Vascona Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Valaki a múlkor azt írta, hogy a bokszolókkal sakkozni, a sakkozókkal boxolni érdemes. Az én főnököm megjelenését és IQ-ját véve alapul bárhogyan mgverném. Node attól még tuti nem engedne el. Majd harcolok... orrosokkal drift versenyre menni faros autóval,az nem jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Jó reggelt! Mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Nem, dolgozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 szasztok dc regiosok üdv Becsböl Vascona jol megjöttem megkaptam mar a szemelyit is mostmar annyiszor jöhetek mehete ahänyszor akarok minden fanky hetfön kezdek a nyomdäba üdv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Helló Tas! Na végre! Örülök neked! Majd iszom egy sört az egészségedre. Jómunkát külhonban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Cáfolnám. :lol: Cáfolni lehet, de bizonyítani nem. Meghát ugye mindenki a saját tapasztalatai után itél. Ma (meg tennap) aknán állt bull, a bontott gólyalábból, meg a sajátból összehoztunk egy ######át anyagban túlléptem a 30 rongyot (toronycsapágyak kompletten, kerékcsapágyak, silentek), munkadíj, meg benzin rohangálás 13ezer. Ezekután ne mondja nekem senki, hogy maradjak ésszerű határok között a felújításban :-DDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2007 Mivel többen jelezték jó lenne nem csak vacsorázni, hanem aktív programot szervezni, ezért a javaslatom a következő, bár lehet kicsit borsosabb lesz a végösszeg. A FOntanaban mondjuk 6-7-ig bowlingozunk, a kis létszámra való tekintettel sztem elég lesz egy pálya, de ha mégsem akkor helyben módosítunk, ott van biliárd,csocsó, darts, fallabda is.Foglalva csak a bowling lesz, feltéve ha egynél több a jelentkező. 7-től pedig vacsora. Az áraikat sajnos most még nem tudom, de úgy gondolom így két legyet üthetünk egy csapásra, és vacsora után aki akar még mehet vissza játszani, feltéve hogy addigra marad még hely.Vagy pedig előbb vacsi, aztán játék, bár....teli hassal én nem fogok az tuti. Létszám ismeret hiányában még a hely nincs lefoglalva, ha szerencsénk van jövőhét nem lesz még késő, és nem foglalják le a helyet. A szervezésről pedig annyit, hogy mint korábban említettem, várom a javaslatokat, és bárki kezébe veheti az irányítást. Ui.Gyuri, nálam aludhattok, bár lehet nem jut ágy, hiszen leszünk már ott egy páran, de valahogy megoldjuk, ezért felesleges szállodára költeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Roli! Vélemény? Irmscher 4.0 24V Csini! :lol: Itt pedig az autó, amiben benne van. A rendszámot elnézve csöppet sem fanatikus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Ohh csöpög a nyál, kéne egy bögre ide :-))) (szegény billenytű) vacsora után aki akar még mehet vissza játszani, feltéve hogy addigra marad még hely.Vagy pedig előbb vacsi, aztán játék, bár....teli hassal én nem fogok az tuti. Létszám ismeret hiányában még a hely nincs lefoglalva, ha szerencsénk van jövőhét nem lesz még késő, és nem foglalják le a helyet. Nem nagyon megerőltető a pocinak a bóling nagyon előre le kell foglalni, két ünnepközt voltunk, a billiárdasztalok nagyon gányul vannak elhelyezve, (kicsi a hely) az étkező ilyen magas asztalok, plaza-kiülős hangulat, csocsó meg elkerülte a figyelmemet, de ha bóling lesz, akko én benne vok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Roli! Vélemény? Szépen egyben van... De ahogy nézem,ebben sem honda futómű van hátul :) Egyszer ha sikerül egy ilyen motort kerítenem,csak egy napos munka lesz beengedni az ascona-ba,mivel fizikailag minden mérete ugyanaz,mint az én motoromnak :) akkor lesz majd nemulass! :lol: De ha már a képeknél tartunk,Sanyi! Vélemény? :) És erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2007 Endlos, tisztában vagyok a hely adta lehetőségekkel, de mivel épp te voltál az aki felvetette, ne csak vacsora legyen, ezért gondoltam, hogy ez az hely megfelelő lehet.Amúgy mi a céges bulin nagyon jó hangulatban letudtuk az estét, és a kaja is finom volt...Gondolom a magánszemély sem esik alacsonyabb elbírálás alá, mint a cég. De mivel mindig csak a negatívumok kerülnek felsorolásra, javasolni pedig senki nem javasol semmit, nem is tudom mi lenne a helyes. Mivel szombat este lesz, és vacsora után ha másik helyre vonulunk már nemigen lesz sehol hely, ezért bátorkodtam javasolni a Fontanat, ahol minden egy helyen van. De akkor várom a javaslatokat.Vagy akár valaki meg is szervezheti...Én számos lehetőséget adtam, valamelyikkel mindig baj volt. Lassan már a kedvem is elmegy az egséztől, mert feleslegesen töröm magam mindig, és kicsit unom már. Ha valami fejlemény van, szóljatok, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2007 Majd elfelejtettem, Boldog szülinapot nekünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Éljünk! Éljünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Holnap megyek ortopéd dokihoz, mert már teljesen járóképtelen vagyok. Tegnap csak ülőmunkát tudtam végezni, az meg a munkakörömben nem sok van. Tehát számítok egy jó kiadós táppénzre. Ha a doki hazazavar, akkor ott leszek szombaton. További fejlemények holnap. A helyen meg ne idegeskedjetek. Megyünk, ahova megyünk. Mindenhol jól érezzük magunkat, minden problémát lendületből megoldunk. Ha meg nem tetszik, akkor jövőre nem oda megyünk. Ennyi... De ha már a képeknél tartunk,Sanyi! Vélemény? :lol: Szép, nagyon szép! Jól haladtok! Mi még a tervezési fázisban vagyunk. De úgy néz ki, hogy ikreket készítünk a cimborával. Legalábbis ez az új terv. Ő is szélesítettet akart, meg én is, de különböztek a terveink. Tegnapelőtt összeültünk, volt egy kis érdekegyeztető konferencia, és közös nevezőre hoztuk a dolgokat. Tehát a két autó kicsit az ő, kicsit az én ötletem lesz. Szépek lesznek, és furcsák! :) Egy trükk, csak úgy sunyiba: hátulról előre nyíló motorháztető, de Jaguar E-Type stílusban. (együtt nyílik a lámpával) Szerintem baromi jól néz majd ki (egyszer). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 De mivel mindig csak a negatívumok kerülnek felsorolásra, javasolni pedig senki nem javasol semmit, nem is tudom mi lenne a helyes. Na erre én aszondom, hogy ha jó a társaság, akkor jó a hangulat, és akkor bárhol jó, nekem seemann jobban teccene, utána meg csocsó a neonban, vagy royalban miccótok? Nem akartam bekavarni, csakhát most voltam ott, és egyszerűen csak elmondtam az érzésemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 orrosokkal drift versenyre menni faros autóval,az nem jó? :lol: Én benne lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ennyire szeretsz veszteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 szép estét... Osztom Sanyi véleményét. No meg most már szabit is intéztem 13-ára, szóval irgum-burgum. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ennyire szeretsz veszteni? :lol: Soha sem veszítek mármint ha a te értelmezésedben nézzük, akkor szinte mindig, de azt nem élem át vereségnek, csak akkor megyek bele egy játékba, ha vesztesként is élvezném tehát a játék kedvéért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ez érdekes. Ellenem viszont nem szokás nyerni. :lol: Ja, hogy folytattad! :) Így már más! :) Viszont nekem a pszichológus is megmondta, hogy versengő típus vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ez érdekes. Ellenem viszont nem szokás nyerni. :lol: Ja, hogy folytattad! :) Így már más! :) Viszont nekem a pszichológus is megmondta, hogy versengő típus vagyok. Nekem a pszichológus azt mondta, hogy oktatnom kellene az életfelfogásomat, (én adtam tanácsokat neki) :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Sanyi,ha esetleg gondolkodsz olyasmin,amit mi megcsináltunk,csak szólok,a kasztnisom azt mondta,reméli nem ez volt az utolsó ilyen autó,amin ilyet kellett csinálni,mert nagyon tetszik neki,és nagyon élvezte hogy a lehetetlent is megcsináltuk :) szóval én gondolkodnék a helyedben;nem is volt drága Endlos,nekem is nagyon bejön,ahogyan kezeled a dolgokat,minden hozzászólásodban van egy kis endloszos,amiről akkor is megismerném a hozzászólást,hogy te írtad,ha nem lenne odaírva :) A driftről pedig csak annyit,hogy jól fogod fel,baromi nehéz lesz,de győzhetsz is akár :) Csak végig hátrafelé kell majd menned,és ha túlcsúszik,akkor azt is ellen kell kormányoznod... kuva lassú a forum,mia farok van vele?! :lol: Szép, nagyon szép! Jól haladtok! A futómű benn,a padlólemez is,és minden változtatás...apróbb dolgok vannak már csak hátra,és az eredeti kasztni hibáinak javítása,no meg egy-két merevítés még... Azért áll fenn a segge ennyire,mert omega rugók voltak csak a futóműhöz,és hát az nem 760kg-hoz van tervezve,hanem az 1470 és 1620-as tartományhoz(ennyi a legkönyebb és a legnehezebb omega,felszereltségtől függően) De én láttam még rugók nélkül is,az már jobban tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 De akkor várom a javaslatokat.Vagy akár valaki meg is szervezheti...Én számos lehetőséget adtam, valamelyikkel mindig baj volt. Lassan már a kedvem is elmegy az egséztől, mert feleslegesen töröm magam mindig, és kicsit unom már. Ha valami fejlemény van, szóljatok, köszi erről beszéltem én is,és nem a te védelmedben.sajnos ez van :lol: Ez érdekes. Ellenem viszont nem szokás nyerni. :) khmmm-khmmmmmm :) Nekem a pszichológus azt mondta, hogy oktatnom kellene az életfelfogásomat, (én adtam tanácsokat neki) :-)) vááááááááááááááááááá [fejem az asztalba verős szmájli-hegyek]:) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Sziasztok! Egy kicsit Lujdzsit játszottam mostanában, de összejöttek a dolgok a melóban és otthon is. Meg sem álltam. A Corsa sem. Ennek következtében és a motorkontroll lámpám és nincs alapjáratom. Ma viszem diagnosztikára. A hibakódot kivillogotattam,a hibakód 1405 (ha jól emlékszem még, de a hibát leírtam a Corsa topicban), de látni szeretném a szenzor értékeit, jeleit is (ja, lambdaszonda jött ki erre a kódra) és ehhez nekem nincs műszerem otthon. Most megyek tovább melózni. Ha besokallok, akkor veszek ki szabit és többet leszek fent. Addig marad a Lujdzsi-effektus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2007 Mint említettem fent a két különböző hellyel az a gond, hogy nem tudni mikor érünk egyikről a másikra...és szombaton elég necces szerintem helyet kapni, ha nincs foglalva, pláne. És ki tudja a vacsival mikorra végzünk.És megmondom őszintén nekem nincs kedvem a beszélgetés hevében felpattanai, csak mert menni kell a másik helyre....de nekem 8. foglaljátok le akkor ami tetszik. Felhívnám a fiygelmet, hogy a Pompeiban van kerekazstal ami esetleg a beszélgetés szempontjából kedvezőbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts