nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nem hiszem hogy bárkinek is nehezére esett.De ha mégis, bocs a kellemetlenségért.15 fő felett lett volna (és mi15-20 főt említettünk)érdekes, mert akkor már be kell tervezniük, legyen minden, de így is hálásak voltak, mert legalább tudnak készülni, és szerintem nekünk sem ártott végignézni, emrt én pl. kifejezetten nehezen döntök ott a helyszínen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nem is az,hogy nehezünkre esett,de sokat szívtam a köcsög étlappal,mert...na mindegy,csak sok idegeskedés és idő ment el,jóformán feleslegesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 nem is az,hogy nehezünkre esett,de sokat szívtam a köcsög étlappal,mert...na mindegy,csak sok idegeskedés és idő ment el,jóformán feleslegesen bocsánatot kértem, majd legközelebb intézem én, és akkor nem kell idegeskedned, de továbbra is állítom, nem volt felesleges Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nem esett nehezemre,csak mint írtam,kárba veszett ez-az. ennek most ilyen volt a hatásfoka,ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 Jut eszembe!Gyuri nem azt mondtad a Bajcsyn lesztek, vagy az a panzió neve?mert azt hittem azon az utcán is van, és az a központban van, de lehet én értettem félre valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 napközben a balaton utcát említette Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 napközben a balaton utcát említette emlékszem, azért kérdeztem meg újból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 emrt én pl. kifejezetten nehezen döntök ott a helyszínen. Én is fél óráig szoktam nézegetni az étlapot, kikészítem szegény pincéreket, de csak úgy tudok tényleg olyat rendelni, amit örömmel fogyasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 emlékszem, azért kérdeztem meg újból :lol: akkor nem értem mi a kérdés. de inkább meg sem szólalok,mert engem nem nyuszifülnek hívnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 akkor nem értem mi a kérdés. de inkább meg sem szólalok,mert engem nem nyuszifülnek hívnak Még szerencse!A végén nem tudnánk ki szól kinek. A lényeg, hogy nekem Bajcsyt mondott, ezért kérdzetem rá újból, és azért most mert napközben nem tudtam belefolnyi a csevejbe. Én is fél óráig szoktam nézegetni az étlapot, kikészítem szegény pincéreket, de csak úgy tudok tényleg olyat rendelni, amit örömmel fogyasztok Én még így is nehezn döntöttem :) És lehet most sem a legjobbat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Még szerencse!A végén nem tudnánk ki szól kinek. A lényeg, hogy nekem Bajcsyt mondott, ezért kérdzetem rá újból, és azért most mert napközben nem tudtam belefolnyi a csevejbe. és attól hogy nem tudtál belefolyni a csevelybe,attól még a bajcsy marad érvényben? ez most komoly? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nyuszi! Ha itt nehezen döntöttél, akkor mi lett volna egy 20 oldalas étlap esetén? :lol: Hol készül a torta végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 és attól hogy nem tudtál belefolyni a csevelybe,attól még a bajcsy marad érvényben? ez most komoly? :) Egyáltalán nem erről volt szó.... Mackó: Kismandulában, már csak oda értem el zárásig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Egyáltalán nem erről volt szó.... hanem miről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 hanem miről? :lol: már letisztáztam vele a dolgot, így már semmiről Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 már letisztáztam vele a dolgot, így már semmiről akkor most csak kommentet növelünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Mackó: Kismandulában, már csak oda értem el zárásig :) oksa. nálunk 2 fiú még mindig beteg. 1,5 órája adtunk nekik lázcsillapítót. most "csak" 37-37,5 a hőfok... :lol: akkor most csak kommentet növelünk? azt ne mondd, hogy ez téged zavar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nálunk 2 fiú még mindig beteg. 1,5 órája adtunk nekik lázcsillapítót. most "csak" 37-37,5 a hőfok... :lol:Szombatra megyógyúlnak, ha én mondom :-)) ammen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Szombatra megyógyúlnak, ha én mondom :-)) ammen rendben. már csak egy pesztrát kéne intézni nekik szombat estére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 azt ne mondd, hogy ez téged zavar. :) jóvanfőnök,értem a célzást [durciszmájl-hegyek] :) :) :) a srácok remélem meggyúgyulnak...bár még elég magas a lázuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Szép jó reggelt mindenkinek! Az idő enyhe, a Corsa piszkos, de az utóbbit ma orvosolom. Kösz a felajánlást, de most Túrkevén ápolgatnak. Valahogy csak oda jutok. Én Püspökladányból jövök. Ha gondolod, akkor elmegyek érted meg haza is viszlek. ... én pl. kifejezetten nehezen döntök ott a helyszínen. E szempontból kifejezettem hasznos az étlap előre átnézése, mert én meg hamar döntök és mindig éhes vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 jó reggelt! nem tudom miért akadtok fent ennyire az étel kiválasztásán...mivel döntést kell hozni,azaz választani,persze hogy hattttallmassss a kockázat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Jó reggelt! Srácok alakulnak, most már úgy néz ki, hogy csak egy pesztra kéne. Na ez lesz a nehezebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 na,ez jó hír! csak azt tudnám,miért van ilyen sötét most...olyan rossz,hogy felkelek,bejövök a munkahelyre,és olyan sötét van,mint amikor este lefekszem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Tamás! Kapcsold le a villanyt, amikor este lefekszel! :) Úg elaludni is könnyebb! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts