nyuszifül Elküldve December28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2006 Roli, nem azt mondtad, hogy 29-ig itt vagy? :lol: Valamit félre értettem. Jut eszembe, Gyuri, te mikor érkezel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 szerintem Gyuri már nem nézi meg a fórumot... csak sejtem... szerintem majd fog telefonálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Roli, nem azt mondtad, hogy 29-ig itt vagy? :) Valamit félre értettem. Ne haragudj,de szerintem is :) Mondtam is hogy jövök vissza,mert csináljuk az autót...Szerinted ha ez megadatik,van valami a világon,amiért nem itt lennék mellette?! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 szebb estét! most nem tudok mit írni,úgyhogy csak köszönök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Tegnap a város melyik felén találkoztál Lujdzsival? a gyorsabbik felén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 jaja,a gyorsabbik felén :lol: ott ahol mindenki átalakul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 én még nem alakultam ott át! :) eddig :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 hmmm,pedig a jelek alapján,ott mindenkivel megtörténik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Velem eddig még ott nem történt meg... persze azt nem állítom, hogy máshol se. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 na,csak kibújik a szög a zsákból :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 se szög, se zsák... ótó, ótós és pályanap.... ez így veszélyes kombination... a 2007-esre feltétlen jönnötök kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 abban nincs annyi izgalom,mint így :lol: na azt hiszem elrakom magam holnapra. bár nincs értelme :) további szép estét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 te csak hiszed, hogy nincs izgalom.... a benzingőz mindenkit megcsapott.... még Ildit is... ő is hajszolt bele az ótókázásba... persze én meg nem mondtam nemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 abban nincs annyi izgalom,mint így :) Cáfolnám! :) Ki kell próbálni.......pl jövőre? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 abban nincs annyi izgalom,mint így :) Tapasztalat nélkül itélkezni? :) :) Érdekes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 eztet mondtam én is... na de fiatal még Tamás... van mit tanulnia! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 .................................... De gondolom, mindezt egy fűtött garázsban végezted, hidd el, én is hasonlóan cselekednék, most elektromos gondom volt, és a parkolóban fagyban kellet izzókat, meg biztosítékokat ellenőriznem :-(((((((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Tegnap este én is a biztitáblával, meg a riasztóval szívtam... alighanem lemerült, vagy valami a távirnyák, és nem érzékelte... a másik meg épp nem volt kéznél... este 10-kor jó a szirénázás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Mackóbátyó találtam ebayon egy B-vectrán, nem is akármiet, és nem értem, hogy hogy lehet ennyire olcsó, szentem kamu, vagy lehetséges ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 na,tessék,egyből mindenki itt van :) egyébként az ilyen autós naphoz nem árt arra felkészített autó,mert egy sima utcai astrával nem nagyon lehet csak icipici határokat tesztelni :) ja...és ha jövő nyárra már nem opelem lesz? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 elvileg az még fog fentebb is kúszni... ha van még belőle sok hátra licitidő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 na,tessék,egyből mindenki itt van :) egyébként az ilyen autós naphoz nem árt arra felkészített autó,mert egy sima utcai astrával nem nagyon lehet csak icipici határokat tesztelni :) Dehogynem! :) Láttad volna Macit, mit kapott a Veki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 na,tessék,egyből mindenki itt van :lol: Én lennék a mindenki? Dejóóóóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ja...és ha jövő nyárra már nem opelem lesz? :lol: :) akkor kitagadunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 elvileg az még fog fentebb is kúszni... ha van még belőle sok hátra licitidő... 1 euróról indult, és azonnal elvihető 250 euróért, szentem ez irreális ár Ráadásul most nem is találom Huhh de találtam egy 2.5 V6-ot, amit azelőbb nem : http://cgi.ebay.de/opel-vectra-b-2-5-v6_W0...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts