adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 de már korosodnak :) :) na meg mindig sok zabot lökök nekik,hogy az átlagnál jobbak legyenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Aztán meg viheted patkoltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 :lol: kovácsoltvas patkóval úgyis jobb lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Hát, nem kopik annyira, az tuti. A magyar aszfalt szarabb már nem lehet, de neked a beled is kirázná! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 részletkérdés :) bár nem szívesen rázatnám már...öööö vagyis.... ja hogy patkóról beszélünk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Hmmm... Ha nem rázatnád, akkor magadnak rázod? :lol: És igen, EDDIG a patkóról beszéltünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 jójó,kébbe vagyok :lol: olyan érdekes érzés,ami most van: fáradtnak érzem magam,de nem tudok aludni nem,nem vagyok másnapos.nem ittam alkoholt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 nem,nem vagyok másnapos.nem ittam alkoholt :lol: Az a te bajod! :) Amúgy ebben semmi fura nincs. Ha három műszakoznál, akkor ezt állandóan éreznéd. Nállam ez úgy szokott lenni, hogy a gyárkapun kiesek, hulla fáradt vagyok, hazaérek, ránézek a gépre, írok pár hozzászólást, aztán nagyjából elmúlik a fáradtság. Átesek a holtponton. Van olyan is, hogy fáradt vagyok, de egyáltalán nem álmos. Olyankor néha nem is alszom egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 én a két ünnep között túlságosan kialudtam magam,3-4 óránál nem tudok most többet... na majd a holnapi 6 órai kelés észhez térít,azt hiszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Nekem meg lehet, hogy nem lesz korai kelés. Sztrájk szaga van a dolognak. A munkatársaim beleuntak a baszogatásba (a lényeg aláírásomban), és úgy döntöttek, hogy betegácsi, marha egészségesen. Hát, ha ők nem mennek, akkor én sem. Én a múlthéten is azon voltam, úgyhogy a góréságból senki nem szólhat egy rossz szót sem. De a srácok lehet, hogy nagyon megszívják. De ezt már csak a muri kedvéért sem kellene kihagyni. A három műszakban van 9 technikus. A másik kettőben hárman jelentették be, hogy szabi. Ők meg is kapták. Nállunk senki nem megy be, és ott a legalább 300 bukott gép. Nem lesznek ám idegesek a fejesek. Áááá, dehogy! :lol: Kapják be! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 hát igen,néha észhez kell téríteni az embereket... sajnálom,hogy ilyesmire szükség van,de az idézőjeles kétkezi munkásokat gyakran semmibe nézik,az öltönyös mercis "üzletembereket" (de utálom ezt a szót...) meg istenítik mi mindent értek el... hát a nagy f..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 aszt! Befejezem helyetted. :lol: Amúgy igazad van. De nem bánnám a dolgot, ha meg lennénk fizetve, és nem b@szogatnának állandóan. Vagy legalább azt ismernék el, hogy mi nem azért vagyunk technikusok, amiért ők górék. (mi azért kerültünk ide, mert értünk hozzá, ők meg azért oda, mert már nem tudták eldönteni, hogy épp melyik seggtől szaros a szájuk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 ebben minden benne volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Próbáltam a lényeget tömören leírni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 az én esetemben inkább az a baj,hogy néha a koromból fakadóan gyakorlatilag lenéznek,és azt hiszik,rám lehet kenni minden balhét. de mindig megszívják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 az én esetemben inkább az a baj,hogy néha a koromból fakadóan gyakorlatilag lenéznek,és azt hiszik,rám lehet kenni minden balhét. de mindig megszívják :lol: Fú miről maradtam le? : pedig csak aludtam egyet...Lyukak,kicsik nagyok szűkek? :) Tomi,soha ne is foglalkozz az ilyen emberekkel,mint akik így lenéznek,engedd őket fürdeni a saját levükben... Az egyik,a másik pedig hogy ha ők így viselkednek,ezzel máris korban alád mentek,és az ilyen gyerekes viselkedéssel amint lesüllyedtek,kiemeltek téged :) Ne hari,hogy ezen így filozofálok,de sajna ugyanezt én is megkaptam az egyik volt cégemnél,mert hogy én milyen fiatal vok.. Ja,csak aztán mikor villantani kellett valamit szakmailag,akkor jött mindegyik,arról nem is beszélve,hogy nemhogy nem tudtak a külföldi vezetőkkel beszélni,(pedig a németet angolt vágják),de még érettségije se volt egyiknek sem... Nekünk meg olyannak vagy jó ahogy vagy,és a mi Nyuszink is ilyennek szeret,és a többi meg teljesen érdektelen,nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 öööö az illetékes válaszára azért kíváncsi leszek :) a válaszom egy hatalmas I-G-E-N :lol: más szó szerint nem számít :) de kösz :) azt hiszem megyek kocsit mosni,kiállok a garázsból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 azt hiszem megyek kocsit mosni Holnap Kelet-Magyarországon csapadék várható. Aki teheti, még ma fedje le autóját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 már most esik,de a kommentem egyébként sem ennyiből állt,möszijő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Idézetnél azt szokás kiemelni, amire konkrétan válaszolsz, Gepárd Pista erre hívta fel a figyelmet! :lol: A hozzászólásod többi részét nem szerettem volna kommentálni. Asszem hmmm.... tudod te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 azt értem,persze,de ott volt a kiállok a garázsból című játék is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Ja, mert te kiállsz a garázsból. De a többiek meg csak áznak a tisztaságmániád miatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Fú miről maradtam le? : pedig csak aludtam egyet...Lyukak,kicsik nagyok szűkek? :lol: Tomi,soha ne is foglalkozz az ilyen emberekkel,mint akik így lenéznek,engedd őket fürdeni a saját levükben... Az egyik,a másik pedig hogy ha ők így viselkednek,ezzel máris korban alád mentek,és az ilyen gyerekes viselkedéssel amint lesüllyedtek,kiemeltek téged :) Ne hari,hogy ezen így filozofálok,de sajna ugyanezt én is megkaptam az egyik volt cégemnél,mert hogy én milyen fiatal vok.. Ja,csak aztán mikor villantani kellett valamit szakmailag,akkor jött mindegyik,arról nem is beszélve,hogy nemhogy nem tudtak a külföldi vezetőkkel beszélni,(pedig a németet angolt vágják),de még érettségije se volt egyiknek sem... Nekünk meg olyannak vagy jó ahogy vagy,és a mi Nyuszink is ilyennek szeret,és a többi meg teljesen érdektelen,nem? :) Jó böszész törzsfőnök, asszem sok ember kap ien pofonokat, bnőm is mesélt iet, csak őt a diplomája miatt nem akarták befogadni :-)) Najó ez nem uaz, de rossz volt, és hosszútávú Közbe volt ám nálam a jézuska is,bár 3 napja szívok vele,de most eljött :) Hozott nekem motort meg váltót az asconába :) :D :D Az asconába hosszanti elhelyezésű a moci? Hümm ez nekem most új Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Az asconába hosszanti elhelyezésű a moci? Hümm ez nekem most új Mindenbe hosszanti amibe hátsókerék meghajtás van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 Jó reggelt! egyre érdekesebb fejem van... ma csak simán a makettezés miatt feküdtem le hajnali 3 után... a többi a kép.tár.hu-n... asszem haladok vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts