mindegyik fiú egymás után hányt... meg Ildi is... (eredmény= 5 adag ruha a mosógépbe) én meg most érzem megint a torkom... nézek is egy hőfokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Örülök hogy hibátlan lett a tali! Fáj a szívem nagyon hogy nem lehettem ott! Bár nem hiszem hogy ez bárkit is meghatna,úgyhogy nem is írkálok ilyesmit (se) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Kár, hogy kimaradtunk. Erről a táblácskáról nem akar valaki bővebben beszélni? Vagy valami? meg milyen 3 napos? stb.... ugyan nem voltam ott tegnap, de azé jólesne... és sajna éjjel mindegyik fiú egymás után hányt... meg Ildi is... (eredmény= 5 adag ruha a mosógépbe) én meg most érzem megint a torkom... nézek is egy hőfokot. Köszönjük szépen Nyuszinak a szervezést jól éreztük magunkat, Mackó ti pedig gyógyúljatok meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Bár nem hiszem hogy ez bárkit is meghatna... Engem igen :lol: Hiányoztál. SzaboT! Azt a képet elküldenéd nekem, amin ketten vagyunk? Tudod, amit Lujdzsi fényképezett, és a háttérben a Debreceni-dombság van? :) Gyuri! Répa, vagy borsó volt benne? :) Azért remélem, jól vagy, és lesz időd kipihenni magad. A Mackó családnak meg jobbulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 Örülök hogy hibátlan lett a tali! Fáj a szívem nagyon hogy nem lehettem ott! Bár nem hiszem hogy ez bárkit is meghatna,úgyhogy nem is írkálok ilyesmit (se) De igenis, nagyon-nagyon hiányoztál, hiányoztatok nekünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 jó reggelt! hurrrrááá hétfőőőőőő :) :) na jó csak vicceltem :lol: remélem a meleg szobából való távozás a kinti friss,hideg levegőbe mindenkit felfrissített,hogy bele tudjon vágni egy újabb hétbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Jobb reggelt! mossemvótamdógozóban és milyen szerencs, mert megint "czifra" f.sás jött ránk... :) most már qrtára kezd elegünk lenni ebből, de 1x csak vége lesz. Mondták, hogy mindnre fel kell készülni, na de ez már kezd sok lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 valahogy ti sokkal érzékenyebbek vagytok mindenféle bajra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 te csak hiszed. Én marha ritkán szoktam szerintem beteg lenni, de akkor nagyon. Ez most úgy néz ki, egy ilyen eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 nem konkrétan rád értettem,de pl a gyerkőceid gyakran,ahogy látom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 mióta Lacus oviba jár, azóta amit csak tudott, eddig mindent haza hozott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2007 Tamások, egy telefonszámom már van, bár azok nemigen helyiek, részletekről est, csak míg el nem feljtem kartam mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Tamások, egy telefonszámom már van, bár azok nemigen helyiek, részletekről est, csak míg el nem feljtem kartam mondani ok,majd ha nekünk is eszünkben marad,rögzítjük :) mióta Lacus oviba jár, azóta amit csak tudott, eddig mindent haza hozott. :lol: az ovónéni fizuját is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Az óvónéni fizuját nem.... ui: valaki elárulna nekem erről a szövetkezésről valamit PÜ-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 ui: valaki elárulna nekem erről a szövetkezésről valamit PÜ-ben? türelem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts