Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

most írjam azt,hogy mégegyszer kösz :lol: :)

kár hogy nincs K-betűkódú szmájli,mert akkor ki tudnám rakni a K D P rendszámot,szmájlinyelvbe :)

Elküldve
én is oda készültem,csak nem fut a játék... max payne,windows xp..... :lol:

Szép darab,de ugye ez a második része? Mert az első nem megy XP alatt :)

Vagy ha ez az első,akkor azért nem megy,mert nem támogatja az xp plattformját...én is szívtam vele mire rájöttem...szal jó öreg 98! és jó reggelt is! :)

Elküldve

Jó reggelt

NAGYVITÁSOK vascona VS endlos :) :) :lol:

egy turbo motor felujitása alaphangon 5 guriga

egy c20ne motorból stabilba kilehet hozni 150(lehet 230 is csak meddig) pacit csak az agyad leeszi olcsóbb egy c20xe és nem zabál

MINDEN AMI MEGY AZ ZABÁL IS :)

az a 4500ft az órabér :D :D :D

ENDLOS HA MEGAKARSZ HALNI VAN EGYSZERÜBB MÓDLA IS MINT A V6 :) azok az autók amibe látod őket alaphangon olyan 20.000euro és csak kinézetre széria

Vascona a BJL-982 ről csak jót és szépet akarok hallani az ex drágaságomról :D :lol:

Elküldve
Vascona a BJL-982 ről csak jót és szépet akarok hallani az ex drágaságomról :) :)

Osz te mé nem alszol? :lol:

MSN bekapcs!

A te volt drágaságod már egy ideje az én drágaságom,és tudod hogy a dráááágaszáááágaimat mindig szerettem ahogy kell! :)

Most is szeretem,és törődök vele...

Endlos-szal pedig nem vitatkoztunk,megkérdezte,hogy mi tegyen a kadettbe

hogy erős is legyen és könnyű is... Olvasd vissza mit írtunk :)

Elküldve

na,már a csapból is ví.. izééé olaj folyik :)

Roli,az első rész mér nem fut xp alatt? nekem az kelllllll :)

jó reggelt,kicsit megkésve,de ez a reggel már csak ilyen :lol:

Elküldve
,magasabbról könnyebb előre araszolni,mint lentről rohadt magasat ugrani

s meik lenne a legkönnyebben beszerelhető 200LE fölötti moci? Mer ugye ebyról hozhatnék párszázér C20LET-es Cali-t, de az nagyon bonyi nem?

Endlos! Lehet meg kéne kerened Demo-t, hogy mennyiért faragna be neked C20XE-t. Szerintem "olcsón" kijönnél a buliból. :lol:

Köszi a tanácsot, Bogaras barátom 16-30 közt bevállalja, és computer, meg minden, sok iet csinált már, mer ugye a bogár mocik eléggé gyengék, ja és a nagy álmát csinálgatja közben egy Opel Senator coupe-t, nem is láttam még olyat, gyönyörű eddig, már szépen ki van kasznizva, lefényezve.

A Demo ő hol elérhető? Rákeresek tagok közt, na szal híttad csergőt, vagy nem?

Elküldve
s meik lenne a legkönnyebben beszerelhető 200LE fölötti moci? Mer ugye ebyról hozhatnék párszázér C20LET-es Cali-t, de az nagyon bonyi nem?

Köszi a tanácsot, Bogaras barátom 16-30 közt bevállalja, és computer, meg minden, sok iet csinált már, mer ugye a bogár mocik eléggé gyengék, ja és a nagy álmát csinálgatja közben egy Opel Senator coupe-t, nem is láttam még olyat, gyönyörű eddig, már szépen ki van kasznizva, lefényezve.

A Demo ő hol elérhető? Rákeresek tagok közt, na szal híttad csergőt, vagy nem?

Kint olyan 3-4e euro a C20LET Cali. Ha van.

4ért már az F28at is adják hozzá.

Elküldve
Endlos-szal pedig nem vitatkoztunk,megkérdezte,hogy mi tegyen a kadettbe

hogy erős is legyen és könnyű is... Olvasd vissza mit írtunk :lol:

A vitatkozás eredeti jelentése, Vitatni, megvitatni, nem fetétlenül konfliktus kiéleződését, csetepatét, veszekedést jelentene, hanem a vélemények, gondolatok, tapasztalatos összevetését, összehasonlítását, tök érdekes nem? Hogy a magyar nyelv mennyire alakul 10 év alatt is. Bizonyos szavak mást jelentenek, mert másképpen értelmezzük, és fiaink már arra használják. Adorjant pssssszzzt!!!! :-)))))))

Kint olyan 3-4e euro a C20LET Cali. Ha van.

4ért már az F28at is adják hozzá.

Nemrég nézegettem, mobile.de, meg ien hasonló lapokon, és biza vannak párszázért is jócskán.

Elküldve
Talán azok nem véletlenül olyan olcsók :lol:

Lehet, hogy csak C20XE motorosak, vagy mittomén, rohadt a kaszni, de 10 év alatti ótók nagyon labilis árakon vannak, ha megnézitek. Egy Opel Sintrát is láttm milka alatt

Vagy csak a licitállás állását láttam, na mégeccer rákatt

Bár ha azt is belevesszük, hogy 4x4-et akarok, akkor egyszerűbb egy iennel megoldani, csak hát az lesz vagy 1 év, mire szépen áttelepítem, meg egy jó meleg garázst kell építenem hozzá kinnt. :-))

http://boerse.autobild.de/autobild/gebrauc...php?id=26274050

Elküldve

Mackó! láttalak ma,kb 3 autóval mögötted mentem,de nem tudtalak elcsípni,mert hideg volt a motor :)

sajnos meghiúsult az autómosás,amikor elindultam a mosóhoz,elkezdett cseperegni az eső :lol:

utálom ha koszos az Astra

És ócskán.

te mér nem vagy költő? :)

Elküldve
Mackó! láttalak ma,kb 3 autóval mögötted mentem,de nem tudtalak elcsípni,mert ...

nem kell a duma... ez az általános... nem bírnád tartani a tempót! :) :)

:lol: :) :)

ui: vettem mégegy makettet...

amt31928.jpg

Elküldve
ha 4x4et akarsz,miért ragaszkodsz a kadetthez? egy A Vectrát vennél,apránként megcsinálnád a bajait,és mehetne tűzön vízen :lol:

Ha másik autóra váltanék, akkor nem ilyen kicsit lépnék, itt most a lényeg, hogy a kedettből mit hozok ki, új autót megvenni, vagy másikat az könnyű, arra bárki képes. A lényeg, hogy van egy autód, amit mexerettél, és hűséges típus vagy, és tudod azt, hogy ha másikat veszel, elvész a sok munka, amit ebbe öltél, és ismered az autód, hogy mik a gyengéi, erősségei, és ehhez több év kellett, meg a sok kis apróság, ami kijött rajta idővel, mosmár szinte akármit megcsinálok rajta, csak akna, és garázs híján járok szerelőhöz.

Elküldve
nem kell a duma... ez az általános... nem bírnád tartani a tempót! :) :D

:lol: :) :)

hogyne bírnám :D

de hidegen a turbó is csak két bárral tölt :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.