Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hát, én is jobban szeretek dumcsizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 kaja közben? :lol: az a baj,hogy vizuális típus vagyok,és már azon jár az agyam,hogy milyen finomat fogok enni :) és utólag is boldog születésnapot a régiónak,köszönöm nektek,alapítóknak,hogy itt lehetek köztetek!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Nekem nem kell köszönni semmit. Két napja (ha szigorú lenne a vezetés) nem vagyok klubtag. Várom a fizut, hogy a klubtagságit be tudjam fizetni. Ja, fejlemények: az ortopéd doki szerint annyira be vannak gyulladva az izületeim a bokámban, hogy azokat látnia kell egy reumatológusnak. Beutalót viszont csak háziorvos írhat, aki Túrkevén van. Tehát ebből táppénz lesz, akkor viszont nincs leltár, de van Debrecen! Milyen jó is betegnek lenni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 azért ez nem olyan vidám dolog!!! vigyázz magadra embör!!!! ja,ha nem vagy klubtag,de szeretnél az lenni,akkor vedd fel a kapcsolatot.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 És ki is itt a góré, aki segíthet nekem ebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 vegyél vissza,újonc,mer jön az irgalmatlan bácsi,és szétmoderál :lol: góré? az vidéken van,tudod,ilyen kukoricatároló építmény :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hát, én is jobban szeretek dumcsizni. Én nem szeretek beszélni... És amúgy is másként tudom a sztorit. :) Na jó, legyen AGR szelep. Mindegy, ma úgyis viszem diagnosztikára és ott megnézzük, hogy a szenzorok mit mérnek. Hívtam a Csergőt, 25e kedvezmény nélkül a legolcsóbb, 30e-ért van gyári felújított és 45e a gyári... Nem könnyű a választás. Asszem u.gy. lesz belőle és hamarosan elvakolom. góré? az vidéken van,tudod,ilyen kukoricatároló építmény :) Íííí, mennyit játszottam én abban. Egyszer majdnem rámborult az egész kukoricahalmaz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 én azért elgondolkodnék a gyári felújítottan is!!! anno AC-pumpával játszottam el ezt,60e lett volna darabja,és kettő kellett a gti-ben,a kút utcán (reklám helye :) ) pedig 18 volt a két pumpa felújítása. teljesen tökéletes,halk,megbízható volt.és persze garanciával utángyártottnál meg gyártótól függ sok minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 vááááááááááááááááááá [fejem az asztalba verős szmájli-hegyek]:lol: :) :) Szerinted poénnak szántam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ez esetben nem számít,hogy poénnak szántad-e vagy sem,de engem ettől függetlenül kikészített :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ha már iylen szépen összegyűltetetek, akkor talán megmondhatnátok hány főre foglaljam le a kajáldát....játszani meg mki játszon otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 akkor viszont nincs leltár, de van Debrecen! Milyen jó is betegnek lenni! :lol: Hehe de mos ugye a dzsondírral jösz? (zé Kondír, namind1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 No, akkor megyek az aktuális rovatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Én nem szeretek beszélni... És amúgy is másként tudom a sztorit. :) Na jó, legyen AGR szelep. Mindegy, ma úgyis viszem diagnosztikára és ott megnézzük, hogy a szenzorok mit mérnek. Hívtam a Csergőt, 25e kedvezmény nélkül a legolcsóbb, 30e-ért van gyári felújított és 45e a gyári... Nem könnyű a választás. Asszem u.gy. lesz belőle és hamarosan elvakolom. Íííí, mennyit játszottam én abban. Egyszer majdnem rámborult az egész kukoricahalmaz... :lol: Mijazaz u.gy.? mirre szolgál az AGR szelep? AGResszív motorteljesítménynövelés? :-DD Ha vki esetleg nosztalgia érzetért hajlandó fizetni nekem 1350 Ft-ot óránként, akkor jöhet ugrálni a kukoricatárolómban, de kérem, hogy előre szóljon, mert le vannak foglalva az időszakok. Ja és nyuszi, meg mindenki, én igazából benne vagyok Bólingban is, meg kerekasztalban is Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 u.gy. = utángyártott :lol: az AGR szelepről pl itt is olvashatsz de a google mindig segít,csak kérni kell tőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ez esetben nem számít,hogy poénnak szántad-e vagy sem,de engem ettől függetlenül kikészített :lol: Bittosan sok dolog van a világon, ami téged kikészít de nem tesz jót a lelki, később a testi egészségednek, ha csukott szemmel jársz. 20-30 év még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Bittosan sok dolog van a világon, ami téged kikészít de nem tesz jót a lelki, később a testi egészségednek, ha csukott szemmel jársz. 20-30 év még. a lelki és testi egészségemnek a világ akármilyen értelemben sem tesz jót.egy autóval akárhogy jársz,ártasz neki,mert használódik...kérdés hogy használod. azt hiszem,az élet is ilyen. de nem akarok erről filozofálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2007 Softiék, I-Sék, Lujdzsi....ha vki látja őket infózzon!Vagy aki még kimaradt. A bizonytalanság miatt asszem a kevésbé aktív tagokat nem is zavarom ezzel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ez már nem bizonytalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ez már nem bizonytalan. magunkat ismerve az Aki vendéget, barátnőt, feleséget, gyereket hoz, azt is jelezze a létszám miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Halihó ! Üdv mindenkinek. Szabó Tmi: Stervó klínika 06303136396 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hej, Lujdzsi! Nem is gondoltam volna, hogy te is csíped a HBB-t! :lol: Tetszik az idézet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Halihó ! Üdv mindenkinek. Szabó Tmi: Stervó klínika 06303136396 Köszi! Épp most beszéltem velük, mert a cégtudakozóban benne vannak. :) Epreskert 23 a címük. Ha mákom van, akkor olyan szervó van a gépsasban, mint az F Astrákban, és akkor felújítható. Ha nem, akkor is tud rá olcsó megoldást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 na ugye :lol: Hurrá én segítettem valakinek véééégree hurrá :) SS! Ha jösz 13-án hozod a filmet nekem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ööö... Melyiket is? Ezt most teljesen elfelejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts