Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 A halál pillanatai Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Beugrott! De amúgy A halál ezer arca. Délután kiírom, aztán vágom a táskába bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Beugrott! De amúgy A halál ezer arca. Délután kiírom, aztán vágom a táskába bele. na én meg majd a helyszínen átmásolom :lol: bár nem hiszem hogy végig fogom nézni,de bizonyos szinten kíváncsi vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Néhány ponton kell hozzá gyomor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 gyomor az van.kérdés,hogy a tartalma is kell-e hozzá :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 A lényeg, hogy el kell vonatkoztatni a horrortól. Az csak fikció. Ez maga a véres valóság. Itt valódi a villamosszék, tényleg leugrik az ember a 6.-ról az aszfaltra, és tényleg szitává lövik az embert. És még sorolhatnám. Ez inkább csak akkor normálisan megnézhető, ha szarsz más, és saját életedre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 hát nekem nem ilyen a szemléletem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hát, nekem elég sűrűn ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 www.wilcoxengines.demon.co.uk/enggall.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 No már karistolom is Lujdzsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hát, nekem elég sűrűn ilyen. Nem egészséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Én elvagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Én elvagyok vele. :lol: nem mondod??? de azt ne mond,hogy jó,mert el nem tudom képzelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Jó, nem jó? Amikor így érzem magam, akkor tök mindegy. Ez az igazi fásultság és unalom. Nem érdekel senki, és semmi. Legfőképp én nem számítok magamnak. Ez nem depi, meg ilyenek, egyszerűen csak unalom. Azt hittem, hogy már kinőttem belőle, de mostanában megint rámtör néha. Valami hiányzik. Régebben ilyenkor váltottam állást és várost. De már abba is beleuntam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 fura ezeket olvasni! de az unalom ellen lehet tenni! :lol: leginkább azt nem értem, "nem számítok magamnak" :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 magunkat ismerve az Aki vendéget, barátnőt, feleséget, gyereket hoz, azt is jelezze a létszám miatt Csak én jelezetem? remélem legalább Mackó hozza Ildit mert ha nem szerintem Andi sem jön el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Csak én jelezetem? remélem legalább Mackó hozza Ildit mert ha nem szerintem Andi sem jön el! Laci(ék),még nincsenek a listán,úgyhogy erre ezután derül majd fény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 vegyél vissza,újonc,mer jön az irgalmatlan bácsi,és szétmoderál :lol: szabadna tudnom, hogy kire gondoltál? :) 13.-a, bárhol, bármikor (modi kolléga majd módosít) Sanyi! Ez a halvány mondatfoszlány mi lenne? mé én módosítsak? Laci(ék),még nincsenek a listán,úgyhogy erre ezután derül majd fény :) Má rajta vagyunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Sanyi! Ez a halvány mondatfoszlány mi lenne? mé én módosítsak? Azért te módosíts, mert még a hely nem tuti (ismereteim szerint), viszont én már nem tudom módosítani, mert holnaptól otthon vagyok, ahol nincs net. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 szabadna tudnom, hogy kire gondoltál? :) persze,izééénekkk a hogyishívjákja' :) Má rajta vagyunk! :) látom :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 így már tészta sor. :) Sanyi! Jó lenne amúgy ha nem lennél beteg! tessék meggyógyulni mielőbb! Ki fog engem driftelni tanítani a nyáron a bw3-on? persze,izééénekkk a hogyishívjákja' :lol: hát nem sok kis semmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ki fog engem driftelni tanítani a nyáron a bw3-on? Amíg Vectrád van, addig senki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 nyáron a bw3-on? hát nem sok kis semmi... :) falun csak ennyire telik :) :lol: :) Sanyi,tényleg gyógyulgass,mert gondolom így vezetni sem olyan élmény...meg gondolom akár veszélyes is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Amíg Vectrád van, addig senki! :) kössszzz... :) na majd akkor Roli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 kössszzz... :) na majd akkor Roli! :lol: Rendben, megyünk pár karikát. :) Csak hogy érezd, hogy miből maradsz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts