Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ...és hogy mindez mennyibe kerül... Aztán ezt az összeget szorozd be legalább 1.5-tel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Aztán ezt az összeget szorozd be legalább 1.5-tel. vagy 15-tel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 én inkább a béremet szoroznám 15-el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nézz utána mindennek,mit hogy lehet,fizikailag hogy fér el,kivitelezhető-e,mi kell hozzá egyátalán hogy összeálljon,és hogy mindez mennyibe kerül...igazából nagyon sok jó ötletet gyűtök így tőled, meg tasconától, meg fórumozóktól, meg ismerősöktől, szerelőktől, tudjátok az itteni bontósok, szerelők inkább csak lehangolni akarják az embert, mint eligazítani márpedig szerintem " LEHETETLEN NINCS, CSAK TEHETETLEN " Padlólemez behegesztve a tütün,holnap gurul! :lol: Gyönyörű szép lett!Asznemondd, hogy még CO-d is van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Roliék egy más világ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 márpedig szerintem " LEHETETLEN NINCS, CSAK TEHETETLEN " Cáfolnám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Asznemondd, hogy még CO-d is van Ha így kívánod akkor nem mondom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 jó reggelt! fos egy idő van... remélem nem lesz fagy,mert ha ez a takony jéggé válik,lesz nemulass... a jövő heti talival kapcsolatban nem sokan fejtették még ki véleményüket,pedig nem ártana! közösség vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 jó reggelt! fos egy idő van... remélem nem lesz fagy,mert ha ez a takony jéggé válik,lesz nemulass... a jövő heti talival kapcsolatban nem sokan fejtették még ki véleményüket,pedig nem ártana! közösség vagyunk :lol: Hello bello! :) szerintem azzal kapcs. van döntés. :) 13-a. Vagy nem? Hisz a többségnek az a jó. a helyet Nyuszi javasolta. innen már szerintem csak valaki jó lenne, ha megerősítené a dolgot... mondjuk Nyuszi. Elvégre mégis csak ő a főnök! Nem? aztán a többi már szerintem adja magát. ui: olyan kutya fáradt vagyok, hogy nem tom... most kértem meg Ildit, hogy csináljon nekem egy qva ejős kávét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hello bello! :lol: szerintem azzal kapcs. van döntés. :) 13-a. Vagy nem? Hisz a többségnek az a jó. a helyet Nyuszi javasolta. innen már szerintem csak valaki jó lenne, ha megerősítené a dolgot... mondjuk Nyuszi. Elvégre mégis csak ő a főnök! Nem? aztán a többi már szerintem adja magát. ui: olyan kutya fáradt vagyok, hogy nem tom... most kértem meg Ildit, hogy csináljon nekem egy qva ejős kávét.... Sziasztok! Szerintem lehetne nyitni 1 listát a 13-a miatt!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hello bello! :) szerintem azzal kapcs. van döntés. :) 13-a. Vagy nem? Hisz a többségnek az a jó. a helyet Nyuszi javasolta. innen már szerintem csak valaki jó lenne, ha megerősítené a dolgot... mondjuk Nyuszi. Elvégre mégis csak ő a főnök! Nem? aztán a többi már szerintem adja magát. ui: olyan kutya fáradt vagyok, hogy nem tom... most kértem meg Ildit, hogy csináljon nekem egy qva ejős kávét.... hát nem nagyon tolongott mindenki,meg most nem csak kifejezetten a többségről van szó,hanem ember2,és benzingoz tagokról is,ahogy olvashattuk.meg jó lenne KONKRÉTAN látni,hogy hányan lennénk,mert ugye asztalt is foglalni kéne,többek között... szal nekem8...lesz majd vhogy...ahogy eddig is.... :lol: :) :) (kérdés,most is ezt akarjuk-e...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 hát nem nagyon tolongott mindenki,meg most nem csak kifejezetten a többségről van szó,hanem ember2,és benzingoz tagokról is,ahogy olvashattuk.meg jó lenne KONKRÉTAN látni,hogy hányan lennénk,mert ugye asztalt is foglalni kéne,többek között... szal nekem8...lesz majd vhogy...ahogy eddig is.... :lol: :) :) (kérdés,most is ezt akarjuk-e...) magadnak mondasz ellent.... :) ha a 13 tuti. akkor miért függ még mindig másoktól? :) érted? na ezt a kétséget kéne feloszlatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Mivel a karácsonyi talin nem sikerült megeygeznünk a szülinapi ünneplés kereteiben, ismételten feltenném a kérdést az évfordulós ünneplés időpontjával, és módjával kapcsolatban. Véleményem szerint egy vacsora emelné az ünnep fényét, illetve talán azok is eljönnének akik nem aktívak ... A régió szétszórtségét tekintve szeretném ha távol lakó társaink is jelen lennének, ezért elsősorban az ő visszajelzésüket várom, hogy 100%os pontossággal jelezzék mikor tudnak jönni, feltéve ha szeretnének.Mert Ember2, Benzingőz klubtagokat is szeretném elhívni, de ahhoz pontos infót kell mondani nekik ... nem látok sehol konkrét dátumot,csak a tervet. az,hogy páran írtuk a 13at,még nem jelent készpénzt,a jelek erre utalnak. csak arra akarta célozni,hogy megint az van,hogy itt a dátum,sehol semmi... de nekem mind1,úgyis ez a bevett gyakorlat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Mivel asszem szinte minden Nyuszi által is említett távoli tagunk írt már valamit, és asszem a 13 volt többségben, én azért gyanítom, hogy ez lesz a tuti dátum. Az időpont meg valszeg a vacsi miatt esti, esetleg 5-6 órai... vagy szoktak korábban vacsizni? :lol: asszem lassan lefixáljuk a dolgot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 lassan,az a baj... szét is lehetne osztani a feladatokat,de... mind1... megyek dógomra inkább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Tudtok v.mi olcsó szállást Debrecenben? az Andival szombatom ott aludnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 tudod mit! Akkor az legyen a feladatod, hogy szervezd meg! :lol: vagy nem így gondoltad? Tudtok v.mi olcsó szállást Debrecenben? az Andival szombatom ott aludnánk. hmmm... mennyire olcsót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 mennyire olcsót? A Bikától Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 A Bikától attól majdnem minden olcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 tudod mit! Akkor az legyen a feladatod, hogy szervezd meg! :lol: vagy nem így gondoltad? hmmm... nem bízott meg senki semmivel.de szívesen vállalok akármit. de csak úgy a nyakamba venni mindent nem az én kompetenciám :) na mind1,csak olyan szar látni,hogy egy fontos esemény következik,és semmi nem tart sehol. ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Vannak valami ötletek csocsó... stb vagy csak vacsi beszélgetéssel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Sziasztok! Én biztos hogy nem tudok menni,tuti ebben a hónapban el sem tudok jönni a gép mellől :lol: Sajna. De kívánok mindenkinek jó bulizást,talizást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Nekem is kezd necces lenni. Jövőhéten csütörtöktől vasárnapig leltár, ma tudtam meg. Onnan pedig nem szeretnek elengedni senkit :lol: Azért hétfőn még boxolok a főnökökkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 na máááá.... nem erről volt szó.... Menjek megverni a főnöködet? mondjuk sakkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 na máááá.... nem erről volt szó.... Menjek megverni a főnöködet? mondjuk sakkban? Valaki a múlkor azt írta, hogy a bokszolókkal sakkozni, a sakkozókkal boxolni érdemes. Az én főnököm megjelenését és IQ-ját véve alapul bárhogyan mgverném. Node attól még tuti nem engedne el. Majd harcolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts