Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ezt nem gondoltam komolyan :-))) Aszittem ez a h.sz.-em megnyugvás jelent neked a tehermentesítés ügyében, szívesen felvállalom, ha nyamnyamról van szó, bár kissé izgulok, mi lesz, ha páraknak nem lesz jó, de azért ez ritkán fordul elő, sok házibulit csináltam már (főzési részét is) p.ü.-mre nem válaszolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 válaszoltam, de ezt az idézést honnan szedted, nem emlékszem hogy iylet írtam volna, a szervezésről szóló véleményemet pedig majd szóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 válaszoltam, de ezt az idézést honnan szedted, nem emlékszem hogy iylet írtam volna, a szervezésről szóló véleményemet pedig majd szóban Húha az ilyen dolgok mindig megijesztenek :-)) ja kissé átalakítottam (bocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 ja kissé átalakítottam (bocsi) ok, csak furcsállottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 fúk lányok... remélem szombatra jobban lesz a család, mert egyelőre mind 3 fiú beteg... Lacussal indult, de most már mindegyik az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 fúk lányok... remélem szombatra jobban lesz a család, mert egyelőre mind 3 fiú beteg... Lacussal indult, de most már mindegyik az. :lol: ha nem jöttök időben szóljatok, mert holnap leadom a foglalást, ésa kkor már nincs kecmec Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ehhh... Nyuszi... ugye ezt nem mondod komolyan? Még a doki se tudta megmondani, hogy meddig tart... annyit mondott, hogy ha csütörtökig nem múlik el, ill. nem enyhül, akkor menjünk vissza. És 3 beteg gyerek az 3 beteg gyerek... nekünk 1 fő-vel kéne számolni, aztán max. lesz 2... remélem legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 de komolyna mondom, sejtem mit jelent, és megértem, a gyerek az első, megértem.de te is megértheted, ha le van foglalva a kaja, azt ki kell fizetni.max, akkor ne rendeljetek kaját, és ha jöttök ottt lesztek, majd rendeltek pluszba. Nem szemétség, vagy nem törödömség, de a bizonytalanra nem lehet alapozni.Nekem konkrét infókat kell mondanom ha megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 rendelnék én 1 főre, csak még mindig nem látom az étlapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 húúú Laci,nem irigyellek benneteket :) elég sokat betegeskednek a picik. mielőbbi gyógyulást nekik!!! viszont,ha lefoglaltuk a helyet és vacsorát,akkor tényleg nem nagyon van visszaút :lol: de remélem ilyesmire nem kerül sor. addig is itt van az étlap (bocsi a nagy méretért,csak így olvasható) Étlap 1 Étlap 2 Étlap 3 NEM GYŐZZÜK HANGSÚLYOZNI,HOGY A MAI NAP FOLYAMÁN VÁRJUK A VÁLASZOTT ÉTELEKET! :) ha valakinek valamilyen úton módon nem menne,vagy szeretné mailban megkapni otthoni egyeztetés céljára,stb,az szóljon itt,vagy telefonon Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 a 3 étlap egyforma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 rendelnék én 1 főre, csak még mindig nem látom az étlapot. erre hagy ne mondjak semmit jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 a 3 étlap egyforma? nem,szerkesztem,csak sz@r a képfeltöltés,egy fél óra volt ez a három kép... na,végre működik... bocs a késésért,de mostmár lehet csemegézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Van esetleg Dessert, egyéb, elég, ha csak linket adsz, nem kell szendvedni az itteni szerkesztéssel, kérlek nézzétek meg a tallik chatit bocs a késésért,de mostmár lehet csemegézni :lol: Csemegézni, csöpög a nyálam :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 persze van minden, de a tortáról se feledkezzetek meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Beírná nekem vki Nyuszifül számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Van esetleg Dessert, egyéb, elég, ha csak linket adsz, nem kell szendvedni az itteni szerkesztéssel, kérlek nézzétek meg a tallik chatit Csemegézni, csöpög a nyálam :-)) öcsééémmmmmmmm ott az étlap,ott van rajta minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 van például az ... ööö ... segítsetek már? Milyen más autómárkák vannak? :lol: Zúg a Volga, zúg a Volga. Had zúgjon csak, az a dolga! :) No, a kaját is beírtam. És hogy senki se fizessen saját zsebből a szervezők közül, kérlek titeket, hogy dobjatok már egy számlaszámot, ahova utalhatok. Előre is kösz. Jól haladunk, mégha döcögve is. Kialakul ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Jól haladunk, mégha döcögve is. Kialakul ez. ha van,aki(k) csináljá(k) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 öcsééémmmmmmmm ott az étlap,ott van rajta minden :lol: Öcsém mostmár kijavítottad, de nemrég még ugyanaz volt mindkét linken, a harmadikon meg 0 (mackósajt sem azért kérdezte, hogy ugyanazok-e, mert nem nézte meg) Nyo akkor most kiválasztjuk a desserteket is, meg ami kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 amikor te írtál,akkor már rég ment minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Softi válaszolt a levelemre,sajnos nem tudnak jönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Softi válaszolt a levelemre,sajnos nem tudnak jönni :lol: kár... na majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 kár... na majd legközelebb. ettől féltem,hogy szombatra szépen lemorzsolódik a csapat...de ne legyen igazam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 kicsit több optimizmust... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts