mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 annak látszom? :lol: elég nagydarab vagy... persze ez még nem jelent semmit. A dínók is nagyok voltak, mégis kihaltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 köszzzz és kössszzzzzzzzzzzzzzz :) :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 nincs mit! Szívesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 most írjam azt,hogy mégegyszer kösz :lol: :) kár hogy nincs K-betűkódú szmájli,mert akkor ki tudnám rakni a K D P rendszámot,szmájlinyelvbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 akár... na picit lépek... jáccok... majd lehet még benézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 én is oda készültem,csak nem fut a játék... max payne,windows xp..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 én is oda készültem,csak nem fut a játék... max payne,windows xp..... :lol: Szép darab,de ugye ez a második része? Mert az első nem megy XP alatt :) Vagy ha ez az első,akkor azért nem megy,mert nem támogatja az xp plattformját...én is szívtam vele mire rájöttem...szal jó öreg 98! és jó reggelt is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jó reggelt NAGYVITÁSOK vascona VS endlos :) :) :lol: egy turbo motor felujitása alaphangon 5 guriga egy c20ne motorból stabilba kilehet hozni 150(lehet 230 is csak meddig) pacit csak az agyad leeszi olcsóbb egy c20xe és nem zabál MINDEN AMI MEGY AZ ZABÁL IS :) az a 4500ft az órabér :D :D :D ENDLOS HA MEGAKARSZ HALNI VAN EGYSZERÜBB MÓDLA IS MINT A V6 :) azok az autók amibe látod őket alaphangon olyan 20.000euro és csak kinézetre széria Vascona a BJL-982 ről csak jót és szépet akarok hallani az ex drágaságomról :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vascona a BJL-982 ről csak jót és szépet akarok hallani az ex drágaságomról :) :) Osz te mé nem alszol? :lol: MSN bekapcs! A te volt drágaságod már egy ideje az én drágaságom,és tudod hogy a dráááágaszáááágaimat mindig szerettem ahogy kell! :) Most is szeretem,és törődök vele... Endlos-szal pedig nem vitatkoztunk,megkérdezte,hogy mi tegyen a kadettbe hogy erős is legyen és könnyű is... Olvasd vissza mit írtunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 na,már a csapból is ví.. izééé olaj folyik :) Roli,az első rész mér nem fut xp alatt? nekem az kelllllll :) jó reggelt,kicsit megkésve,de ez a reggel már csak ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ,magasabbról könnyebb előre araszolni,mint lentről rohadt magasat ugrani s meik lenne a legkönnyebben beszerelhető 200LE fölötti moci? Mer ugye ebyról hozhatnék párszázér C20LET-es Cali-t, de az nagyon bonyi nem? Endlos! Lehet meg kéne kerened Demo-t, hogy mennyiért faragna be neked C20XE-t. Szerintem "olcsón" kijönnél a buliból. :lol: Köszi a tanácsot, Bogaras barátom 16-30 közt bevállalja, és computer, meg minden, sok iet csinált már, mer ugye a bogár mocik eléggé gyengék, ja és a nagy álmát csinálgatja közben egy Opel Senator coupe-t, nem is láttam még olyat, gyönyörű eddig, már szépen ki van kasznizva, lefényezve. A Demo ő hol elérhető? Rákeresek tagok közt, na szal híttad csergőt, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 s meik lenne a legkönnyebben beszerelhető 200LE fölötti moci? Mer ugye ebyról hozhatnék párszázér C20LET-es Cali-t, de az nagyon bonyi nem? Köszi a tanácsot, Bogaras barátom 16-30 közt bevállalja, és computer, meg minden, sok iet csinált már, mer ugye a bogár mocik eléggé gyengék, ja és a nagy álmát csinálgatja közben egy Opel Senator coupe-t, nem is láttam még olyat, gyönyörű eddig, már szépen ki van kasznizva, lefényezve. A Demo ő hol elérhető? Rákeresek tagok közt, na szal híttad csergőt, vagy nem? Kint olyan 3-4e euro a C20LET Cali. Ha van. 4ért már az F28at is adják hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Endlos-szal pedig nem vitatkoztunk,megkérdezte,hogy mi tegyen a kadettbe hogy erős is legyen és könnyű is... Olvasd vissza mit írtunk :lol: A vitatkozás eredeti jelentése, Vitatni, megvitatni, nem fetétlenül konfliktus kiéleződését, csetepatét, veszekedést jelentene, hanem a vélemények, gondolatok, tapasztalatos összevetését, összehasonlítását, tök érdekes nem? Hogy a magyar nyelv mennyire alakul 10 év alatt is. Bizonyos szavak mást jelentenek, mert másképpen értelmezzük, és fiaink már arra használják. Adorjant pssssszzzt!!!! :-))))))) Kint olyan 3-4e euro a C20LET Cali. Ha van. 4ért már az F28at is adják hozzá. Nemrég nézegettem, mobile.de, meg ien hasonló lapokon, és biza vannak párszázért is jócskán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 szólítottál? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Nemrég nézegettem, mobile.de, meg ien hasonló lapokon, és biza vannak párszázért is jócskán.... Talán azok nem véletlenül olyan olcsók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Talán azok nem véletlenül olyan olcsók :lol: Esetleg nincs bennük motor és váltó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Talán azok nem véletlenül olyan olcsók :lol: Lehet, hogy csak C20XE motorosak, vagy mittomén, rohadt a kaszni, de 10 év alatti ótók nagyon labilis árakon vannak, ha megnézitek. Egy Opel Sintrát is láttm milka alatt Vagy csak a licitállás állását láttam, na mégeccer rákatt Bár ha azt is belevesszük, hogy 4x4-et akarok, akkor egyszerűbb egy iennel megoldani, csak hát az lesz vagy 1 év, mire szépen áttelepítem, meg egy jó meleg garázst kell építenem hozzá kinnt. :-)) http://boerse.autobild.de/autobild/gebrauc...php?id=26274050 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ha 4x4et akarsz,miért ragaszkodsz a kadetthez? egy A Vectrát vennél,apránként megcsinálnád a bajait,és mehetne tűzön vízen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ...és biza vannak párszázért is jócskán. És ócskán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Mackó! láttalak ma,kb 3 autóval mögötted mentem,de nem tudtalak elcsípni,mert hideg volt a motor :) sajnos meghiúsult az autómosás,amikor elindultam a mosóhoz,elkezdett cseperegni az eső :lol: utálom ha koszos az Astra És ócskán. te mér nem vagy költő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Mackó! láttalak ma,kb 3 autóval mögötted mentem,de nem tudtalak elcsípni,mert ... nem kell a duma... ez az általános... nem bírnád tartani a tempót! :) :) :lol: :) :) ui: vettem mégegy makettet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 te mér nem vagy költő? :lol: Mert a teniszben nincs matt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ha 4x4et akarsz,miért ragaszkodsz a kadetthez? egy A Vectrát vennél,apránként megcsinálnád a bajait,és mehetne tűzön vízen :lol: Ha másik autóra váltanék, akkor nem ilyen kicsit lépnék, itt most a lényeg, hogy a kedettből mit hozok ki, új autót megvenni, vagy másikat az könnyű, arra bárki képes. A lényeg, hogy van egy autód, amit mexerettél, és hűséges típus vagy, és tudod azt, hogy ha másikat veszel, elvész a sok munka, amit ebbe öltél, és ismered az autód, hogy mik a gyengéi, erősségei, és ehhez több év kellett, meg a sok kis apróság, ami kijött rajta idővel, mosmár szinte akármit megcsinálok rajta, csak akna, és garázs híján járok szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 nem kell a duma... ez az általános... nem bírnád tartani a tempót! :) :D :lol: :) :) hogyne bírnám :D de hidegen a turbó is csak két bárral tölt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ui: vettem mégegy makettet... http://www.modelroundup.com/images/amt31928.jpg Á-á! MOST vettél egy makettet! :lol: A '65-ös Pontiac nem ám holmi MB! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts