Kiscsávó Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Szép napot! Lajos... melóból? Kiccsikó...kitartás! Látod... én már lassan fél éve bírom. :lol: Pénteken ráértek 1 minitalis akármire(csocsó.... stb)? Most indulunk haza a szüleimhez a gyerekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 holnap-holnapután úgyis szabin vagyok... hogy kopjon... szóval szerintem igen... mi legalábbis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 holnap-holnapután úgyis szabin vagyok... hogy kopjon... szóval szerintem igen... mi legalábbis. Az jó, akkor majd telefonon beszélünk, de addig is maradjunk a péntekben persze ha a többiek is ráérnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 lehet még télen akksit is kell cseréljek... nem volt meggyőző a mostani indítás... Nálam már megtörtént Az jó, akkor majd telefonon beszélünk, de addig is maradjunk a péntekben persze ha a többiek is ráérnek! Péntek este nekünk is belefér egy kis bowling :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sziasztok ! Van valakinél savlekötő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sziasztok ! Van valakinél savlekötő? :) Ha eljössz a pallagi útra, akkor majd dobok ki vagy 2 kg-t :) :) Ha az megfelel! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Imádom de a Toroskáposzta az mégis csak gyílkos kaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 A kisfeleségem kórházban dolgozik,ha gondolod maszekban a gyomrodat is kimossuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 :lol: milyen segítőkészek vagytok. esetleg meg is emészthetjük helyetted Lujdzsi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Imádom de a Toroskáposzta az mégis csak gyílkos kaja Ha télleg ien gondod van, akkor javasolnám neked a tejet, az nekem mindig beválik. Vagy gyógyszetárból vmi hütymütyyöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Meddig maradtatok amúgy még utánunk? De ha legközelebb sem hozza senki sem a párját, akkor én sem viszem gyönbit. (de akkor meg lelkiismeretfurdalásom lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 ha bőrkormányt akarok,mér kell hozzá gyári rádiót,meg első ködlámpát kifizetni? Most van vagy nincs? Egyszer Kecskeméten meg kéne csináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Most van vagy nincs? Egyszer Kecskeméten meg kéne csináltatni. nincs,és nem is hinném,hogy utólag lesz.az új autómban viszont feltétlenül :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2006 Legalább pénteken megbeszéljük a szilveszetrt is, épp ideje lenne már. Endlos legtöbben azért nem párral érkezünk, mert nincsen,(bár én akkor se vinném, ha lenne :lol: ) szóval igazán ne érezd kellemetlenül magad, örömmel látjuk a párokat is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Szkjúzmííí máj redzsijonál társaim, de úgy emléxem, hogy én is szokogatom vinni a társamat! Szóval szerintem Endlosék nem kéne, hogy egyedül érezzék magukat... kivéve, amikor előbb lelécelünk... no de emmeg má sajna nem mindig rajtunk múlik, hanem a 3 ördögfiókán. szilveszterrel mi a terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 nincs,és nem is hinném,hogy utólag lesz.az új autómban viszont feltétlenül :lol: :) Aki évente váltogatja a kocsiját annak könnyű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Aki évente váltogatja a kocsiját annak könnyű! amíg megtehetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 amíg megtehetem :lol: Ez is egy életmód, legtöbben így csinálják, ma ez a divat. Az emberek az autót már csak munkaeszköznek használják, mint a számítógépet is, addig jó, amíg működik, utána kidobás csókolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Ez is egy életmód, legtöbben így csinálják, ma ez a divat. Az emberek az autót már csak munkaeszköznek használják, mint a számítógépet is, addig jó, amíg működik, utána kidobás csókolom. én nem divatból csinálom.sok autót ki akarok próbálni,és amíg lehetőségem lesz rá,meg is fogom ezt tenni! az autó nekem nem munkaeszköz :lol: és nem az a cél,hogy halálán adjam el.előfordul,hogy a benne rejlő teljesítményt és tartalékokat ki is autózom. ezért van. ha engedik forogni 6500ig,akkor adott esetben ki is használom.kínzás? akkor miért nem szabályoz 4000en? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Meddig maradtatok amúgy még utánunk? De ha legközelebb sem hozza senki sem a párját, akkor én sem viszem gyönbit. (de akkor meg lelkiismeretfurdalásom lesz) Nem sokáig. Ha el bír viselni bennünket, akkor miért hagynád otthon? Én nem tudok semmi írott vagy íratlan szabályt arra, hogy párok nem jöhetnek... Ne fúrkálj te semmit, hozzad. :) Már megint nincs időm beszerelni a tükröket, de mondjuk most az idő sem kedvez (garázs híjján). Talán majd tavasszal. :lol: Na jó, ez poén volt, úgysem bírnám addig. Mindjárt felrakom a képtárba a karácsonyi tali képeit. Itt is vannak. Ja, srácok! Mégis Szombathely volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Nem sokáig. Ha el bír viselni bennünket, akkor miért hagynád otthon? Én nem tudok semmi írott vagy íratlan szabályt arra, hogy párok nem jöhetnek... Ne fúrkálj te semmit, hozzad. :lol: Jójó, de akkoris nekem kínos (neki nem) Csókolom mélykékúr, te nem nyaralsz ? :-DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 ....Csókolom mélykékúr, te nem nyaralsz ? :-DDDD.... Nyaralóóóóóóóóóók ? Hát arra a nyár valóóóóó :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Nyaralóóóóóóóóóók ? Hát arra a nyár valóóóóó :lol: :) :) :) Hohhohhóóóóóóóóó Igencsak el tunnék csippenteni monjuk peruba egy gyönyörű amazoniai kanyon szirtjére bangiijumpingolni, meg erdőben sétálni, meg sok szex, meg ezaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Hohhohhóóóóóóóóó Igencsak el tunnék csippenteni monjuk peruba egy gyönyörű amazoniai kanyon szirtjére bangiijumpingolni, meg erdőben sétálni, meg sok szex, meg ezaz Én ott is autót szerelnék :) ha van ott olyan... Ma szétbombáztam a donor autóm teljes farát,futómű,tank,csövek ki,kábeleket kifűztem,kiszereltem a tankról és a csomifedélről a központi zár mocit,utóbbiból a komplett zárszerkezetet (Tas,ez is a tied),majd kézenfogtuk az asconát,és betoltuk aknára-garázsba,felbakoltuk a seggét(nincs alatta futómű hátul) és utána már csak méregettünk,mit hogyan holnap. Bepakoltam az üres blokkot,és a komplett váltót(előbbit 70-80,utóbbit jóval 100 kg fölé becsülöm súlyban),és elvittem azokat is az autóhoz,mert holnap beköltöznek ideiglenesen a helyükre :) Tök örülök,minden gondomat elfelejtettem! :lol: pedig tele lett sebekkel a kezem megint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 A lényeg Roli, hogy haladtok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts