mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Mi ez a nagy csend? Mindenki lázasan készül a karácsonyra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Hát, a mindenkibe én nem tartozom bele. Én még zsölét se vettem magamnak, nemhogy ajándékot másoknak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 borzasztó ez a forgalom...sehol egy parkolóhely,borzasztó tömeg,türelmetlenkedő sofőrök...miért van erre szükség? csak kicsit kell engednünk.csak egy picit. én mindig ezt teszem. Hiszen Te is kocsival mentél! Én ilyenkor be sem merek menni a városba. Bár de csendes volt. Eszméletlen mekkora forgalom lett debiben (1995-ig ott tanultam, ahhoz viszonyítva!) Olyan útépítések zajlottak azóta hogy alig hiszem el. Nálunk meg semmi. Talá ha egyszer végre elkészül az elkerülő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 sokkal több autó van mostmár itt forgalomban,mint 2-3 éve pl. útépítések...háááát épülgetnek,épülgetnek,de van még mit csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Hát, a mindenkibe én nem tartozom bele. Én még zsölét se vettem magamnak, nemhogy ajándékot másoknak... mi se sok ajándékot veszünk... egyedül a gyerekek kapnak igazi ajándékokat(bár ez relatív, hogy mi is az igazi ajándék), a felnőtteknek meg kitalálunk valami frappánsat, és gazdaságosat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 úgy látom egyébként,hogy most a notebook a "slágercikk" (vagyis inkább ilyet vetetnének mindenkivel :) )karácsonyra,ennyi notebookot 200e ft alatt még soha nem láttam... eddig 200e alatt éppen hogy volt,most meg tömkelege...bár ahogy hallom.... 1-2 órát ha mennek akksiról :lol: én azért el vegetálok 4-ig is :) (bár,mentségükre legyen szólva,véknyabbak és könnyebbek,mint pl az enyém,1-2 éves gépek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 sokkal több autó van mostmár itt forgalomban,mint 2-3 éve pl. útépítések...háááát épülgetnek,épülgetnek,de van még mit csinálni... azért mondjuk a pesti útminőséget felülmúljuk. de tényleg. a forgalom szervezésében kell javulni. mondjuk ha az elkerülő északon is megépül majd a 35-ös és a 4-es között, akkor majd használni is fogják többen. Addig nem sokan, mert nem tud egyszerűen eljutni A-ból B-be. ...bár ahogy hallom.... 1-2 órát ha mennek akksiról :lol: én azért el vegetálok 4-ig is :) majd akkor beszéljünk erről megint, amikor 6 év elteltével is még elmegy legalább fél órát akksiról a géped. :) A pana még képes rá! Ami engem is lenyűgöz... Tamás! neked mekkora fesz-t ad ki a hálózati töltőd a notebooknak? csak kiváncsi fáncsiság vezet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 azért mondjuk a pesti útminőséget felülmúljuk. de tényleg. ez igaz...pestre nem vennék új autót... majd akkor beszéljünk erről megint, amikor 6 év elteltével is még elmegy legalább fél órát akksiról a géped. :) A pana még képes rá! Ami engem is lenyűgöz... Tamás! neked mekkora fesz-t ad ki a hálózati töltőd a notebooknak? csak kiváncsi fáncsiság vezet... hát figy,ezt a gépet úgy vettem át,hogy akksiról még soha nem ment :) azóta töltöm-kisütöm,így jelentősen nőtt a kapacitása.egyébként IBM gép,de PANASONIC akkuval :) hogy pontosan mennyit tölt...hááát nemtom jó adatot mondok-e,de töltéskor +35-36W-ot ír a progi. ja,és 6 év múlva új notebookot szeretnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 a feszültségre voltam kíváncsi Teeeee! Fizikaórán mit csináltál? a plafont bámultad? :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Nyald meg a táp kábelt! Ha nagyot b@sz, akkor 9, vagy 12 Volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 a feszültségre voltam kíváncsi Teeeee! Fizikaórán mit csináltál? a plafont bámultad? :D :lol: :) hát kb,nem érdekelt :) na de honnan tudjam ezeket az értékeket. nézem az adaptert: input: 100-240v 1.0A-0,4A output: 16v 4,5A ha nem jó akkor izéééééé :) Sanyi,én olyat szeretek nyalogatni,ami nem ráz :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 tehát neked is 16 voltos... rendben... ez gondolom a pana akksi miatt is lehet... vagy nemtom... mindegyik ilyen? na elhúztam melózni... pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 tehát neked is 16 voltos... rendben... ez gondolom a pana akksi miatt is lehet... vagy nemtom... mindegyik ilyen? na elhúztam melózni... pápá majd megnézem kollegám új gépét,az milyen. a tied is lítium ion-akksis? "jó" munkát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 úgy látom egyébként,hogy most a notebook a "slágercikk" (vagyis inkább ilyet vetetnének mindenkivel :lol: )karácsonyra,ennyi notebookot 200e ft alatt még soha nem láttam... Én is vettem volna 1-et még sunyinetben, de az astrácska elvitte a pénzt! útépítések...háááát épülgetnek,épülgetnek,de van még mit csinálni... Méghogy épülgetnek. A Segner téren azt se tudom hol járok! Meg a reptér felé az a "sztráda". Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Én is vettem volna 1-et még sunyinetben, de az astrácska elvitte a pénzt! Méghogy épülgetnek. A Segner téren azt se tudom hol járok! Meg a reptér felé az a "sztráda". hát kérd vissza tőle :lol: mikerpércsi nemtom mióta ilyen,segner meg...hát meg lehet szokni,nem bonyolult :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 Fuff bezzeg ienkor egy pesti sincs fenn, amikor sürgős segítség kéne Itt vagyok anyumnál, és a Vitóját meg kéne csinálni, kéne egy itteni megbízható, reális áron dolgozó villamossági műszerész Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December22, 2006 Megoszt Elküldve December22, 2006 hát kérd vissza tőle :lol: Hát ez az! Azt hittem diesel lesz kisebb üzemanygaköltség. Ez igaz. De azóta sokkal több a km (vonz hogy 6 litert fogyaszt, meg hogy új és könnyabb vezetni) Az előzőnek (zafinak) ólomnehéz klupjunja volt, rettegtem minden pesti út előtt, papucsban nem tudtam vezetni mert a talpam nem bírta, bakancsba megint nem lehetett mert a sportpedálok miatt a gáznál beszorult a lában így egy reakcióidő 2-3 sec is lehettett. Szóval 2 cipőm össz amit vezetéshez felvehettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Jó reggelt! Jelentem fagy van... -4 fok... Tamás: Igen, Li-ion akksis ez is. Endlos: Bizti, hogy jó helyen kérted tőlük a segítséget? :) A gsi rulezben hamarabb reagálnak általában a srácok. Softi: Mikepércsi sztráda az nekem kifejezett öröm és bódottáá... erre lakunk, és öröm, hogy nem a régi szűk, 2 sávos, gidres-gödrös úton kell könni. kb. 5-6 éve már kész van, ha jól emléxem. A Segner tér meg eltörpül az M3 pesti bevezetőjéhez képest a hungáriánál... vagy fokozzuk... M1-M7.... :lol: vagy belváros Bp-en... na az a gyönyörű... elég volt követnem az Igo-t mikor mentünk évzáróra, és előtte elmentünk Kiscsávó(nekem akkor is kiscsikó)-ékhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Sziasztok,gyorsan beugrottam ide Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek,és már rohanok is tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Köszönjük Lajos! Nektek is hasonló jókat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Ezt egyszerűen el se hiszem, hogy senki sem jár erre. :lol: Na mindegy. Azért megmutatom nektek, hogy milyen lett a mélyládám 99%-os készültségben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Ezt egyszerűen el se hiszem, hogy senki sem jár erre. :lol: Na mindegy. Azért megmutatom nektek, hogy milyen lett a mélyládám 99%-os készültségben. meló van ezerrel :) de kell a pénz.nagyon szurkolok az itthoni munkaadómnak,hogy elnyerjenek egy pályázatot :) ha sikerül nekik,akkor abszolúttttttt nem lesz az elkövetkezőkben anyagi problémám...ááááá durva még belegondolnom is :) megyek is imádkozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December23, 2006 Megoszt Elküldve December23, 2006 Softi: Mikepércsi sztráda az nekem kifejezett öröm és bódottáá... erre lakunk, és öröm, hogy nem a régi szűk, 2 sávos, gidres-gödrös úton kell könni. kb. 5-6 éve már kész van, ha jól emléxem. A Segner tér meg eltörpül az M3 pesti bevezetőjéhez képest a hungáriánál... vagy fokozzuk... M1-M7.... :lol: vagy belváros Bp-en... na az a gyönyörű... elég volt követnem az Igo-t mikor mentünk évzáróra, és előtte elmentünk Kiscsávó(nekem akkor is kiscsikó)-ékhoz. Én Miskóchoz hasonlítottam! Ezt az igot storyt nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Ezt egyszerűen el se hiszem, hogy senki sem jár erre. :lol: Tegnap előtt du 5 óta fennvagyok. Amikor eltűntem, cirka tegnap délután egy lehetett. Babázni voltam. Áron hétfőn lesz három hetes, de hatalmas (majdnem 4.5 Kg)! Gyönyörű baba, bár egy kicsit hasfájós, úgyhogy apuci és anyuci rettentően karikás szemmel fogadtak. :) Aztán arrajárt Fikusz, és innentől pörögtek az események, most estem haza. Elvileg melóznom kellett volna, de ellógtam. :) Leszek még ott eleget. De jó volt, fél Fejér megyét bejártuk. :) Most pedig irány a vasútállomás, és Go Home. Otthon meg majd este alszom. Hacsak a vonaton fejbe nem vág Mackójék kalapácsos emberkéje. :) (nekem akkor is kiscsikó) Akkor már legyünk hitelesek: Kiccsikó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2006 Megoszt Elküldve December24, 2006 Jó Reggelt! Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! Softi: Kiccsikóék (igazad van Sanyi... mit iszol? Sör? :lol: ) Budán laknak, és olyan sokszor kellett ide-oda kanyarogni 50-100m-es távolságokkal, hogy féltem, elvétem az egyiket. :) Szóval Sanyi! Zlaty Bazant? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts