adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 én optimista vagyok.de az hogy én mit gondolok,és mi a valóság,az adott esetben eltérhet. :lol: sajnos,meg is tapasztalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 amikor te írtál,akkor már rég ment minden :lol: Lehet csak későn láttad, amit írtam, mind1, lényeg, hogy mindig jót feltételezz a másikról először (és másoccor is :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 nincsenek előítéleteim (ja és van hozzászólás időpontja :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 nincsenek előítéleteim (ja és van hozzászólás időpontja :lol: ) Igen ja az van :-)) Ha vannak ilyen közös költségek, akkor gondolom, azt is vhogy majd szervezni kéne, ki fizette a billiárdot, stb. Mélykék mérkék? :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Jujj srácok,a gázbowdenem szakad meg érte,mi a rákér' nem tudok most menni! :lol: :) :) Ha nem tartoznék közétek(remélem azért mégis) olyan murva irigy lennék erre az egészre,hogy alábbhagynék a pesti régiótagságommal,és felcsapnék debreceninek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 No, a kaját is beírtam. És hogy senki se fizessen saját zsebből a szervezők közül, kérlek titeket, hogy dobjatok már egy számlaszámot, ahova utalhatok. Előre is kösz. Igen, ezt én is szerettem volna kérdezni, hogy kell valamit előre fizetni? Mert akkor kérnék egy számlaszámot és utalom a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Hello,nekem a szombat kilőve, dolgozom! :lol: Ezer a baj! (Köszi nyuszi az sms-t) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2007 Előre max a tortát kell fizetni, a vendéglőben nem hiszem....ezeket én állom, és majd a végén rendezzük.Felesleges most utalgatni, az utalás összegét hagyjátok meg borravalónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 gúd moning! eljött a várva várt pillanat,hetek óta először tiszta a kocsim :) mostmár jöhet eső,hó,akármi :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 ettől féltem,hogy szombatra szépen lemorzsolódik a csapat...de ne legyen igazam :lol: Történt némi változás nálunk. Úgy néz ki megyünk ketten. A kajaválasztásnak mi a határideje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 :) :lol: :) mellbevágó szavak ezek :) én csak abban tudok segíteni,egy vacsorán van,lesz alkalom sokat beszélgetni,jobban megismerni a többieket. az,hogy van-e szükséged erre,csakis a te döntésed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nem,szerkesztem,csak sz@r a képfeltöltés,egy fél óra volt ez a három kép... Azt hiszem fekete-fehéret gif be a leggazdaságosabb menteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Történt némi változás nálunk. Úgy néz ki megyünk ketten. A kajaválasztásnak mi a határideje? most vettem észre,hogy szerkesztetted a hozzászólásod. jó lenne minnél hamarabb kiválasztani. ma minden-minden-mindenképpen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 most vettem észre,hogy szerkesztetted a hozzászólásod. jó lenne minnél hamarabb kiválasztani. ma minden-minden-mindenképpen :lol: De azért ne hidd azt hogy minden ok! Már csak melóból tudok írni az a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 De azért ne hidd azt hogy minden ok! Már csak melóból tudok írni az a baj. az eredeti kommentedből ítélve... :lol: fura,mert sokaktól hallottam már hasonlót mostanában.én már meg sem merek szólalni ilyen témában... igen,azt látom,hogy mostanság ritkábban vagy itt. de gondolom ha lesz rá módod,változtatsz ezen. látod, több tag van,aki fórumon nem annyira aktív,de talikon részt vesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 az eredeti kommentedből ítélve... :) fura,mert sokaktól hallottam már hasonlót mostanában.én már meg sem merek szólalni ilyen témában... igen,azt látom,hogy mostanság ritkábban vagy itt. de gondolom ha lesz rá módod,változtatsz ezen. látod, több tag van,aki fórumon nem annyira aktív,de talikon részt vesz. Remélem az eredetit csak Te láttad! A ritkán vagyok de lehet még ritkábban leszek. Nem tudom. De mit változtassak ezen ez is sok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Remélem az eredetit csak Te láttad! A ritkán vagyok de lehet még ritkábban leszek. Nem tudom. De mit változtassak ezen ez is sok? :lol: ha a fórumon nem is leszel aktív,gyere talikra,az a lényeg :) és nem,ez nem sok :) én tegnap épp a vezetéknélküli,mobilos net után érdeklődtem,hááát nem éppen olcsó mulatság... azon pedig ne aggódj,hogy rajtam kívűl esetleg,ki/kik látták.rossz ember nem lehetett,mert ez az Opelklub :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 ha a fórumon nem is leszel aktív,gyere talikra,az a lényeg :lol: és nem,ez nem sok :) én tegnap épp a vezetéknélküli,mobilos net után érdeklődtem,hááát nem éppen olcsó mulatság... azon pedig ne aggódj,hogy rajtam kívűl esetleg,ki/kik látták.rossz ember nem lehetett,mert ez az Opelklub :) Bárki olvashatja ehhez nem kell tagság. Miért kell mobilos. Én egy cselló standard+telefonon gondolkodok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Bárki olvashatja ehhez nem kell tagság. Miért kell mobilos. Én egy cselló standard+telefonon gondolkodok. nekem t-online van otthon,de ha már van notebook,akkor kényelmes lenne mindenféle kötöttség nélkül netezni.na de nem bármi áron :lol: bárki olvashatja,de ide nem jár mindenféle jöttment ember :) a csillagok a tali topikban szerintem csak kellékek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 nekem t-online van otthon,de ha már van notebook,akkor kényelmes lenne mindenféle kötöttség nélkül netezni.na de nem bármi áron :lol: bárki olvashatja,de ide nem jár mindenféle jöttment ember :) a csillagok a tali topikban szerintem csak kellékek :) Ide csak jó emberek járnak! :) Nem Tom megnézni a menüt nem müxik, a kiszolgáló nem találja, pedig reggel még sikerűlt! Ma vittem szerelőhöz a Jancsikát állítólag /remélem/holnapra kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Gyuri,mailban elküldtem! igen,csak jó emberek. elég csak rám nézni :lol: :) :) autó ügyben pedig reménykedek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 És milyen szerényen mondja! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 És milyen szerényen mondja! :lol: :) :) Az öreg szerénykedik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Az öreg szerénykedik? :) Jaja! pontosan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 a rutin és az évek :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts