adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 karavánból sajt van számomra csak :) :) aki kávézik,az meg..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem Karaván... caravan! lényeges. a sajt az K, az opel az C. na ez remélem nem félreérthető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Kajt és Cpel :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 leülhetsz... egyes... Karaván sajt és Opel Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 tanárbácsi,múlt órán másképp tetszett mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ne vitatkozz fiam, mert elküldelek az igazgatónénihez, és akkor megnézheted magad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 igazgató néni??? az meg ki :) azt hiszi a tanár bácsi,hogy engem el lehet rettenteni akármitől is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 azt hittem ismered az igazgatónénit... vagy pont ez a bajod? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ez egy elég érdekes kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ki tudja rá a választ? neeem neked kéne tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 én az én válaszomat tudom. viszont az igazgató néni álláspontja a meghatározó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 mára bezárt az iskola kisfiam... lécci menjél haza... :lol: elteszem magam holnapra... jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 ma se tanultam semmi újat... szeva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Jó reggelt! hideg van, és borult idő! brrr.... mondjam, vagy már úgyis tudjátok, hogy mit akarok mondani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 nem álmodozom,kombi opel nem kéne :) egy jóóó audi a4 :lol: csak azért írtam vectra kombit,mert nagy,gyors,praktikus... usw :) az opel caravan-hoz már majdnem odaírtam hogy" ezt a fost?!" de aztán tovább olvastalak... Szerintem ne vegyél opelbe caravant... Az audi az egy jó választás... Szeretem az opelt,de ami tény az tény :) hideg van, és borult idő! brrr.... mondjam, vagy már úgyis tudjátok, hogy mit akarok mondani? Azt hogy fázol? :) Én meg azt hogy tudtátok-e,hogy minden opelnek ami hátsókerekes,a kardán alagútja 2 cm-vel el van tolva jobbra? Már az ideget belémölte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Köszi Roli! tudod... nekem caravan-om van. :) Ja... és utálom a telet! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 hideg van, és borult idő! brrr. Azt hittem arrafelé jobb az idő:-( A kutyának ez csak öröm Hamarosan indulunk ide: http://geocaching.hu/poi.geo?id=14808 nekem caravan-om van. :lol: Azt hittem a "macko" a favorit Nálad!:-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Én meg azt hogy tudtátok-e,hogy minden opelnek ami hátsókerekes,a kardán alagútja 2 cm-vel el van tolva jobbra? Már az ideget belémölte... Ehhe természetes, már ovodában megtanultuk :-PP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 De hol jársz te ilyen oldalakon?! :lol: Hehe csak kombinálok, photoshopban rajzolgatok, gyakorolgatok, és ahhoz kellett néhány autós kép, tennap lezúztam szegény bull orrát megint (3.jára) mikor a bogarat mentem menteni, topinak (gyömbim bogara) kimerült az akksija, mert sokat indítóztunk, de a kismexakítóig eljutva az ellenőrzési folyamatban (hogy miért nem indul) kiderült, hogy be van égve, teljes fordulatnál 1 szikrát sem adott. Na mind1, bull orrát úgy zúztam le, hogy itt egy kis uccáában próbálgatta,m a jó kis téligumimat, láttátok, nem semmi modell, de nem igaz az a tény, miszerint gázt kell adni, amikor kisodódik az ótó, levittem egy tűáblát, senki sem látta, a lámpa nem tört, csak a job oldali sárvédőt kalapálom ki, aztán kis feséts, lakkozás, ezaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Ma 13 kor elment mellettem egy piros 5 ajtos Fastra az Árpád téren opelklubbos rendszámmal. Ki lehetett az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Ma 13 kor elment mellettem egy piros 5 ajtos Fastra az Árpád téren opelklubbos rendszámmal. Ki lehetett az? Lujdzsira tippelek. lassan megyek alcsiba... kezdek fáradt lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Hehe csak kombinálok, photoshopban rajzolgatok, gyakorolgatok, és ahhoz kellett néhány autós kép, tennap lezúztam szegény bull orrát megint (3.jára) mikor a bogarat mentem menteni, topinak (gyömbim bogara) kimerült az akksija, mert sokat indítóztunk, de a kismexakítóig eljutva az ellenőrzési folyamatban (hogy miért nem indul) kiderült, hogy be van égve, teljes fordulatnál 1 szikrát sem adott. Na mind1, bull orrát úgy zúztam le, hogy itt egy kis uccáában próbálgatta,m a jó kis téligumimat, láttátok, nem semmi modell, de nem igaz az a tény, miszerint gázt kell adni, amikor kisodódik az ótó, levittem egy tűáblát, senki sem látta, a lámpa nem tört, csak a job oldali sárvédőt kalapálom ki, aztán kis feséts, lakkozás, ezaz. dehoonnem koma! Reakcióidőd mennyi volt? mikor már alattad volt a tábla akkor adtál gázt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Közbe volt ám nálam a jézuska is,bár 3 napja szívok vele,de most eljött :lol: Hozott nekem motort meg váltót az asconába :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Jó reggelt! hideg van, és borult idő! brrr.... mondjam, vagy már úgyis tudjátok, hogy mit akarok mondani? :) Tudom, hallgass! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Tudom, hallgass! :lol: Nem hallgatok! :) BÚÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts