nyuszifül Elküldve December24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2006 Ha már nem járnék erre Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! Megyek szerzek egy karácsonyfának valót :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Énis kellemes Kalácsot mind1kinek tegyétek bódoggá önmagatokat, és isten is meksegíti az ótótokat huhh ez sz*r volt holnap akkor vmi randiszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Sziasztok! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 BOLDOG KARÁCSONT KÍVÁNUNK MINDENKINEK! Kriszta, Zoltán, Emili és az Astra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :lol: az enyém sajnos nem úgy alakul,ahogyan szeretném Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2006 Srácok, akkor kettőkor! :) Ha addigra hazaérek, főzök teát :) megint.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Ott leszünk... teljes létszámban, és majd onnan fogunk indulni anyósékhoz... villámlátogatásra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Tomi! a cuccok nálad voltask egyébként? mert kicsit megfeledkeztem róluk. Hopp, azt elfelejtettem! :lol: A legközelebbire viszem! Remélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Nem gond... mert én is elfelejtettem. :lol: Jó reggelt! Napsütéses reggelünk van! a hőfokról nem tudok nyilatkozni, még nem voltam kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2006 Én tudok, nagyon-nagyon hideg van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 húúúú de még milyen hideg volt reggel :lol: szobából kilesve szép napsütés,odakint meg -5 fok... remélem azért holnap kicsit melegebb lesz,nagymamámnál nagyszabású disznóölés lesz,amire sok szeretettel várnak,reggel fél hatra... :) izgalmas lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Az idő hideg volt, de szép napsütéses. Öröm volt benne autózni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 na igen,de reggel beülni a -5 fokos autóba :) ülésfütés powa :lol: ..... lenne jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 na igen,de reggel beülni a -5 fokos autóba :) ülésfütés powa :) ..... lenne jó :) Én is erre hajtok. Persze csak az óccsó tacskós verzióra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 naja,az csak 1500-2000ft :) nem 40 nem tudom,nagy akcióban lehetett,mert nemrég a tescoban mindenkinél láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Kicsit komolyabban egy vekiben: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...44805&t=9087507 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 hát utólag nem raknék bele azért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 hát utólag nem raknék bele azért :) hogy te milyen kis izéke tudsz lenni... bezzeg gyárilag se kérted bele! :) :lol: :) :) amúgy rohadt hideg van... most jöttem haza... lehet még télen akksit is kell cseréljek... nem volt meggyőző a mostani indítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 nem kértem,de úgy emlékszem nem is volt választható tétel...majd utánanézek :) egyébként ezeket az extra csomagokat elég idiótán rakják össze,van pl az elektromos csomag,az még jó is,de ha bőrkormányt akarok,mér kell hozzá gyári rádiót,meg első ködlámpát kifizetni? külön meg nincs minden... fizess paraszt címszóval? :) akksi meg...inkább időben cseréld,minthogy azon gondolkodj,hogy tudnál még időben beérni :) persze pénz...pláne ilyenkor...az itthoni munkaadóm pl most akarja beszedni a vízdíjat az emberektől...azt hiszem kevés sikerrel fognak járni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 egyelőre nem tom mi a helyzet akksival... majd megnézem alaposaban, de gyanús... lehet emiatt is hülyékedik néha a riogatónk... meg már volt rá példa, hogy a CD elfelejtette a beállításokat... hopp... na itt abba is hagyom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 gondozásmentes akksi? ha nem,akkor lehet csak tölteni kell némi desztillált vizet. csodákra képes,adott esetben :lol: ha feltöltöd,akkor meddig bírja? én viszont nem bírom,megyek és feltöltöm magam :) jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 köszi... majd utánajárok. Jó éjt! A feltöltés meg relatív... töltés ugye mindig van... szóval... na majd mérek egy fesz. esést indításkor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sziasztok!Degeszre ettem,ittam magam az ünnepeken,jó dolog ez a karácsony.Lehetne sűrűbben is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Sziasztok!Degeszre ettem,ittam magam az ünnepeken,jó dolog ez a karácsony.Lehetne sűrűbben is! :lol: Sziasztok! Nekem is sikerűlt nagyokat zabálni, ja és 1 hete nem gyújtottam rá és csak nasizhatnék háááát elég hideg van Adorjánt-nak nincs szerencséje ebben a nagyon -fokban, talán segít rajta ha iszik egy kis pálinkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Szép napot! Lajos... melóból? Kiccsikó...kitartás! Látod... én már lassan fél éve bírom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts