mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Dehogynem! :) Láttad volna Macit, mit kapott a Veki! :lol: Ha egyszer végre eljut hozzám az Udi féle felvétel, még akár láthatja is! :) Ha megmutatom neki! :) :) 1 euróról indult, és azonnal elvihető 25 euróért, szentem ez irreális ár Ráadásul most nem is találom nézd a böngésződ előzményei közt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Dehogynem! :) Láttad volna Macit, mit kapott a Veki! :) ettől félek én is...mert azért izgalmas a futóműnek,guminak :D jobban,mint egy "szimpla" gyorsulásnál na meg kéne valami normális gumi is az astrára :) bár most meghülyültem és nem mondom milyen autót nézegetek... :lol: de most azon tépem a hajam,hogy meghülyült a telefonom,egyszerűen nem lehet vele hívni,smst írni,semmit,de látszatra minden jól működik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 de most azon tépem a hajam,hogy meghülyült a telefonom,egyszerűen nem lehet vele hívni,smst írni,semmit,de látszatra minden jól működik :lol: ismerős eset... majd a szervíz megcsinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ettől félek én is...mert azért izgalmas a futóműnek,guminak :) jobban,mint egy "szimpla" gyorsulásnál na meg kéne valami normális gumi is az astrára :) Azt a 3 kört kibírja.nekem sem panaszkodott a Fulda, nem voltak rajta erőszaknyomok.Pedig kapott rendesen! :) legalább is én úgy éreztem...... :lol: Mert sodródás, az volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ismerős eset... majd a szervíz megcsinálja. hát ezt nem fogja szervíz látni...csak annyira idegesítő,hogy a windows for smartphone mennyire megzakkan egy idő után... Azt a 3 kört kibírja.nekem sem panaszkodott a Fulda, nem voltak rajta erőszaknyomok.Pedig kapott rendesen! :) legalább is én úgy éreztem...... :lol: Mert sodródás, az volt! :) Fulda...nekem rossz tapasztalatom volt vele az előző autómnál... az Astra gyári Dunlop gumijai meg...hááát nem autós napra tervezték,az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Azt a 3 kört kibírja.nekem sem panaszkodott a Fulda, nem voltak rajta erőszaknyomok.Pedig kapott rendesen! :) legalább is én úgy éreztem...... :lol: Mert sodródás, az volt! :) a 15 kör nekem annyit tett, hogy tavasszal 2 gumi csere... ezek meg jók lesznek pályanapra sőt... lesz 4 téligumim is felnin, amik már nem lesznek jók... azok is ott lesznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 a 15 kör nekem annyit tett, hogy tavasszal 2 gumi csere... ezek meg jók lesznek pályanapra sőt... lesz 4 téligumim is felnin, amik már nem lesznek jók... azok is ott lesznek. :lol: családi ótó powa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Családi hát! Miért ne lenne az. :lol: csak hát használva van... ez amolyan használós ótó... nem thinport! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Családi hát! Miért ne lenne az. :) csak hát használva van... ez amolyan használós ótó... nem thinport! :D :lol: :) :) :) A thinportnak is lehet húzni a bajuszát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Családi hát! Miért ne lenne az. :) csak hát használva van... ez amolyan használós ótó... nem thinport! :D mer az milyen szerinted? :D használva van,ne aggódj :D :lol: :) :) :) A thinportnak is lehet húzni a bajuszát! :lol: ööööö gyakran borotválkozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Roli: http://mobile.de/SIDiwu5fvM4cwupBl9J4hxmaA...11111237621836& ne mán nem engedi, hogy teljes linket írjak Csergő is csak jan 7.-én nyit basszu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 De gondolom, mindezt egy fűtött garázsban végezted, hidd el, én is hasonlóan cselekednék, most elektromos gondom volt, és a parkolóban fagyban kellet izzókat, meg biztosítékokat ellenőriznem :-(((((((( Nem töki,fagyban én is! Nem éreztem a kezem mikor bejöttem,pedig nem volt bedugulva az orrom! :) Cáfolnám! :) Ki kell próbálni.......pl jövőre? :lol: :D Alátámasztom corsás bajtársam véleményét! Bár én tavaly voltam a tököli pályán a fiatosok talijára voltunk meghívva,de azért az nem volt semmi... :) Egy baj volt... egy deka hátsókerekes nem nyomult :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Jó reggelt! Időjárás: Esik a hó, -3 fok kedves faros cartársaim... gyertek gyorsan haza csúszkálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Hurrá leesett az első hó! :) Indulás pörögni mindenki! :lol: Szabotnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 MOst hívott Gyuri, hogy sajna már úton van Pestre, mert dolgoznia kell, reggel hívták. Szóval ő biztos nem lesz a közelben, hogy találkozzon velünk. Mindenkitől elnézést kér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wall...1280/Vectra.jpg http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wall...el%20Vectra.jpg http://mysitez.km.ua/ThreeDim/?opelmanta -(esznemtommi, de vmi 3D a mantának Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Mivel ebben az évben most leszek utoljára gépközelben: KÍVÁNOK MINDENKINEK SZERENCSÉS , EGÉSZSÉGES, BOLDOG ÚJÉVET!Másrészt kicsit búcsúzom is,mert a munkavégzésem helye megváltozik , és az új helyről nem tudom mikor jelentkezem újra. :lol: ma még leszek este 7 -ig! SZIASZTOK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wall...1280/Vectra.jpg http://www.vmax.dk/static/images/vmax/wall...el%20Vectra.jpg http://mysitez.km.ua/ThreeDim/?opelmanta -(esznemtommi, de vmi 3D a mantának Endli ez valóban egy 3dimis kép mantáról,amit sz.géppel szerkesztettek,valószínű valamilyen játékhoz lett rajzolva(akár még carbonhoz is lehet) mivel az alsó képeken poligonokra van osztva az autó,ami meg igazából a fényvisszaverődésekhez,és törésmodellekhez kell autós számítógépes játékokban...többet erről nem látok,olvasni meg nem tudok ilyen civil betűket :) Hozzáteszem,az autónak A mantás az eleje,és egyértelműen B mantás a segge...ezek után már nem is annyira érdemleges,mit akarnak vele :) De hol jársz te ilyen oldalakon?! :lol: Tényleg volt ma hó kishazánk azon felén? Apukámnak szülinapja van ma,aztán fel is hívtam,és újságolta hogy jó nagy hó esett nálunk Debrecenben.... De jó lenne ott lenni a 195-ös nyárigumijaimmal,meg a hátsókerék hajtással! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 volt-van hó... igaz, tán most nem esik, de még odakint van fehérség... a fejemben meg elborult az agyam helye... vettem egy makettot... igaz nem opel, de makett... össze fogom rakni. ... remélem. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Laci,ahhoz tényleg elborultnak kell lenni,tapasztalat :lol: nagyon precíz,aprólékos,és idegőrlő munka lesz,majd meglátod. én elég hamar feladtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 mert nincs kitartásod... :) ezért is váltogatod az ótókat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem csak kitartás kérdése,de akkora kézzel és ujjakkal,amivel megáldott az Isten,néha elég nehéz,pl a műszerfalat összerakni :lol: ótókérdés meg... :D ha valaki megtámogat jelentős mennyiségű pénzmaggal,akkor veszek egyet,ami igen sokáig megmarad,mindenre alkalmas lesz :) lehet kombi opc vectrának hívják? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 :) :) álmodozz csak... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 nem álmodozom,kombi opel nem kéne :) egy jóóó audi a4 :lol: csak azért írtam vectra kombit,mert nagy,gyors,praktikus... usw :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 opelben nincs kombi! :lol: csak caravan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts